9 vakre og stilige nord indiske frisyrer | Stiler på livet

Sett alltid tro på en indian for å utføre de mest kompliserte skjønnhetstipsene og triksene, og likevel opp for å være så vakker som mulig. En del og pakke av Indias rike arv inkluderer omfattende frisyrer om ikke noe annet. Nå er den beste delen av India de forskjellige kultursegmentene som samsvarer med dette ene verdensbundne landet. Der sørindianerne er fornøyd med sine lange ornamenterte fletninger og silke hvit og gull sari, er det ennå en annen kultur som ennå ikke skal undersøkes, som i utgangspunktet snakker om de forskjellige berikte nordindianerne. Blant de mange forskjellige klær og kjøkken, starter vi listen med de vanligste nordindiske frisyrene.

Nyeste og beste nordlige indiske frisyrer:

La oss se på de øverste 9 nordlige indiske frisyrene.

1. Den flettede rulle opp:

Nord indian hairstyles

Fletninger er trolig de vanligste frisyrfusjoner som det noensinne er og får mest mulig ut av denne oppfatningen, den aller første frisyren her idretter en vakker flettet bun, men det er vel verdt å nevne at det er vanskelig å fullføre bunken. Begynn med å snitte et stykke lås rett fra forsiden og deretter fransk flette det helt til midten av håret ditt. Rull hver enkelt hår og rull dem hver for seg.

2. Baksiden:

Nord indian hairstyles2

Dette er enda en vanlig frisørform fra nord hvor bun på enden ofte er ledet av en liten bump opp i den midterste delen av håret. Før bindingen av håret la noen låser fra fronten fritt falle og begynne med bumpen etter hvert etter den lave bunken.

3. Bryllupskveldet:

Nord indian hairstyles3

Bryllup for en indianer er alltid så ekstravagant som det blir, og fra selve tanken på at her er en kraftig frisyr fylt med vendinger og blir til slutt en av de som setter på frisør. Begynn med vridningsflett og form dungen med en vridningsbase. Juveler og pyntestykker gir alltid verdi til disse slags frisyrer, så ikke nøl med å sette en.

4. Den lille sommeren ser:

Nord indian hairstyles4

Omfattende boller og roll ups kan ikke være din daglige kopp te og derfor er her en veldig bakken versjon av en frisyre som kan hjelpe deg med å slå sommeren i stil. Begynn med en liten frontlåsfletting, håret mot slutten er ganske løst montert i en normal fletning. Ofte kan et fasjonabelt slips eller et bånd legge til farge i utseendet.

Se mer:  Indiske frisyrer for tynt hår

5. The Subtle Prom Look:

Nord indian hairstyles5

Frontlåsene faller fritt, etterfulgt av en liten støt i midten og til slutt en mindre slips på baksiden av hodet. Resten av håret holdes mykt og hoppet med subtile prinsessekrøller, og som alltid et vakkert pryd, helst en feestøvblomst på siden, legger til en blikk av iver på frisøren.

6. Bun Braid:

Nord indian hairstyles6

Selv om kulturer har to forskjellige halvkule, er det alltid noe som er vanlig mellom de sørlige og nordlige landene, og her er noe som nordindianerne har hentet fra den ekstravagante sør. Håret er snittet og mens en dannet en bolle ble resten laget i en fletning. Ekstra tilbehør har blitt mye brukt.

Se mer:  Indiske frisyrer Boller

7. Frontbumpen:

Nord indian hairstyles7

Når du er i tvil, ta alltid til den enkle frontbumpen som ville ta vare på håret ditt i den enkleste formen noensinne. Vanligvis blir resten av håret fritt for å legge til volum i utseendet.

8. The Low Braid Bun:

Nord indian hairstyles8

Nok en gang starter flettene fra fronten, foretrukket den ene siden, men denne gangen går flettet helt til slutten. Nå bare rulle håret i en lav bolle og fest den med en pinne på enden.

Se mer:  Hvordan lage indisk frisyre

9. Ornamenter hele veien:

Nord indian hairstyles9

Den mest enkleste av frisyrene krever at du holder dem tresses fritt fallende og lykkelige, men for å legge et etnisk utseende til det, kan du alltid koble opp et fritt hårhår med et enkelt ornament, helst et fancy element.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

77 − 68 =