Aloe Vera For Acne – Hvordan bruke det? | Stiler på livet

Yearning for den klare, glødende og sunne huden siden aldre? Er aknefri hud en ren drøm som du tror aldri vil komme i oppfyllelse eller materialisere? Prøv Aloe Vera. Akne arr er generelt svært sta, de tar mye tid for dem å gå og forlate huden lyser. Akneoffer kan se merkbare endringer på bare en uke ved å trekke ut juice og bruke den over akne eller kvise. Aloe Vera er en kaktus som arter med opprinnelse i Nord-Afrika. Den vokser over hele verden i varmt klima. Aloe Vera har ulike vitenskapelige egenskaper som antibakterielle egenskaper. Det er en smertehemmer, en astringent. Det stimulerer celleveksten mens du reduserer arrdannelse.

Aloe Vera For Acne - How To Use It

Aloe Vera har gode helbredende egenskaper som igjen gjør arret raskere. Det multipliserer helbredelsesprosessen i kroppen og hjelper i cellefornyelse i et raskt tempo.

Ernæringslisten til denne planten er uendelig. Det fremmer ny cellevekst i huden. Den inneholder gunstige forbindelser som lectiner, mannaner og polysakkarider. Det er beriket med vitamin, protein, aminosyrer, enzymer etc som er svært påkrevd av kroppen. Det virker som et godt rensemiddel og et resultat som bidrar til fjerning av svarte hoder. Aloe Vera-anlegget kan også dyrkes veldig raskt hjemme, og det er ikke vanskelig å opprettholde plantens vekst.

Se mer: Bruk av tannkrem på kviser

Hvordan bruke Aloe Vera for akne:

Det finnes ulike kommersielle Aloe Vera-produkter som finnes i markedet som inkluderer såper, krem, geler, ansiktsvask. Aloe Vera gel er utmerket i mykner og reduserer akne arr og merker og arret selv. Nedenfor har vi forskjellige typer metoder og behandling for akne ved å bruke aloe vera som er veldig effektive og populære også.

1) Rens ansiktet med Aloe Vera produkter:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Vera Products

Man kan kjøpe rent utvalg av Aloe Vera-produkter i markedet som inkluderer såper, ansiktsvask, fuktighetskrem, nattkrem. Ved å bruke det dag og natt med jevne mellomrom kan det resultere i sunn hud med mindre eller ingen arr i det hele tatt.

2) Aloe Vera Juice:

Hvordan to Use Aloe Vera for Acne22

Man bør drikke et glass juice daglig for å avgifte systemet av alle giftstoffer og avfall, og dermed oppnå en klar og glødende hudfarge. Juice kan ekstraheres ved å bruke det lengste bladet på planten, da det inneholder den maksimale mengden juice. For ekstra smaker kan man blande det med gulrotjuice eller rødbedsaft. Det kan brukes direkte på de berørte områdene, noe som kan føre til reduksjon av akne. Dette er en av de beste naturlige aloe vera behandlinger for akne arr og merker

3) Melk, sukker og aloe vera ansiktsmaske for akne:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Milk, Sugar And Aloe Vera

Melkesukker aloe maske kan brukes over hele ansiktet for å bli kvitt acne. For å forberede den, bland en halv skje sukker i to skjeer honning. Løs det godt. Ta et Aloe Vera-blad og trekk saften ut av det. Og bland det med melkesukker løsningen riktig. Påfør denne masken jevnt på ansiktet og hold den i 20 minutter. Vask den av med kaldt vann og klapp det tørt. Følg det ved bruk av Aloe Vera-beriket krem.

Se mer: Bruk gurkemeie på kviser

4) Aloe Vera -Rose vannmask for akne.

Aloe Vera For Acne - How To Use It- aloe vera and Rose water

Trekk saften ut av Aloe Vera-anlegget og bland med 2 skjeer med rosevann. Påfør masken jevnt ved hjelp av en bomullsboll. Det reduserer pimple merker, pigmentering mark, alder flekker, arr mark, skademerke. Det kan masseres i 2-3 minutter for å rense huden og ta ut smuss fra cellene.

5) Aloe Vera-Gurkemeie Pulver Mask:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera- Turmeric

Denne masken hjelper til med fjerning av akne og bringer glød til ansiktet. Denne ansiktsmasken er en av de beste masker av aloe vera å kurere acnes fra ansiktet.

