9 Pretty Brown Color Blazers for menn og kvinner

Blazer er den uformelle versjonen av dress jakke. Det er kult og smart. Det er en del av alles garderobe. Mange ganger er vi forvirret med kuttet og typen. Det er et enkelt alternativ. Bruk den i henhold til anledningen. En farge i blazer som aldri kan gå galt er brun. Den kommer fra letteste lys beige til mørkeste mørke kaffe brun.

9 Pretty Brown Colour Blazers for Men & Women

Lys og mørk brun farge blazers i mote:

Blazer er et stilig alternativ. Prøv denne rekke brun blazerjakker og dens typer som er oppført nedenfor.

1. Bomull Brun Blazer:

Bomull Brown Blazer

For India og det varme fuktige klimaet er bomull det ultimate valget av stoff når det gjelder klær. Blazers laget av bomull er det mest ønskelige alternativet man kan ha. Bomullbrune blazere er et unisex-alternativ. Du kan bruke den uten å gå på kompromiss med komforten.

2. Ull Brun Blazer:

Ull Brown Blazers for men

Ullbrunt blazer er tradisjonelt valg i blazer. Det er varmere og crosier. Det er foretrukket å bli slitt om vinteren. For det meste er de dobbelt breasted. Knappene er laget av kobber for å skille seg ut i brun. Dette valget av blazere er perfekt for snø.

3. Corduroy Brown Blazer:

kordfløyel Brown Blazer

Corduroy brun blazer er en gammel stil av blazer. Det blir trendy nå. Du kan bruke den med mørke denims. Det er lett stil. Men ja, corduroy blazers trenger ekstra forsiktighet. Du har lagret dem fra lint hele tiden.

4. Silke Brown Blazer Jacket for Boys:

Silke Brown Blazer

Blazers blir ofte betraktet som formelle antrekk. Nå en dag, mange bruker det til tradisjonelle indiske bryllup. Disse bryllupet blazers er mest av silke. De gir en glans og legger til en glamfaktor. Det kan ikke være veldig behagelig, men det vil sikkert se smart ut.

Se mer: Bright Yellow Blazer

5. Menn Brun Crepe Blazer:

brun Crepe Blazer

Crepe brune blazere er inspirert fra crepe toppen. Det er kortere enn vanlige blazere, det er stilig og sportes av det meste kvinner. Du kan rulle opp ermene og få et kjølig, avslappet utseende. Det er en semi-casual blazer. Du kan bære for shopping eller for en kveldstur med kjæresten din.

6. Slim Fit Brown Blazer Jacket:

Slank fit Brown Blazer

Årets nye trend er slank passform. Fra bukser til jeans til blazers, er alt smalt passform. Slim fit blazers er ment å gi deg magert utseende. Det er et stilig alternativ. Det er en kul trend. Du trenger ikke å sette innsats for å se smart ut. Du kan bruke med rette bukser eller skinny jeans.

Se mer: Cream Blazer Mens

7. Solid brun blazer for menn:

Fast Brown Blazer

Solid brun Blazer er det beste valget av blazere. Det er samme farge over hele lengden. Den har ingen til minste mønstre. Det er enkleste form for blazer, men det er så stilig og smart. Du kan bære med svarte bukser eller denims. Prøv denne stilen, hvis du er ny til blazersverdenen.

8. Kvinner Kort Brun Blazer Jakke:

Kort Brown Blazer

Kort brun blazer er den nye stilen til blazer. Den slutter over midjen. Det er et stilig alternativ. De kommer med buer og frills. For det meste er slike blazere slitt med blyantkjoler eller skinny jeans. Du vil kanskje prøve det skateskjørt hvis du prøver å se det gøy.

Se mer: Kvinner Grå Blazer

9. Lang brun blazer for kvinner:

Lang Brown Blazer

Lang brun blazer er lignende tradisjonelle strøk. De er lange til knærne dine. De har en unik stil. Du kan pakke dem eller knappen opp. Det er aldri galt med denne stilen. Du kan bruke den til å fungere med blusene dine eller bruke den på din t-skjorte og jeans. Det er en stilig og elegant stil.

Brune blazere er mest vanlige blazere. Det er smart, stilig og veldig stilig. Det kan gi deg et skarpt formelt utseende og gi deg rusten grov ser gjennom samme blazer. Det er enkel stil uten kompliserte regler.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 71 = 77