9 Wonderful Galaxy Tattoo Ideas, Designs And Meaning | Stiler på livet

Galaxy er et fantastisk sted som føles veldig ærefrykt inspirerende. Etter år 2013 er denne typen galakse tatoveringsmønster kjent blant menn og kvinner, dette er lite tøft i design, men det tar også hensyn til seerne. Ulike typer skyggeleggingsdesign vokser i tatoveringsindustrien. Du kan få en flott tatovering ferdig som er basert på galakse temaet.

Beste Galaxy Tattoo Ideas, Designs and Meaning:

Prøv noen galakseutførelser i tatoveringsvalget,

1. Universet Tatovering:

Univers Tattoo

Sjekk ut denne fantastiske galakse tatoveringen som har universet blekket på siden av kroppen. Denne tatoveringen er fargerik og bruker plassen som siden har. Du kan få denne tatoveringen til å være så stor som mulig, og fargene i den kan være like varierte også.

2. Galaxy Tattoo Sleeve:

Galaxy Tattoo Sleeve

Velg å ha hele galaksen tatovert på ermet for den dramatiske effekten. Denne galakse tatoveringshylsen gjør en fantastisk visning av galaksen, og du kan da få fargene i det gjort lyse og dristige også. Variasjonene i tatoveringsdesign er mange, og du kan velge hva som appellerer til deg mest.

3. Galaxy Chart Tattoo:

Galaxy Chart Tattoo

Her er en annen fantastisk galaktisk tatovering som er lys og vakker. Den inneholder galaksenes planeter og linjene som går med dem. Hver av planeter er vakkert farget og gitt detaljering.

4. Inspirert Tatoveringer Galaxy:

Galaxy Inspired Tattoos

Velg en tatoveringsgalakse inspirert av planeter og sol. Du kan velge plasseringen av tatoveringen og gjøre den til et fantastisk kunstverk. Tattoo artist må være en ekspert for å få denne tatoveringen riktig.

5. Space Tattoo:

Rom Tattoo

Få en fantastisk galakserommet tatovering for deg selv med alle detaljer. Denne tatoveringen har kometer og solen. Den fargerike tatoveringen ser bra ut for menn på brede skuldre og kan også gjøres på ryggen. Velg et bestemt romdesign og få blekket perfekt.

Se mer: Best Star Tatoveringer For Menn

6. Brest Galaxy Tattoo:

Bryst Galaxy Tattoo

Velg en fantastisk galakse-tatovering som definerer galaksen eller ytre verden. Galakttatoen er ferdig med mørke toner og sprer seg over en mans kiste. Den spennende metoden der tatoveringen er utformet, er veldig dramatisk og gir et stort utsagn.

7. Hand Galaxy Tattoo:

Hånd Galaxy Tattoo

Å lage en universetatovering på hånden er også en av de mange måtene du kan få blekket. Denne galakse-håndtatoveringsdesign er veldig dristig og fet. Hånden er dekket med bildet av universet og de viktigste fargene som brukes her er blå. Tatoverens senter er fylt med gul for å indikere sola.

8. Epic Galaxy Tattoo:

Epic Galaxy Tattoo

Gå inn for denne 3D galakse tatoveringen som vil drive folk gal med detaljering. 3D-bildet er så overveldende at det vil føles ekte. Designet har et vindu til verdensverdenen, og planene i rommet er blekket i stor detalj. Velg dette hvis du er fet og kan våge å bære brystet.

Se mer: Zodiac Sign Tatoveringer

9. Star Galaxy Tattoo:

Stjerne Galaxy Tattoo

Du kan velge å passe galaksens bilde i en enkel stjerne. Denne stjernen galakse tatovering er perfekt for mindre områder, og dette gjør en fantastisk skapelse. Den blå av galaksen ser fint ut over hudfargen. Hver av disse tatoveringer galakse design kan gjøres med perfeksjon.

Velg en fantastisk og dramatisk galakse-design for din neste tatovering. Det kan være en 3D-design, eller det kan være realistisk.

Se mer: Shooting Start Tattoo Designs

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

41 − 37 =