9 Siste samling av bengalske Tant Sarees med bilder | progressivenewsdaily.info

9 Siste samling av bengalske Tant Sarees med bilder

Den bengalske tant saree er perfekt for det tørre, fuktige klimaet. Det er tradisjonelt håndvevet av en ren, lett bomull. Rimelig og behagelig, ta en titt på topp 9 tant saree samlingen nå tilgjengelig i en rekke typer og design.

9 beste bengalske tant bomull og silke sarees:

1. Jari Peta Paad Tant:

Tant Sarees

Føles som bølgen av ballen i Jari Peta Paad saree. Den rike røde fargen på sareen kompletteres med en bred kant som er vevd av gullblonder sammen med gullkretser på pallu, noe som gir det et snev av nåde og eleganse.

2. Krem og Maroon Baluchari Tant:

Tant Sarees -Cream And Maroon Baluchari Tant 2

Føl deg kongelig i denne luksuriøse tant saree. Skjønnheten er i detalj av grensen og pallu. Krembasen av denne baluchari tanten snakker klasse og raffinement. Den enkle, maroon design kontrasterer vakkert med pallu og grensen som skildrer en detaljert historie fra hinduistisk mytologi. Bruk denne sareen med finesse.

3. Royal Tant Benarasi:

Tant Sarees -Royal Tant Benarasi 3

Denne moderne Tant Benarasi kombinerer rikdom av den klassiske benarasi med nåden til den tradisjonelle tanten, og har gyllen zardori-tråden vevd i en benarasi-design, som forvandler stoffet til en luksuriøs saree. Den kongelige rød, gull og gul utfyller hverandre perfekt, slik at du kan se og føle seg utsøkt. Adorn denne vakre sareen ved bryllup og forlovelser, og bruden er kanskje ikke den eneste kvinnen som blir beundret.

4. Floral Designer Tant:

Tant Sarees -Floral Designer Tant 4

Slå varmen i denne vakre tant saree. Denne lyse og bløde designer tant saree er unik. Perfekt for sommerdager, er den håndmalte blomstermotiveren vakker mot sennepsbakgrunnen, innrammet av en maroon grense. Øynene trekkes straks til pallu. Se ut som et kunstverk som du bruker denne sareen til enhver sommer lunsj eller dagtid funksjon.

Se mer: Designer Chiffon Sarees

5. Rosa og hvitt Pastell Tant:

Tant Sarees -Pink And White Pastel Tant 5

Ganske i pastell, nyanser av sommer. Pasteller er bang på trenden denne sesongen. Se grasiøs i denne vakre rosa og hvite tant saree. Pastellrosa farge er beroligende for øynene og er innrammet vakkert med den myke gyldne grensen. De kontrasterende bladmønsterene fungerer godt med stripete plater. Oppmerksomheten trekkes til pallu med sine hvite påfugler blant løvverkene. Se ut som en prinsesse i denne utsøkte sareen, perfekt for sommerferie.

6. Blå og hvit Tant Cotton Saree:

Tant Sarees -Blue And White Tant Cotton 6

Se spektakulært i blått og hvitt. Hele sareen er utsmykket med et intrikat bladmønster på gjennomsiktig bomull som er iøynefallende og elegant, mens den kongeblå kombinert med den glitrende hvite er frisk og fristende.

Se mer: Georgette Sarees

7. Svart og gull Tant Saree:

Tant Sarees -Black And Gold Tant Saree 7

Sort, en farge som alltid er i mote. Denne fantastiske kombinasjonen av svart og gull er en absolutt klassiker. Behagelig med et snev av aristokrati, gjør jacquardgyllene paisley og diamantmønstre sammen med den tykke gyldne grensen denne sarenen et tidløst stykke. Kom til enhver kveldsfunksjon som en skjønnhet i svart og slå noen hoder.

8. Grønn og Cream Tant Cotton Saree:

Tant Sarees -Green And Cream Tant Cotton Saree 8

Stå ut i mengden og fange blikket av alle i denne fantastiske, tante bomullssarea. Kremkroppen i sareen er dekket i en intrikat floral design, og bladgrønt palla har et blomstermønster som minner om en svunnen tid. Se klassisk og elegant i denne vakre sareen.

Se mer: Bomkai Silk Sarees

9. Festivalen Tant Saree:

Tant Sarees -Festival Tant Saree 9

Vår samling kunne ikke være komplett uten denne tradisjonelle, designer rød og hvit tant. Når du går til Durga Puja, er dette sareen som skal ses i. Med den pulserende røde paisleygrensen og det røde butti-arbeidet mot den skarpe hvite, er dette en klassiker. Den pallu er dekket med de tradisjonelle, detaljerte vasedesignene. Lys og luftig, føle deg komfortabel og spesiell i denne sareen mens du utfører puja-ritualene.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map