9 stilige ser antikke engasjement ringer | Stiler på livet

Antikke forlovelsesringer er en ting med skjønnhet. De er unike og stilige. Hver av disse stilene var en gang slitt av noen som var forelsket og det gjør disse ringene høye etterspørselen. Det finnes flere typer design som kommer under antikkens seksjon, og hver av dem er forklart her. Så du kan velge det beste for din kjære fra denne utsøkte samlingen av antikke stil forlovelsesringer.

Antikkstil Engasjement Ringer i gull og diamant:

1. Antikk Georgisk Forlovelsesring:

antikk engagement rings

Disse tidløse kunstverkene er laget med delikate design som ble inspirert av den græske epoken. Denne ringen vil bli verdsatt lenge, og det er nødvendig med nøye planlegging for å velge akkurat den rette. Dette vil spesielt appellere til de som er i de gamle sjarmeffektene. De er flotte antikke diamantforlovelsesringer.

2. Viktoriansk Antik Forlovelsesring:

Victorian Antique Engagement Ring

Tiden av dronningene er en av de mest eksotiske, og hvert eventyr skildrer en prinsesse eller dronning. Hver jente drømmer om et spesielt eventyr i hennes liv også. Du kan gjøre dette til hennes beste eventyrdag ved å presentere henne en viktoriansk forlovelsesring som er en antikke utlovingsring.

3. Edwardian Antik Forlovelsesring i Sølv:

Edwardian Antique Engagement Ring

Disse er virkelig spesielle ringer som har en lys utseende. Platina ble brukt for første gang i denne perioden. De har filigree-arbeid etset på ringene, og dette gir det et veldig intrikat utseende. Disse er perfekte for din kjære hvis hun elsker delikat kunstverk.

4. Art Nouveau antikke ring:

Kunst Nouveau Antique Ring

Flytende linjer er de mest naturlige utseende designene som inngår i disse ringdesignene. De er derfor den mest populære blant vintage antikke forlovelsesringer. Det naturlige temaet til disse vakre ringene gjør det mest tiltalende for alle brudene å være.

Se mer: Vintage Style Engagement Rings

5. Antikk Art Deco Ring:

Antikk Art Deco Ring

Art deco er symbolisert av geometriske design. Disse stilene er etset i ringene for å låne den en veldig trendy stil og noe som er brukt og elsket i dag. Det gir ringen et moderne utseende og en følelse av feminisme. Disse inkluderer antikke gull forlovelsesringer.

6. Retro antikke forlovelsesring:

retro Antique Engagement Ring

Retro-utseendet er vintage og samtidig moderne. Materialene som brukes og metall og stil er fra 1940-tallet, og dette reflekterer i ringene som er opprettet. Selv om de er antikke, er utseendet fantastisk og stilig.

Se mer: Diamond Engagement Rings For Women

7. Antikk gull Engasjement Ring i Rose:

antikk gold engagement ring in rose

Rose gull antikke forlovelsesringer er vakre ringer som bruker rose gullmetall. Fargen på disse ringene gir en luminescens som er unik og sjarmerende. Røst gull er veldig feminint og så dette appellerer til de fleste kvinner.

8. Old Miners Cut Antique Ring:

Gammel Miners Cut Antique Ring

Disse er dyrebare ringer til dø hard vintage fan. De er enestående og har en unik stil. De er svært verdifulle fordi de er vanskelig å finne. De er som en samlerobjekt og så er de mest unike.

Se mer: Platinum Diamond Engagement Rings

9. Gamle europeiske antikke ring:

Gammel European Antique Ring -9

Disse ringene har et kutt som har en rund belte. De vises rundt fra toppen. De har fasetter som er trekantede blokker. Prøv disse stilene for en herlig gammeldags sjarm.

Antikke forlovelsesringer var fasjonable mange år siden, og de gjør nå et comeback på en stor måte. De har en tidløs følelse for dem, og det er også grunnen til at de er mest ettertraktede. Disse forlovelsesringene gjør den vakreste samlingen, og er derfor det ideelle valget for å gjøre engasjementet ditt mest minneverdig.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 15 = 23