9 vakre og stilige sømte Salwar drakter til kvinner

Stitched salwar dress er klar til å bære salwar dress. I denne ulike design og mønstre er tilgjengelig for ulike funksjoner. Du finner ikke en god skredder for å få din salwar-dress sydd. Salwar og Kameez er tilgjengelig som syet. Du trenger bare å gjøre montering i henhold til din kroppsstørrelse. Det er med vilje igjen fri størrelse slik at dame av enhver størrelse kan få den til å passe. Det får deg til å føle deg avslappet fra tidkrevende prosessen med å kjøpe Salwar suit materiale, og deretter bestemme mønsteret ditt og vent til det blir syet.

Siste og attraktive design av Stitched Salwar Suits for Ladies in Trend:

La oss se på de 9 øverste salmekjørne-designene.

1. Straight Fit Stitched Salwar Suit:

sydd salwar suits

Dette er straight fit syet salwar kameez med vanlig rosa kameez. Churidar er også vanlig og det er blomstert lapparbeid på halsen. Bunnen av kameez inneholder også brede bladmønsterarbeid. Den fantastiske nettdupattaen har blomsterklokke på et visst intervall.

2. Semi-Stitch Floral Print Suit:

Semi-Stitch Floral Print Suit

Dette er fantastisk semi-stikk salwar-drakt med lett kutt på forsiden. Klærne er tynne med bred kant på halsen og det er også rød blomstretrykk på skulder og bryst. Det er også tykk kantlinje festet på pantsalwar. Ermen har røde små blomster med sirkulær gylden kant.

3. Apple Cut Afghani Salwar Suit:

eple Cut Afghani Salwar Suit

Denne sømte salwar-drakten har epleskåret kameez med mango-motiv, rosa og gylden kant på slutten av ermet og på rund form kameez. Den har afghansk stil salwar med fine kronblader som blir blokkert på ankelen med grønt stoff. Denne fargekombinasjonen ser annerledes ut.

4. Stitched Bandhani Salwar Suit:

sydd Bandhani Salwar Suit

Det er bandhani print salwar dress design for syning. Det er mango motiv rett linje utskrift på kameez med halv ermet. Salwar er ren og enkel. Dupatta er tricolor med prikk mønster i midten. Denne draktdesignen er enkel og for det meste antatt å ha på seg med jevne mellomrom.

Se mer: Straight Cut Salwar

5. Trådarbeid Stitched Salwar Suit:

Tråd Work Stitched Salwar Suit

Det er nydelig salwar kameez design for søm med hvit og blå farge. Kurta har stor design på brystområdet og på bunnen. Enden av kurta inneholder blonder arbeid. Den blå churidaren er ren og dupatta har hvit farge rundt tråd arbeid design.

6. Stitched Silk Salwar Suit:

sydd Silk Salwar Suit

Det er det siste salwar kameez-designet for syning med gulvlengde rød silke kurta. Churidaren er ikke synlig, og det er en gylden fargestrømproduktgrense over hals, erme og bunn av kurta. Dupatta er rett og slett nydelig med dobbel kant og attraktiv gylden design.

Se mer: Salwar Kameez Sleeve Styles

7. Dupatta Mønster med Strikketøy:

dupatta Pattern with Stitched Suit

Denne salwar-designen for syning er vanlig med churidar mønster. Kurta er trykt med nakke mønster og firkantet design på enden av kurta. Høydepunktet er dupatta med multi firkantet design. Salwar har også svart, tynt fôr.

8. Festdrage Stitched Salwar Suit:

Parti Wear Stitched Salwar Suit

Det er festedrakter med fullt sydd salwardrakt med mønster på kurta. Nakken er pakket med rød perle linje. Enden av kurta har V-form med rødt blomstertrådsarbeid. Salwar er pant stil og vanlig. Dette er unikt design i salwar dress med edru utseende.

Se mer: Unstitched Salwar Suits

9. Siste Stitched Salwar Suit:

Siste Stitched Salwar Suit

Dette er det siste salwar kameez-sømemønsteret med lang anarkali kurta og frontskåret. Fra hals til midje er det stort sirkulært design av gylden og rosa farge. Under midjen er det utrolig floralarbeid gjort med tråd. Det er skinnende gylden kant over slutten av kurta, dupatta og ermet.

Du kan finne en rekke salwar-sømdesign fra syet klar salwar-drakt. Denne sømmeren hjelper deg med stor hastighet. Selv om det kan koste mer enn unsting, men det har noen forskjellige mønstre. Så i stedet for å kjøpe un-stikkdrakt, prøv disse sømte salwardraktene og utforsk ditt utseende. Det vil også være nyttig i familiefunksjoner.

Leave A Comment

51 − = 42