9 vakre og behagelige bassengstoler | Stiler på livet

Elske de vakre og komfortable salongene eller stolene i tillegg til bassenget! Villig til å ha en annen og en modernisert berøring til de gamle tre stolene! Ja, med endringen i interiørdesignene, er trestolerene erstattet med stilige og rådende bassengstoler. Laget av metall, mykt skinn, fiber, etc. de gir en ny berøring i innredningen av bassengkanten.

Beste og moderne bassengstoler:

Her er noen få oppdaterte design av svømmebassenger, som kan få tak i visjonen ved første øyekast.

1. Wicker Lounge Pool stoler:

basseng chairs

Den rike utseendet, denne typen bassengstoler, kommer med lett vekt. De har en stilig og glatt design, laget av tre- og fibermateriale. Øverst i salongen er satt med putepute er også gitt en rullet pute design for hvile hodet.

2. Aluminium Pool stoler:

Aluminium Pool Chairs

Designeraluminiumet gir et godt overvåket utseende til bassengets sidemøbler. Bassengstolene er utstyrt med en herdet design med aluminiumsred på sidene. Øverst på stolen får du et nettutseende som kommer med en liten pute festet med hvilearmer på siden.

3. Fiberbassengstoler:

Fiber Pool Chairs

Ønsker å kombinere et klassisk og voguish utseende for lounge stoler! Stolen er utformet med stålgrenser, og gir fiberpåfylling på toppen og gjør søte, svingete design. Stolen er i stand til å hjelpe deg med å kvitte seg med det ekstra vannet på stolen, noe som gir deg en tørr effekt.

4. Gruppebassengstoler:

Gruppe Tube Pool Chairs
Å gå med en gruppe eller familie for en piknik på bassenget! Her er et nytt salongdesign som hjelper deg med å ligge i vannet også. Ja, bassengstolen flyter kommer i en sirkelformet design laget av rørmateriale i fiberen. Stolen er også bærbar som den kan brettes når den ikke er i bruk.

Se mer: Stoler For Restaurant

5. Flytende stoler:

flytende Pool Chairs

Flytende stoler får en ny design som ligner på sofaen. Stolen eller salongen er i stand til å bære tre personer om gangen, som også bærer komfortable puter til å sitte med. Laget av harpiks som materiale, kommer sofaen med lett vekt og den største holdbarheten.

6. Woven Pool Chair Lounge:

Woven Pool Chair Lounge
Laget av fibermateriale, gir denne vevde solstoler en eksklusiv touch til bassengmøbelsamlingen. Stolssengen er designet med en buet topp som gir deg godt ly i den varme solen. Sittet på sengestolen er gitt glatt bomullsdeksler og puter for å hvile i fred.

Se mer: Moderne lesestolle

7. Designer Pool Chair:

Designer Pool Chair

Denne lette å bære lounge pool stol er gitt en designer touch med lett fiber materiale og kurvede punkter det utfører. Stolen er også festet med et lite dråpekurvemønster som gir god hvile til beina mens du tar solbad. Kurven gir et bord som ser på den ene siden for ditt tilbehør også.

8. Par Pool stol:

Par Pool Chair
Trebjelken er laget med en kurvformet design, og har en ny design hvor endene av kurven er reposed med sengeputer for å gi deg størst komfort. Designet er utbredt på destinasjoner som er gunstige for bryllupsreise for par. Designet gir også ly med toppkurven.

Se mer: Utendørs Folding Stoler

9. Swing Pool Chair:

Svinge Pool Chair

Kjærlighet hvile på svinger etter å ha en svømming økt! Prøv dette lenestolene til bassenget som følger med en sving festet til den. Stolen er laget av metallgrenser, og får en bomullsdynning med en paraply på toppen av den. Stolen får også armlen på sidene for hendene.

De nye designene til bassengstolene er gitt den beste designen i henhold til kroppens tekstur og nødvendigheter for å gi deg den beste luksusen. Alle designene er også gitt en vanntett og UV-resistent dekk og trekk som er gunstig for å ta solbad etter å ha brukt litt tid i bassenget.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

50 − 41 =