9 søte og stilige kjemi tatoveringer for kvinner og menn

For å gjøre ens sinn forvirret med et komplisert spørsmål, vil det definitivt være en kjemisk ligning. I stedet for å prøve å løse ligningen, ville det være morsomt å få dem som en tatovering som var tanken brakt ut av kreative designere. Denne nye måten å bringe ut en beskrivende vitenskap på kunstnerisk måte, har noen ungdoms øyne.

Beste og fantastiske kjemi Tatoveringer med bilder:

La oss ta en titt på topp 9 kjemi tatoveringer som kan gjøres fra kjente til ukjente kjemi tatoveringer ideer til verden!!

1. Små kjemisk beker og DNA-tatoveringsdesign:

Liten Chemical Beaker and DNA Tattoo Design

Bikernen er et standardinstrument som brukes i alle kjemiske laboratorier for å markere at faktautformere brukte beger som en standard kjemi tatovering design. Ikke bare et beger er inked, men også et DNA, som gjør Menneskekroppen designet sammen som en arm eller et ben tatovering design.

2. Adrenalin Chemical Link Tattoo Design:

Adrenaline Chemical Link Tattoo Design

Adrenalin som kalles som Flight, et skremmende kjemisk molekyl som gir adrenalin spark symptom forårsaker mennesker å være aktive. Denne kjemiske forbindelsen er utformet som en tatovering med sin kjemiske formel som base.

3. Nitrogenfiksering Tattoo Design:

nitrogen Fixation Tattoo Design

Nitrogen er en viktig kjemisk sammensetning som brukes i mange kjemiske eksperimenter samt en bi-forbindelse for enhver medisinsk bedøvelsesforbindelse. Denne nitrogenfikseringen er en av de viktige kjemiske reaksjonene som er nødvendige for planter, som oppnås ved å omdanne nitrogen til ammoniakk. Denne typen kjemi av tatovering er mest brukt av kjemelskere.

4. Periodiske Element Kjemisk Tatoveringer:

Periodisk Element Chemistry Tattoos

Periodiske elementer er de viktige 103 kjemiske elementene som er sett i vår atmosfære, og alle kjente kjente kjente. For de som elsker ett eller noen få elementer som å pene dem inn i kroppen deres, som mange kjemikere anser som hellige

5. Dopamin kjemisk struktur Tattoo Design:

dopamin Chemical Structure Tattoo Design

Lykke skaper en kjemisk forbindelse som er tilstede i få urteplanter, dette, når dette forbrukes, skaper en hallusinasjon og et glatt humør. Denne kjemiske strukturen er utformet som biokjemi tatovering rundt armen eller bena av gutta spesielt.

6. Design Chemical Formula Tattoo Design:

Designary Chemical Formula Tattoo Design

I stedet for vanlig å ha tatoveringen med den bare kjemiske strukturen som representerer linjen og geometriske former, er en annen stil designet ved å tegne få Mehndi-motiver inne i kjemisk formel som definitivt gjør en stor forskjell.

7. Fargerikt komplett periodisk tabelltattoo:

Fargerik Complete Periodic Table Tattoo

For de dør-hardt kjemiske elskere, kan denne blekktatoveringsdesignen være det beste alternativet når de besøker en tatoveringsbutikk. Denne biokjemiske tatoveringsdesign med 103 elementer er definitivt en tidsprosedyre, men tålmodighet gir gode resultater!

8. Kjemisk formel Tattoo Design:

Kjemisk Formula Tattoo Design

Å gå for en enkel, men en meningsfull kjemi tatovering design kan være denne kjemiske formel tatovering design. Denne tatoveringsdesign er veldig mye et enkelt alfabetdesign som er designet ved hjelp av kjemisk formel som tema.

9. Kjedereaksjonskemi Tatoveringer Design:

Kjede Reaction Chemistry Tattoos Design

Kjemi selve ordet gjør oss til å tenke på de store kjedereaksjonslikningene, noe som er en grunn til at mange mennesker blir redd for å ta kjemi som hovedfag, men da er det også mennesker som bare elsker å utlede bare lang kjedereaksjonsligning, For dem er det virkelig en godbit.

Kjemi er absolutt nødvendig blant par, som uttrykkes gjennom kjærlighet, men for personer som er forelsket i emnet, kan kjemi kun vises ved å ha en kjemisk tatoveringsdesign og spre kjemiske fora til andre som hjelper andre å bli oppmerksomme på ukjent.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 77 = 82