9 Tradisjonelle Choker Set Designs for Women in Trend | Stiler på livet

Choker sett er en del av det tradisjonelle indiske smykker. Disse settene inkluderer halssmykke, ørering og til og med en pannebit. De klassiske choker settene er vanligvis store og dristige i design og fyller nakke og ansikt på en person. Chokerne er laget i gull, diamanter, perler eller andre edle steiner, og brukes til bryllup og viktige seremonier. Velg et choker sett fra denne omfattende listen for deg selv som vil være hos deg i alle aldre.

Nyeste og nydelige Choker Set Designs for Young Ladies i Fashion:

Her er de beste Choker Set Designs for Girls i India.

1. Gold Choker Set:

choker-set-design

Dette er en brude mote smykker ekstraordinaire stykke. Dette utsøkte gulljakkesettet er fantastisk med sine små, naturlige edelstener som ligger i den. Rubin og smaragder innkapslet i choker setter den fra hverandre. Designet er veldig frittflytende og vakkert. Gullfargen sammen med edelstenens farger gir kjeden et spektakulært utseende.

2. Pearl Choker Set:

Perle choker set

Sammen med gullmetall er dette choker settet fantastisk med flotte, små perleperler gruppert sammen i bunter. Choker og øredobber er laget på en slik måte at haugen av perler fungerer som en "jhumka". De små gullperlene gjennom kjeden og øredobber er også veldig fine.

3. Kundan Choker Set:

Kundan choker set

Dette nydelige kundan choker settet har antikk gull tone med perler. Det store anhenget har et veldig indisk utseende med bladdesignene. Ørepyntene er sløyfestil danglere igjen i samme bladdesign. Kundan look er den mest ettertraktede for de fleste bryllup, og hver nordindisk kvinne har en tendens til å eie et sett i det minste.

4. Blue Stone Choker Set:

Blå stone choker set

Denne fantastiske steinjakkesettet sett er et fantastisk smykke. Duggdråpeformet perler i blått og kundan-arbeid gjør det bare fantastisk. Denne spesielle sett har også en panne stykke sammen med kjede og øredobber.

Se mer: Metal Chokers Smykker

5. Designer Choker Set Design:

Designer choker set

Blant choker settet design er dette unike antikke choker sett kjede. Dette er dannet av lag av små perler og deretter et lag med store perler. Øringene er igjen i "jhumka" stilen som er så veldig indisk i naturen. Designerbrikker gir deg friheten til å gå vekk fra helt tradisjonelle stiler.

6. Diamond Choker Set:

Diamant choker set

Diamond er en jentas beste venn og den perfekte gave til en jentes bryllup er diamantsmykker. Dette fantastiske mesterverket i diamant er den beste og dyreste gaven til bruden. Diamantkrysset choker sett har store perler og rubiner å legge til sin fantastiske verdi.

Se mer: Tattoo Choker

7. Bollywood Costume smykker Choker Set:

Bollywood costume jewelry choker set

Indian Bollywood kostyme smykker er veldig dristig og slående. Brikkene er vanligvis slitt over indiske slitekostymer som for det meste er rike. Disse siste choker sett designene inneholder store halskjeder og store dangler øredobber som passer med CZ diamanter og perler.

8. Filigree Choker Set:

filigran choker set

De fleste indiske kvinner elsker smykker som er symbolsk for indisk kultur. Dette inkluderer templet design som er vakre og elegante. Tempelet filigree choker sett er forgylt og har delikat filigree arbeid som er fint å se.

Se mer: Hvordan lage en choker

9. Temple Coin Choker Set:

tinning coin choker set

Blant de indiske designene som er til stede i choker sett, er templets myntsamling. Dette settet har flere tempelmynter satt i gull langs lengden på kjedet. Hvert øredobber har 2 tempelmynter sammen for å skape et forbløffende smykke.

Choker sett er fantastiske og nydelige smykker som hver indisk kvinne burde eie. Disse går veldig bra med indisk antrekk som saris, salwar kameez og ghagra sett. Du kan kjøpe et choker sett som passer din kroppsform og anledningen du har til hensikt å bære den på. Velg et stykke som er tidløst og utsøkt da disse delene er ganske dyre.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 2