9 Øvelser du bør unngå under graviditeten Stiler på livet

Graviditet krever å være sunn å ha en sunn baby uten noen feil! Dermed er et av de måtene de fleste kvinner bruker for å være sunn og løse problemene som står overfor under graviditeten, å gjøre øvelser. Men mens du er gravid, bør du vite hvilke øvelser du skal unngå når du er gravid, og her er listen over vanlige 9 øvelser for å unngå.

Øvelser You Should Avoid During Pregnancy

1. Hopping og jerky bevegelser:

Øvelser som unngås når gravid innebærer øvelser, inkludert hopping og rykkete bevegelser! Hopping eller rykkete bevegelser kan skape problem for deg baby, da det kan være svært ubehagelig siden du har den ekstra vekten av babyen å håndtere. Det kan forårsake skade på deg og din baby hvis det skjer noen rykkende bevegelse.

2. Hot Yoga:

Varm yoga er en av graviditetsøvelsene for å unngå fordi det kan skade det ufødte barnet, og i ekstreme tilfeller kan det også drepe barnet. Å gjøre varm yoga eller øvelser i for høy temperatur kan føre til at blodet blir shunted bort fra livmoren til huden din som kroppen din prøver for kul og da kan det enten forårsake fosterskader eller kanskje føre til abort.

Se mer: Graviditet Øvelser Second Trimester

3. Hold pusten din:

Siden du er gravid, og du må oppfylle etterspørselen fra to legemer, anbefales det å unngå øvelser som innebærer åndedretthet som du og din baby trenger en konstant tilførsel av oksygen. Enhver form for mangel i oksygen under graviditet kan føre til feil i ufødt barns utvikling.

4. Dykking:

Siden dykking avbryter oksygenforsyningen, er det svært farlig for moren, så vel som hennes ufødte baby. Ettersom mangel på oksygen er skadelig for både moren og barnet, bør denne aktiviteten strengt unngås under graviditeten for å ha en sunn baby.

5. Trening som involverer avanserte abdominalbevegelser:

Øvelser som fulle sit-ups eller dobbelte benløfter er inkludert i denne kategorien. Disse typer øvelser forårsaker muskelbelastning i magesekken, og det kan føre til separasjon av buksemuskler fra midtlinjen og forårsake tåre som kan ha skadelig effekt på moren, så vel som babyen.

6. Sport som har risiko for å falle:

Gymnastikk, alpinanlegg, snowboard etc. i listen over øvelser for å unngå under graviditet, da disse har stor risiko for å falle og bli skadet. Og blir skadet mens graviditet er noe du ikke har råd til, da det kan føre til abort også. Andre idretter som er inkludert i denne kategorien er skøyter, ridning, hockey, fotball, bungee jump etc. Disse aktivitetene må strengt unngås mens du er gravid spesielt for sikkerheten til babyen din.

Se mer: Graviditetstrening Første trimester

7. Øvelser som involverer å ligge på ryggen din:

Graviditetsøvelser for å unngå inkluderer alle øvelsene som inkluderer å ligge på ryggen din, fordi under graviditet som ligger på ryggen din, kan det være ekstremt skadelig. Siden denne stillingen kan føre til at vekten av forstørrelses livmor komprimerer de store blodårene som fører til begrensningen i sirkulasjonen som i siste instans kan skade barnet.

8. Bakbuer:

Tilbake Bøyer eller andre forstyrrelser er ekstremt skadelige for babyen din, spesielt under graviditeten. Andre bevegelser som involverer dyp bøyning eller forlengelse av ledd kan også forårsake skade på deg og din baby, så du bør strengt unngå disse øvelsene for å få en sunn graviditet.

9. Bevegelsesløs Stående:

Bevegelsesløs stående kan begrense blodstrømmen og i siste instans kan det også føre til mangel på oksygen. Denne mangelen på oksygen i moderens kropp kan forårsake ulike problemer, inkludert reduksjon av blodtilførselen til fosteret og dermed forårsake skadelig effekt på det ufødte barnet eller kan også forårsake abort.

Se mer: Øvelse under graviditet Tredje trimester

Så disse var de 9 øvelsene du bør unngå under graviditet. Pass på at du holder barnet trygt. Glad graviditet!

Leave A Comment

+ 60 = 64