9 siste titanringer for menn og kvinner | Stiler på livet

Ringene har overlevd med menneskelig mote ved å tilpasse seg gjennom tiden. Sammen med motetrender, endres ringene for å matche de nye trendene. På grunn av dette har vi mange forskjellige typer design og konsepter når det kommer til ringer. Den siste ringen som trender akkurat nå er titanringen. Som navnet antyder, titan ringer har titan som en stor del av materialet.

titan rings

Ulike typer titan ringer:

I dag vil vi engasjere topp 9 fasjonable stiler av titanringer for menn og kvinner.

1. Classic Titanium Rings for både menn og kvinner:

klassiske-titan-ring

Disse ringene er utformet i en oval eller enkel sirkel. Etterbehandlingen av disse ringene gjør det ser skinnende og fortsatt glatt til å berøre. Disse typer ringer er populære blant begge kjønnene. Disse ringene gjør ditt utseende elegant uten å være for prangende.

2. Titan Mokume-gane Rings Designs:

mokume-gane-titan-ringer

Mokume-gane er navnet på en teknikk utviklet av japansk. Ved å bruke denne teknikken ble titan gitt ut av trekorn. Disse typer ringer er svært populære blant dagens generasjon. Disse ringene er tilgjengelige for menn og kvinner.

3. Titan Engagement Rings for Men:

titan-engasjement-ringer-for-menn

Den titan forlovelsesringer laget spesielt for menn har ikke mange design. Dette skyldes at menn ikke liker å kle seg for prangende. Titan ringene laget for menn har et veldig enkelt utseende uten mye bling. Noen ganger er disse ringene krysset med noen små størrelse edelstener.

Se mer: Indiske nese ringer.

4. Titan Engagement Rings for Women:

titan-engasjement-ringer-for-kvinner

Titanium forlovelsesringer for kvinner har mange design og muligheter å velge mellom. Disse ringene er forholdsvis tynnere og mindre enn mennsringen. Men de fleste av disse ringene har diamant senter steiner. Slike titanringer er et raseri blant dagens generasjon av elskere.

5. titanium bryllup band:

titan-gifte-bånd

Titan gifteringer er veldig populære nå en dag. Disse bryllup titan ringer er laget i et par to på forespørsel. Matchende titan gifteringer er de mest ettertraktede typene i ekteskapsperioden. Noen av disse ringene har også tilsvarende påskrifter på dem for å betegne parrets kjærlighet til hverandre.

Se mer: Sølv Ring Design.

6. Svart Titanium Ring for Menn:

svart-titan-ringer-for-menn

Disse ringene gir en aura av eleganse til brukerens utseende. På grunn av det er mørk farge, ser det ikke så prangende ut. Svart titanringer er den neste store tingen på menns mote. Disse ringene gjør en motesetning uten å ta stor oppmerksomhet fra deg.

7. Black Titanium Rings for Women:

svart-titan-ringer-for-kvinner

Svart titanringer for kvinner har mange forskjellige stiler og motiver. Disse ringene bruker forskjellige edelstener som sentralstein. Svart titan ringer med en diamant kabal er den hotteste trenden for dagens generasjon av unge kvinner. Disse ringene gir den mye nødvendige bling for å matche med noe antrekk.

8. Black Titanium Rings for Couples:

svart-titan-ringer-for-par

Matchende sorte titanringer er den perfekte gave til enhver elsker. Enkelheten i den svarte titanet gir et godt ringemateriale for menn, mens svarte titanringer med en oppgradert gemstone ville få noen kvinner til å gaga over dem. Matchende sorte titanringer er også tilgjengelige med matchende
graverte påskrifter for å forlenge kjærlighetsbandet mellom elskere.

Se mer: Kvinner Toe Rings.

9. Designer Engraved Titanium Rings:

gravert-titan-ringer

Titan ringer kan også gravert med design eller påskrifter. Ringer med påskrift på dem er ofte begavet til kjære. Designer graverte ringer er et raseri blant dagens tenåringer. Disse ringene tjener formålet med å bygge et band av platonisk kjærlighet mellom dem.

Titanringer er de mest ettertraktede ringene for enhver type anledning, for eksempel, Bryllup, forlovelse, jubileumsgave etc. Titanringer er motstandsdyktige mot riper og bukser. Denne egenskapen til titan gjør den til det perfekte materialet til å lage ringer, spesielt vielsesringer. Titan ringer er det perfekte tilbehør for å vise frem din kjærlighet til verden.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1