9 Tradisjonell Maang Tikka med øredobber sett design

Bryllupsmykker er en av de mest avgjørende delene av alle indiske kvinner. Blant alle maang tikka med øredobber er de mest favoritt. Enten det er en bryllupsfunksjon eller en formell begivenhetsmangik tikka med et perfekt matchende øret ringer sett har blitt en trend i noen områder. Fra gammel tradisjonell stil til moderne designer har alle sine egne steder av etterspørsel. Et av de ofte misforstått konseptene om å ha på seg Maang tikkas, er at damene bare burde ha dem på bryllupsdagen for sin forskjellige religiøse betydning, bortsett fra det, kan damer ha forskjellige størrelser på Maang tikkas som Oversized Single Trend Pendant Tikka for enhver spesiell anledning med en vakker lang lehenga eller en saree. Deretter kan tannkjøp med øredobber bidra til å forbedre skjønnheten din.

Nyeste og vakre Maang Tikka med øredobber til kvinner i mote:

Noen eksklusive mønstre av maang tikka med øresett sett har blitt beskrevet kort.

1. Designer Maang Tikka Med Øredobber Sett:

Designer Maang Tikka With Earring Sets

Dette flotte settet av designer-mang tikka med et par øredobber sett går med alle typer attires. Den er gitt en kjedelig gullpolert som gjør at den ser utrolig nydelig ut. En rund form er gitt til den for å kunne gå med alle ansiktsformer.

2. Antik Maang Tikka og øredobber sett:

Antikk Maang Tikka and Earring Sets

Denne antikke stilen Gold Maang Tikka og øredobber sett ser rett og slett fantastisk ut med nydelige antrekk. Uansett fargene på antrekket ditt, spiller den en viktig rolle i å gjøre deg ser utrolig vakker ut. Kvinner med store ansikter som liker å være tungt kledd, foretrekker antikk stil med tannkjole med øreringer.

3. Tradisjonelle Maang Tikka og øredobber sett:

Tradisjonell Maang Tikka and Earring Sets

Vakkert designet indisk bollywood stil sett med ørering med maang tikka gjør underverk. En blendende rød krystall besatt over denne tradisjonelle designen gjør det til å se fantastisk ut. Det går til og med med enkel antrekk og gir glamour til ditt utseende.

4. Floral Maang Tikka og øredobber sett:

Blomster Maang Tikka and Earring Sets

Det er en enkel floral mønster maang tikka med et søtt par øredobber sett. Disse enkle og anstendig utseende og tikka sett er nok for noen kvinner til å se utrolig vakkert ut. Det går bra med små runde ansikter.

Se mer: Stjerne øredobber

5. Kundan Maang Tikka og øredobber sett:

Kundan Maang Tikka and Earring Sets

Et vakkert utformet sett med øredobber med tikka ser flott ut for alle typer hudtoner og ansikter. Et sett med hvite kunders innebygde vakre gjør det til å se fantastisk ut. Kundan studded smykker er evig. Så det er ikke nødvendig å tenke to ganger for dette flotte settet.

6. Jadau Maang Tikka og øredobber sett:

jadau Maang Tikka and Earring Sets

Et sett med tradisjonelle jadau stil-tuner og øreringer sett ser utrolig vakker ut. I utgangspunktet stammer jadau stil smykker fra statene Gujarat og Rajasthan. Disse er unikt designet og har nå vunnet millioner av hjerter. Adorning dette i bryllup og tradisjonelle funksjoner legger sjarm forlater du ser mer nydelig ut.

Se mer: Clip på Stud øredobber

7. Passa Maang Tikka og øredobber sett:

Passa Maang Tikka and Earring Sets

Denne passa-stil tikkaen med øredobber sett innebygd med rosa perler ser rett og slett fantastisk ut. Passa er tradisjonelle indiske smykker til sidehoder. Dens unike smykker gir bruder og dansere et mughal eller Bollywood utseende.

8. Sølv Tone Maang Tikka og øredobber sett:

Sølv Tone MaangTikka and Earring Sets

En sølv øredobber og maang tikka sett gir et unikt utseende. Den suiter godt, med lettere hudtone. Adorning dette gjør at du ser rett og slett unik. Hvis du ikke vil bruke mer, så er et sett av sølvbelagt ett det beste alternativet.

Se mer: Stor knapp øredobber

9. Gold Maang Tikka og øredobber sett:

Gull Maang Tikka and Earring Sets

Denne tårneformede bryllups gull tikka og øre ring sett er designet for brude slitasje. Det legger til sjarm og gjør bruden ser glamorøs ut.

Selv om et sett med tikka og øredobber høres tradisjonelt, har det sitt eget sted i moteverdenen. Et fantastisk sett med maang tikka og ørering design gjør at du ser unikt tradisjonelle. Bare gå og jakten på vår beste manger tikka og øredobber sett design.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 6 =