9 Siste Pixie Haircuts for kvinner med kort hår | Stiler på livet

Pixies er en av de beste måtene å style kort hår. Disse frisyrene er enkle å stil og vedlikeholde og passer for nesten alle ansikter og hårtyper. De er så enkle å stilere at du bare kan vaske håret før du går og rocker dem stolt.

kort pixie cuts

Siste Korte Pixie Haircuts for Girls:

Her er noen av de beste korte pixie haircuts som passer for hver kvinne i India.

1. The Man Cut Pixie:

Kort Pixie Hairstyles 1

Disse korte lilla frisyrene passer til kvinner med tynne ansikter. Bleke kvinner vil være mest fordelaktige fra disse frisyrene. Her er håret veldig enkelt stylet og har en guttaktig berøring festet til den. Du kan bruke disse frisyrene nesten hvor som helst.

2. Korthårig Pixie Cut:

Kort Pixie Hairstyles 2

Kvinner med ekstremt korte piksler kan bringe den fremre delen av håret på pannen. Dette ser veldig attraktivt ut på tynne ansikter og kan opprettholdes veldig enkelt. Utseendet har blitt båret av mange kjendiser, og det er din tur nå. Bare kutt håret kort og bruk fingrene for å ta håret på forsiden.

3. Shaggy Short Pixie Cut:

Kort Pixie Hairstyles

Den shaggy short pixie er det ideelle utseendet til en tenåringsfest. Det ser veldig søt på avlange ansikter. Kvinner med naturlig blondt hår kan sport dette utseendet uten mye trøbbel. Denne frisyren er egnet for nesten alle hendelser og kan bæres av kvinner med nesten alle hudtoner. Her ser håret godt ut, og avslører din guttlige og lekfulle natur.

4. The Cute Short Pixie:

kort pixie haircuts

Dette er det søteste utseendet for kvinner som er villige til å bære en kort piksel. Her forblir håret betydelig kort og blir ofte ledsaget av en vakker kjole. Frisuren gjør at brukeren ser feilfri og ren ut. Denne frisyren var en gang sportet av en berømt kjendis kalt Mia Farrow.

Se mer: Korte frisyrer for tykt hår

5. Veldig kort pikse for rettferdig hud:

Kort Pixie Hairstyles 5

Kvinner med en rettferdig hudtone kan sport denne fantastiske korte pixie frisyren. Som de vanlige, her er håret veldig kort og søtt. Frisuren er egnet for arrangementer som fester, veldedige organisasjoner, etc. Foruten å være søt, ser denne frisyren også elegant og annerledes ut enn de andre. Det vil ramme ansiktet ditt og tillate deg å implementere en ansiktsinntrykk.

6. Chic Kort Pixie Cut:

Kort Pixie Hairstyles 6

Skal du delta i et bryllup? Chic Pixie frisyren blir din beste følgesvenn. Her kommer det korte håret med søte småbarn som delvis dekker pannen. Frisuren passer for nesten alle kvinner og kan lett vedlikeholdes. En skikkelig farge vil definitivt øke skjønnheten i dette utseendet.

7. Blond kort pikselhår:

Kort Pixie Hairstyles 7

Denne spesielle elven krever at du farger håret ditt blondt. Hvis du har naturlig blondt hår, så farger ikke håret for deg. Den blonde piksen ser veldig stilig ut og er et enkelt utseende. Men det kan fortsatt brukes i strålende hendelser og funksjoner.

Se mer:  Frisyrer for kort hår med Bangs

8. Curly Short Pixie Haircut for Women:

Kort Pixie Hairstyles 8

Den krøllete korte pixie frisyren er kun beregnet for svarte kvinner. Svarte kvinner med piggy hårklipp ser veldig flatterende ut. Her ser håret ut litt tungt og tett på toppen sammenlignet med sidene. En passende kjole og matchende smykker vil utvilsomt forbedre hele skjønnheten.

9. Den mest stilige piksen:

Kort Pixie Hairstyles 9

Fra den tiden denne frisyren ble rocket av en modell i et moteshow, har det vært i praksis. Trendy kvinner over hele verden er sportslige dette utseendet.

Se mer: Korte frisyrer for fint hår 2015

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + = 15