9 Populære Ruby Gemstone Smykker Design | Stiler på livet

Ruby er en rosa til blod rødt farget gemstone. Den røde fargen skyldes hovedsakelig forekomsten av elementskrom. Ruby anses som en av de edle steinene. Kvaliteten på en Ruby er bestemt av farge, kutt og klarhet. Verdens dyreste Ruby er Sunrise Ruby. De er sten av kjærlighet, lidenskap, vitalitet og makt.

Det er også rubin edelstener fordeler. Det gir veiledning når du tar beslutning og bidrar til å oppfylle drømmen. Den har til og med helbredende kraft som helbreder kroppen, spesielt hjerteproblemer. Således med så mange fordeler er rubinsteinene utsmykket.

Smykker med Ruby Edelstener:

De er studded i ulike smykker som berører huden for å gi fordel og selvfølgelig å se vakker ut. Noen av de beste ruby ​​stein smykker er nevnt nedenfor.

1. Maang Tikka med Ruby Gemstone:

rubin gemstone Jewellery

I de lykkelige anledninger som bryllup kan bruden pryder denne månen tikka av rubin steiner. Denne maang tikka passer perfekt til det røde fargeutstyret og får henne til å se vakkert ut. Ikke bare bruden, men andre kvinner kan bære denne rubin steinmana tikkaen på tradisjonell kjole.

2. Gemstone Rings for menn og kvinner:

ringer

Det minste og tilbehør som kan brukes daglig er ring. For å utnytte alle fordelene med rubinstein må man ha rubinsteinringer når de berører huden. Sten rubin cased i sølvring vil se pent ut på figuren.

3. Ruby Stone Bangles:

bangles

Ruby stein armbånd er designet i ulike mønstre. De ser veldig stilig ut og er strålende når de bæres. Det kan brukes av alle aldersgrupper på tradisjonelle attires for å se nydelig ut.

4. Designer Ruby Stone Armbånd:

armbånd

Hvis man ønsker å ha robinstein daglig, så er armbånd et godt alternativ. Armbåndet kan være av gull eller sølv med rubin på den. Det kan være et hele rubinsteinarmbånd som ser ut som perler. De ser veldig levende ut med sine klare krystaller.

Se mer: Emerald Gemstone fordeler

5. Kjede med Ruby Edelstener:

kjeder

Ruby steinkjeder lyser i vekt og kan brukes i hverdagen. Kjedene kan være av sølv, gull eller platina. Kjeden vil se penere ut når diamanter også legges til med rubin. De skinner som noe og vil legge sjarm til en personlighet.

6. Ruby øreringer for jenter:

ruby-øredobber

Øringene øker kvinners skjønnhet. Den gemstone rubin når den er anbragt i øredobber, gjør en ser nydelig ut. De kan blande seg med andre edelstener for å jobbe på alle antrekkene, og det ville ikke være nødvendig å samsvare da.

Se mer: Topaz Gemstone

7. Pendent Ruby Stone Smykker i Sølv:

hengende

Pendent griper all oppmerksomhet mot seg selv, spesielt når det er en gemstone rubin. En enkelt rubinstein som pendent ser blendende ut og dekker hele halsen.

8. Håndlaget Ruby Stone Halskjede:

halskjede

Rubinstein i halskjede er verdsatt utseende. De er tilgjengelige i forskjellige mønstre og mønstre. Kundan og andre steiner er også lagt til for å gjøre det mer vakkert. Halskjeder er av en, to eller flere strenger for å gjøre det ser tungt og stilig ut.

Se mer: Opal Gemstone

9. Ruby Gemstone Nose Pin:

nese-pin

Nesepinne med rubin gjør utseendet helt annerledes. Det kan være i blomstring, sløyfe eller andre design som passer til forskjellige ansikter, men rubin passer alle ansikter.

Naturlig rubin er en verdifull edelsten som tiltrekker seg nesten alle individuelle. Det er en verdifull edelsten som ofte tilskrives overflod og eleganse og med god grunn også. Den beste kvalitet rubin har duft blodrød og er veldig jevn i kontakt med fint og skarpt snitt og form.

Ruby kan brukes som smykker. Den kan være innebygd i sølv, gull og platina. Smykker kan være ringer, øredobber etc. som kan utsmykkes til fordel for kroppen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 2 =