6) Aloe Vera fuktighetskrem eller akne arr Behandling:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Moisturizer

Aloe Vera er det beste middelet hvis du bruker aloe Vera for akne arr som skal fjernes. Aloe Vera fuktighetskrem forhindrer arrene tydelig. Det fjerner inflammatorisk akne og betennelse på huden. Det gjør hudlagene kalde og behandler med eksakt av gelen kommer fra bladene. Det fungerer som en fuktighetskrem på huden din. Det reduserer problemene som bærer hudskader. Dette bidrar til å forynge og revitalisere arrene. I mellomtiden er det verste problemet som oppstår på huden, akne. Nå skal du få noen triks på hvordan du bruker aloe vera for akne. Det er mange kombinert aloe ansiktspakker som brukes til å løse akneproblemer.

7) Aloe Vera Almonds Blanding Face Packs:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Almonds

For å lage en kombinert ansiktspakke på akne for tørr og moden hudtone, legg til noen krasjte mandler og myk Vera med kokt vann. Bland det for å lage en pasta. Etter at pakken har gjørt på huden din og vent i minst 15 minutter, skyll den av.

8) Aloe Vera Agurk, Havremel Pasta For Akne:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Cucumber, Oatmeal

Hvis akne er på den døde hudtone, er det best å bruke denne ansiktspakken. Ta en bolle og bland noen agurkstykker og legg til aloe Vera for å danne en pasta. Nå legg til litt vann for å ha dem. Deretter legger du havremel på den. Bland dem godt. Påfør på ansiktet ditt, hold det i 10 minutter og vask det deretter.

9) Aloe Vera Cottage OST, Datoer Face Packs:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Cottage Cheese, Dates

Ta to spiseskje hytteost med tillegg av aloe Vera. Kompilere dem Legg nå noen datoer og kompilere den til den danner en kremaktig blanding. Så hold hele pastaen i frys i lang tid. Ta det ut og søk på akne og hold det i minst 30 minutter. Masser det deretter forsiktig. Deretter vaskes med kokt vann.

10) Aloe Vera Yoghurtpasta:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Yogurt Paste

Dette er et middel mot akne i sensitiv hud. Ta aloe Vera blad og knus det og gjør en myk pasta. Deretter gjelder agurk juice og yoghurt. Legg til noen dråper essensielle oljer. Kompilere det til det blir jevnere. Påfør det på ansiktet og skyll etter 15 minutter med kaldt vann.

11) Aloe Vera sitron juice kompilering:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Lemon Juice

Påfør den på akne i den solbrune huden. Påfør ekstraktet av aloe Vera med sitronsaft kompilere dem. Lag en solid pasta og bruk den på det berørte området. Hold pakningen i 10 minutter. Skyll med varmt vann uten å gni.

12) Aloe Vera, Olivenolje Og Shea Smørpasta:

Aloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera, Olive Oil And Shea Butter Paste

Ta en bolle dårlig Sheasmør og olivenolje med kokte blader av aloe Vera. Lag en fin kompilering av pastaen. Påfør det på akne. Det er bra for draien til vanlige skinn. Hold masken i 15 minutter og skyll deretter av.

Se mer: Honning for akne arr

Hvordan bruke Aloe Vera på ansikt for akne Cure?

Det er ikke obligatorisk å bruke alle aloe Vera-produktene på samme måte. Disse er forskjellig fra hudtyper og pakker eller pastaformer. Så nå kommer spørsmålet hvordan å bruke aloe Vera på ansikt for akne? Noen av disse sies å gjelde på hele ansiktet. Noen av dem sies å søke på bare det berørte området på ansiktet. Men før du bruker dette, bør alle rengjøre ansiktet med ansiktet vask og kombinere med kokt og kaldt vann.

Aloe Vera Gel for akne Cure:

Den ekstraherte aloe Vera bladene produserer aloe Vera gel. Det brukes som et middel for mange ting. Men spesielt det brukes i akne behandling og det bidrar til å gjøre huden mer tonet. Det forhindrer at virusene påvirker acnes på hud. Folk bruker aloe Vera gel for akne.

Så for å begynne med, plante enten en Aloe Vera hjemme eller kjøp en gel fra markedet. Den reneste formen av juice kan kun utvinnes fra anlegget. Riktig hudpleie regime bør følges for å finne synlige og bedre resultater. Disse Aloe Vera ansiktsmasker vil sikkert hjelpe deg med å takle akne naturlig.

Bilder Kilder: 1, 2, 3, lukkermateriell, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,

Leave A Comment

6 + 3 =