9 Unique Fabric Crafts Design Ideer og bilder for voksne | Stiler på livet

Hvis man ikke vet hva man skal gjøre på fritid så er det en veldig god løsning på det, og det er tekstilhåndverk. Det hjelper å bruke forskjellige gjenstander resirkulert og ikke bare kaste dem i en søppelbøtte. Ved hjelp av stoff kunst kan man ha forskjellige ideer og kan gjøre tekstilhåndverk. Ulike ting som papir, matchstick, bomullstømmer og påfyll kan brukes til å lage tekstil kunst.

Best Fabric Crafts Design Ideer og bilder for voksne:

Her er noen forskjellige stoffdesigner,

1. Stoff håndverk nøkkelringer:

Stoff Craft key Rings

Hvis man kan utvikle disse nøkkelkjedene ut av stoffskrapskap, så ville han være forelsket i det, de er så søte. Disse er best for å vise ens kjærlighet for stoff og pynte dem med knappeblomster. Så man trenger disse tingene for å gjøre det Stoffskrap, middels tykt jern, papp, bånd, gammel nøkkelring, knapper og tråd. Disse er få ting som vil være nødvendig for å lage en perfekt nøkkelring.

2. Rugende Rainbow Pillow:

Rugging Rainbow Pillow

Man kan bruke forskjellige stoffer for å lage vakre hjemdynamiske ideer som kranser og puter. Hvis du vil gi gløden til rommet ditt, kan man gjøre det ved hjelp av håndputer. Man kan lage dette ved å bruke stoff, fiberfyll, Burlap og Fleece.

3. Hexagon Bag Fabric Crafts:

Hexagon Bag Fabric Craft

Man kan klare forskjellige stoffhåndvesker og vesker med veske på håndvesker. For dette vil du trenge følgende sett med ting Lerretaske, en rekke 5 "firkanter, sekskantlinjal og tråd. Lag denne typen veske og denne er nyttig når du handler på uformelle vanlige dager for små ting.

4. Klassisk juletre design:

Classic Christmas Tree Design

Et av de beste eksemplene på bomullstoff er et juletre-design trykt på stoffet. Juletrær er utsmykket eller trykt i gullmetall. Dette stoffet er 100% bomullsdesign. Du kan skinne julen din ved hjelp av disse stoffhåndbogen ideer for voksne.

5. Fabric Flip Flops:

Stoff Flip Flops

Disse flip-flops kan betraktes som en god enkel stoff håndverk design. Man kan lage enkle flip flops å ha på seg om sommeren. Gjør denne typen flip-flop til barnet ditt, eller du kan gi dette til din yngre jente. Lite budsjett stoffet flip flop er en god ide for gifting.

6. Christmas Fabric Crafts:

jul Fabric Craft

Man kan skape forskjellige gjenstander til juleutforming med julestoffer. For eksempel scrappy julelver, juletrær, santas og gavepakke. Man kan tilpasse elven med julestoffer og håndverk tegne det forskjellige ansiktet på hver av dem. Barna vil elske å leke med det.

Se mer: Egg Crafts Ideas

7. Julemannens design:

jul Santa's Design

Ved hjelp av stoffhåndverk kan man også lage julenissen. Hver Santa-konusformet er laget av myk filt som gjør dem enkle å vise. Man skaper en serie Santas for sin familie og venner. Denne typen håndverk tar oppmerksomheten til seerne, får dette gjort før julen kommer.

8. Charm armbånd:

Sjarm Bracelet

Dette er en av stoffkunst for voksne for både menn og kvinner. Dette er også en av de mest gunstige gaveartikler som man kan gi til noen. Det er forskjellige måter hvorpå man kan gjøre armbåndet mer dekorativt som ved å bruke blomster og flere perler til den.

Se mer: Beste ideer på håndverk å lage

9. Særegent Påfuglfargeark:

Merkelig Peacock Coloring Sheet

Denne typen stoffhåndverk er for det meste elsket av voksne og tenåringer. Det kan være avslappende når du har fullført noe arbeid, så kan du legge til farger på arket.

Det avhenger helt av ens kreativitet. Hvis man er kreativ, kan man skape vakreste og morsomme håndverksdesign. Gjøre det gøy med denne ideen, vil være et stoffhåndverk, få ideen din til handling og prøv noen unike tekstilhåndverk for ditt hjem eller for gifting.

Se mer: Bursdagsgave ideer for voksne og barn

Leave A Comment

70 − = 65