9 tradisjonelle sølv nese ring design for regelmessig bruk

Sølvsmykker har vært i bruk og populært siden oldtiden. Kvinner pleide å ha forskjellige typer tilbehør laget i sølv, noe som igjen øker skjønnheten og utseendet. Siden da begynte kvinnene å bære nesen også. Sølv nese ringer ser ganske attraktive ut og har en glitrende og blendende effekt. Etter hvert som gullfrekvensen er høy, så er det i etterspørselen neser som er laget i sølv.

Neseklosser i sølv for kvinner:

La oss se noen topp 9 design av sølv nese ringer for kvinner i India:

1.Traditional Silver Nose Ring med Pearl og Kundan:

sølv nose rings

Sølv nese ringer er veldig etterspurt på grunn av sitt håndverk. Design og mønster kan fortelle deg spellbound. Sølvsettet kan brukes på spesiell anledning og gir deg et tradisjonelt etnisk utseende. Sølv nesen ringen med kundan ser bra ut på grunn av sin glans og man kan ikke motstå flaunting disse autentiske nesen ringene.

2. Real Silver Nose Ring:

Ekte Silver Nose Ring

Sølv neser ringer vises svært glamorøse og er vanskelig å motstå på grunn av sin skinnende og glitrende visuell. Disse typer rene sølvringer er tilgjengelige i mange design, og du velger den i henhold til din kleskode og kan ha de flaunting utseende.

3. Liten Blomster Sølv Nese Stud Ring:

Tiny Floral Silver Nose Ring

Disse typer små eller små blomster nese ringer er svært vanlig tilbehør som brukes av mange kvinner. Denne typen søte hoop gir deg et tradisjonelt utseende. Denne typen små hoops kan bli slitt på daglig basis, så vel som et godt kontor slitasje også.

4. Pure Silver Thin Nose Ring:

Ren Silver Thin Nose Ring

Denne typen ultra tynne nese ringer er svært etterspurt av unge som det gir dem et minimalistisk utseende. Disse typer hoops er til og med slitt av kjendiser; de er veldig iøynefallende og til og med tiltrekker seg oppmerksomheten til andre veldig raskt.

Se mer: Designer Gold Nose Rings

5. sølv hjerte gravert nesen ring:

Sølv Heart Engraved Nose Ring

Denne typen hjertegraverte sølvnese ringer er en stor hit blant kvinner som det betyr kjærlighet og romantikk. Denne typen søte sølv hjerte nesen ring ser veldig pen ut og gir et fascinerende utseende.

6. Sølv nesenring i bladmønster:

Sølv Nose Ring In Leaf Pattern

Pretty og kutt kan være et perfekt uttrykk for denne bladformede sølv nesen ring. Denne typen nese ring kan bæres med vestlig slitasje samt med tradisjonell gir deg et sjarmerende utseende. Den oksyderte overflaten av ornamentet øker utseendet ved mange bretter.

Se mer: Diamond Nose Ring

7. Fredsskilt sølv nese ring:

Fred Sign Silver Nose Ring

Denne typen små studs ser fantastisk ut av kvinner ansikt. Sølv nesen ringen har et tegn på fred utformet og gir et godt utseende til brukeren. Denne typen sølvpinner gjør at du ser trendy og smart ut når du er slitt.

8. Big Size Silver Nose Ring med Bells:

Stor Size Silver Nose Ring with Bells

Denne typen stor størrelse sølv nese ring ser veldig kul ut og er vanligvis slitt på enhver anledning eller ritualer. I de tidlige dager i India ble denne typen store sølvnose ring slitt av kvinne og det pleide å skildre kulturen og samfunnet de hagler fra. Nå har unge jenter på seg å se kult og stilig ut.

Se mer: Nose Ring Gullsmykker

9. Silver Hoop Nese Ring med krystaller:

Sølv Hoop Nose Ring with Crystals

Design og håndverk på nesen er alltid fantastisk. Designene på denne sølvhuggen skildrer en epoke eller et bestemt bilde med enorm betydning i den. Den moderne utseende er bred i design, og den lille krystallprofilen gir et attraktivt syn på utseendet ditt.

Design og håndverk av sølv nese ringer er fabelaktig og gir en kvinne et sizzling og behagelig utseende. Sølvnese ringene er laget i stort mønster og design, og du kan velge den etter din smak og utseende. En nese ringer legger til mer utseende sjarm og skjønnhet til kvinners ansikt. Sølv nese ring kan brukes på daglig basis, så vel kan være en god kontor slitasje også.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 6