9 vakre design av gemstone halskjeder i trend | progressivenewsdaily.info

9 vakre design av gemstone halskjeder i trend

Man kan faktisk ikke vite om en kvinne med mindre man har sett henne juvel kolleksjon "i den kategorien faller gemstone halssmykke samling. Ädelsten kalles også verdifull stein som utstråler skjønnheten i forskjellige farger i henhold til brytningsindeksen, brudd på krystallpartiklene og kjemisk sammensetning.
Edelstener er klassifisert i grupper og arter. Arten Beryl har Emerald, Aquamarine, rød beryl, Heliotrope, Morganite og Goshenite og arten Corundum inkluderer gruppen av steiner som heter Ruby og safir.

Nyeste og stilige Edelsteins Halskjeder Design for Kvinner i Mote:

La oss se på de øverste 9 designene av edelstenskjoler til damer.

1. multi-formet fasettert gemstone hvitt gull halskjede:

Multi-formet Faceted Gemstone White gold necklace

Denne typen design har den forskjellige form av edelstenen som faller under design i flerfarget edelstenskjede. Stenene som er tilstede i mer halskjede, er den mest brukte blå topazen, Garnet som er grønn i fargen, Amethyst lilla i fargen, Star Ruby (Rød), Citrin (Gul). Kombinasjonen av dyrebare og semi-edle edelstener gir ut magisk strålende farger.

2. Sapphire-Pearl Long Necklace:

Sapphire-Pearl Long Necklace

Det er en dyrebar gemstone som er birthstone for måneden september. Denne steinen faller under arten Corundum som avgir fargen på kongeblå til Orangish-Pinkish farge sjeldne farger sett. Når kongeblå og hvit perle er kombinert for å danne en lang edelstenskjede, kan ord ikke uttrykke det fantastiske juvelstykket.

3. Pæreformet Ruby-Diamant Halskjede:

Pære shaped Ruby -Diamond Necklace

Det er den viktigste dyrebare steinen som brukes til å lage smykker. Den avgir lyse rød farge og fargen avhenger av krominnholdet. Ruby går bra med diamanter som gjør det mer attraktivt og gir en beroligende effekt på øynene. Det er fødselens gemstone for folk født i juli.

4. Viking Strikk Amethyst Gemstone Halskjede:

Viking Knit Amethyst Gemstone Necklace

Amethyst en halvverdig lilla farget gemstone. Det er birthstone for People født i februar. En kobbertråd strikket i en form av edderkopper med Amethyst-stein, studded i sentrum, skjønnheten av seg selv.

Se mer: Ruby Halskjede Design

5. Aquamarine Gemstone Koblet Gull-Halskjede:

akvamarin Gemstone linked Gold-Necklace

Akvamarin Halvverdig gemstone som skinner ut i grønnblå farge, fødselsesten til mennesker født i mars. Et gullkjede med en blåaktig tråd som løper sammen med firkantet Aquamarine steinhalssmykke som danner et dobbeltkjede, er verdt å ha i en kvinnesjewelkasse!

6. Cat's Eye Quartz Platinum Halskjede:

Cat's Eye Quartz Platinum Necklace

Katteøye eller drageøyne er de vanligste slitte smykker av ungdommer denne dagen. Denne gjennomsiktige kvarts har et bevegelig øye kalt "Chatoyancy" som betyr Cat's Eye. Denne steinen bidrar til å regulere blodsukkernivået, opprettholder øynets syn

Se mer: Smaragd halskjede sett

7. Onyx Gemstone Black Thread Necklace:

onyks Gemstone Black thread Necklace

Denne enkle og elegante sorte trådkjede med forbløffende svartfarge gemstone er en tankebombekombinasjon som kan brukes sammen med enhver type skikk. Folk som har sin birthstone (for Leos) som oynx kan bruke denne edelstenen kjede ikke bare for noen anledning, men også som en dag ha på seg juvel stykke. Denne edelstenen har helbredende egenskaper som bidrar til å kurere angst.

8. Tourmaline Multi Color Gemstone Halskjede:

turmalin MultiColor Gemstone Necklace

Dette er en unik perlehalskjede, Tourmaline kommer i forskjellige farger. Den mest populære er Watermelon Colored Tourmaline Stone. Multi-fargene fra disse steinene er naturlige, noe som gjør den mer spesiell blant andre steiner.

Se mer: Hvordan lage halskjede med perler

9. tre ramme rose quartz anheng halskjede:

Tre Frame Rose Quartz Pendant Necklace

Rose Quartz som gir ut en subtil rosefarge som gjør den ser rik og kongelig ut når den brukes som kjedehalsen. Denne edelstenen, kombinert med en tre sirkulær rammeverk, er en lykke. Dette enkle anhenget kan kombineres til en gullkjede eller en tenk svart trådkjede.

Gemologists etterspørsel har blitt økt over hele verden og viser en hovedfaktor at edelstener har skapt en stor innvirkning i alles liv ved sin enorme mengde positive effekter. Å velge riktig stein og gi den et design er verdt tiden.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 + = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map