9 Sjeldne og stilige bomullsjakker til kvinner og menn | Stiler på livet

Jumpsuit er endelte klær. Opprinnelig ble det slitt av skyttere, parachutere og racerbilførere. Utformingen av jumpsuiten var da enkel, men revolusjonerende og frigjørende. Tradesmen som rengjøringsmidler, rørleggere og auto-mekanikere er de vanligste brukerne av jumpsuits som de kan syes med store lommer for å holde verktøyene sine.

Men i dag har Jumpsuits funnet en rekke andre bruksområder. Damer, herrer og barn er alle funnet å ha på seg jumpsuits.

Beste og enkle bomullsstøvler for kvinner og menn:

The Cotton Jumpsuits er et trendy tillegg til noens garderobe. Her er noen få enkle bomullsstøvler for å forbedre stilen din.

1. Navy Denim Cotton Jumpsuit:

bomull-jumpsuits

En denim navy jumpsuit ermeløs og rund hals, den er perfekt for sommeren som materialet er lett. Den har to lommer og et elastisk linning. En ekte chick og suave outfit, de kan bli laget med denim sportssko for å gi et sporty utseende. Denim Jumpsuits kommer i stretch og ikke-stretch materiale.

2. Smart Fit Cotton Jumpsuit:

Smart Fit Cotton Jumpsuit

En svart bomull jumpsuit av blomstretrykk, det er også kjent som en leke dress. Det er kort i stedet for den lange buksestilen. To lommer foran og en snor i midjen. Den har en full knappet sperre. Den rette sommeren slitasje og en favoritt av college jenter.

3. Spaghetti Strap Cotton Jumpsuit:

spagetti strapcottonJumpsuit

Trendy Spaghetti Strap Grey Cotton Jumpsuit, materialet er en blanding av bomull og spandex. Det lette materialet er veldig forsiktig på huden. Det er en strandstil Kvinders bomulls jumpsuit, med V-hals og en lav rygg. Disse er harem stil som er løs, føler seg avslappet og komfortabel. De er en god uformell slitasje eller strand slitasje.

4. jenter hvit bomull jumpsuit:

jenter White Cotton Jumpsuit

En hvit bomull jumpsuit er en grunnleggende bomull jumpsuit for barnehage goers og spaghetti streng i stedet for det vanlige ermeløs mønsteret gjør barnet til å se søte. Front knappet og en snor i midjen parret med Frills på bunnen. Pair den med hvite frilly sokker og hvite sko.

Se mer: Leather Jumpsuit

5. Tuxedo Cotton Jumpsuit for småbarn:

Tuxedo Cotton Jumpsuit for Toddlers

Perfekt designer jumpsuit for småbarn, materialet som brukes er bomull med et design som ser ut som en Gentlemans dress for baby gutter. Det kan brukes på formelle anledninger som fester, bryllup, første bursdag, dåp, familiebilder, osv.

6. Pinstriped Cotton Jumpsuits:

pinstriped Cotton Jumpsuit

En himmelsblå og kremfarget jumpsuit, den er pinstriped og materialet er en blanding av bomull og sengetøy. I midjen er det et selvbindebelte og en beinet lomme og Capri-stil bukser. Glidelåsen og krokene på baksiden og er skjult. Ser elegant ut til damer med et par blyanthæl.

Se mer: Grønne jumpsuits for kvinner

7. Herresjakt bomull Jumpsuits:

menn Hunting cottonJumpsuit

En menns jaktsjakke som er av trebarkutskrift. Det er en fantastisk Camouflage-utskrift. Det er full lengde og hele ermer. Collared og front knappet. To lommer foran, to åpne baklommer og to brystlommer.

8. Jevnt belte bomull jumpsuits:

Problemfritt Belted cottonJumpsuit

Det er tungt, men fortsatt mykt og glatt. Stoffet er en blanding av bomull og polyester. Den har en lett strekk elastisk-bak midje, som er veldig behagelig. Den har også en toveis glidelås som er skjult. Den har en krage, to brystlommer, to sidepatchlommer som er ganske store og to baklommer lined belte med justerbar spenne.

Se mer: Royal Blue Jumpsuit

9. Sennep Gul Trykt Bomull Jumpsuits:

Sennep Yellow printed cottonJumpsuit

Denne sennep gule trykte bomull jumpsuit kvinnene er laget av bomull blend stoff. Det er veldig behagelig å bære og holder deg rolig. Det er ankellengde med skosnor snøre for å binde seg. Frontknapp, V-hals og krage. To sidelommer og elastisk taljebånd kan parres med hæl eller flat hoved er for et kjølig utseende.

The Cotton Jumpsuits ser suave på noen, enten det er en mann eller en kvinne eller enda et barn. De er en veldig behagelig og praktisk slitasje. Opprinnelig var jumpsuits elegante og moderne. Det har i det siste oppstått som en favoritt kveldsklær kombinert med et skinnende armbånd, hæler, lange øreringer, en umiddelbar kjendisfavoritt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 6