9 Ulike typer Pink Bra og bilder | Stiler på livet

Rosa er hver jentes favorittfarge, og når fargen er tilgjengelig i undertøy, er det som en drøm. Ulike merker tilbyr forskjellige nyanser og nyanser av pinks i varierer former, stiler og kutt av bh.

Attraktiv og komfortabel Pink Bra Designs:

Her er topp 9 rosa bras med bilder du kan velge fra.

1. Candy Pink "Candy Punch" Lace Bra:

rosa bra

Denne myke og elastiske bh av Pretty Secrets er en U-dyp eller dyp bøyd bh som trekker oppmerksomheten mot spalten din. Den har scalloped fuchsia blonder på kopper, en støping foran hals og justerbare stropper. Den har ikke-kablede, ikke-polstret og lette linjer. Laget av polyamid og spandex, det har krok og øyelukning. Den er tilgjengelig i varierte størrelser.

2. Flirty Fuchsia "Incredible Support" Sport Pink Bra:

Rosa Bra 2

Denne sporten rosa bh av Pretty Secrets med en laced racer-back stil vil ikke bare få deg til å føle seg trygg mens du trener, men du vil se veldig pen ut også. Det gir middels støtte og sømløs komfort. Den har avtagbare pads og justerbare stropper. Laget av nylonmikrofiber og spandex, den er streknettet og lett. Dens lyse fuchsia-farge gjør det til en favoritt.

3. Lovable Molded Soft Padded Wire Gratis Pink Bra:

Rosa Bra 3

Denne bomullsrosa bh er laget av mykt og elastisk melange stoff med dekorative blonder på halsen. Den er støpt og polstret for heisen og dekning. Den har flere veis avtagbare stropper. Denne pen rosa bh har enkel krok og øye lukking.

4. Penny Pretty Print Pink Floral Gentle Push Up Stroppeløs BH:

Rosa Bra 4

Denne veldig fine rosa bhen kommer i vakre blomster abstrakte utskrifter. Den har glatte, sømløse polstrede kopper med understøttet støtte. Du vil få avtakbare multi-stropper med den slik at du kan bære denne bh, slik du vil. Den har halvmåneformet, trykkpolstring inne som forbedrer spaltning. Den er laget av nylon og spandex med krok og øyelukning.

5. Enamor Dekorativ Elastisk Cotton Pink Bra:

Rosa Bra 5

Denne rosa bh er for det meste laget av bomull med en liten sammensetning av spandex som gir medium dekning. Dens kopper er doble lag og ikke-polstret. Ikke-kablet, det har blonder på kantene og stroppene. Den har brede, elastiske og justerbare stropper med krok og øyelukning.

Se mer: 36D Sports Bra

6. Penny Think Pink Trådløs polstret Glatt Fit T-skjorte Bra:

Rosa Bra 6

Denne kvinnelige t-skjorte bh er ledningsfri og passer deg jevnt. Laget av nylon og spandex, det er sømløst og har 3 mm polstrede kopper. Den har brede elastiske glatte justerbare stropper. Passer perfekt under dine t-skjorter og topper. Den har krok og øye lukning. Dette er en av de beste bra for college jenter.

7. Penny Plus Movement Medium Impact Under Wired Gym Pink Bra:

Rosa Bra 7

Denne rosa treningsbaren er laget av nylon, polyester og elastan. Dens dobbeltlagde stoffkopper komprimerer bysten og reduserer studsene. Den er underbuktet og har et bredt underbånd for å holde brystet på plass. Det gir fuktighetssugende stoff langs senter og vinger. Den leveres med elastiske, justerbare brede stropper og krok og øyelukning.

Se mer: Red Bras

8. Enamor Medium Dekning Balconette Pink Bra:

Rosa Bra 8

Denne ganske rosa bh med fargerike tropiske utskrifter er ikke polstret og underbøyet. Laget av polyester og spandex, det strekke stoffet gir din byste den trengte komforten og balconette-rammen gir deg en svingete silhuett. Det er en medium dekning bh, men gir en illusjon av dyp dyp. Den er tilgjengelig i varierte størrelser.

9. Pretty Secrets Candy Pink "Stroppløs Fling" Multi Way T-Shirt Bra:

Rosa Bra 9

Denne bh er en absolutt sommer essensiell. Det er en multi-veis t-skjorte bh i ganske rosa med under kablede og polstret kopper. Den har silikonhåndtak langs kopper og vinger. Som det er en multi-må bra, har den justerbare, konvertible og flyttbare stropper. Laget av nylon og spandex, det har krok og øyelukning. Den er tilgjengelig i forskjellige størrelser.

Se mer: Best Bra Black

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 4 =