9 Nyeste Velvet Kurta Design For Damer Og Genter | Stiler på livet

Kurtas er tilgjengelige i forskjellige materialer; som gorget, silke, bomull, fløyel og mange flere. Fra alle disse materialene er fløyel et stoff som utvilsomt løfter nesten ethvert antrekk. Velvet kurta blir populær som etnisk og fest bærer nådager. Det gir deg stilig og kongelig utseende. Hvis du bruker disse fløyels kurtasene, kan du være midtpunktet i attraksjonen ved enhver anledning.

Beste og nyeste fløyels Kurta-design for damer og herrer:

Topp 9 Velvet kurta design som du kan bruke for alle anledninger er gitt nedenfor,

1. Blue Velvet Broderte Kurti:

Blå Velvet Embroidered Kurti

Denne vakre fløyel kurti kommer med en påfugl broderi gir deg et elegant utseende. Det er en festsko kurti, du kan også bruke den som etnisk slitasje. Den beste kombinasjonen med dette kurtiet er tette rosa legginger eller ikkinger. Den passer til alle kroppstyper.

2. Black Velvet Indo Western Kurta Pajama:

Svart Velvet Indo Western Kurta Pajama

Denne utmerkede sort kurtaen for menn kommer med svart pyjamas er et passende valg som festfest. Dette gir deg et imponerende utseende. Denne designen er en indo western design gir deg et stilig utseende.

3. Navy Blue En Line Velvet Kurti:

marinen Blue A Line Velvet Kurti

Marineblå A-line kurti er en rekke samling. Disse fløyel lange kurtisene er det gode valget som etnisk slitasje. Den leveres med V-hals, korte ermer og flakkede hylse. Du kan bære stramme leggings eller medgings med den. Vær unik blant annet ved å ha noe spesielt

4. Blå Silke Velvet Kurti med Broderi:

Blå Silk Velvet Kurti with Embroidery

Denne pakistanske fløyel er et utmerket valg for deg å skinne blant andre. Den vakre broderi og design gir den det beste utseende og kan bære det som en festdrakt. Den beste kombinasjonen med denne kurtien vil være palazzos. Dette er det beste valget for en som ønsker å være stilig.

5. Black Velvet Kurta:

Svart Velvet Kurta

Denne svarte fløyels kurtaen for damer er en festdrakt. Du bruker den med krem ​​palazzo eller leggings. Denne V-hals kurti kommer med vakker steinverk og gir deg et herlig utseende. Bruk den til en fest eller en festival og være særegne.

6. Broderte Straight Cut Velvet og Net Kurti:

brodert Straight Cut Velvet and Net Kurti

Denne flotte festslitasjen kommer med fløyelmateriale og netthylser. Disse blå fargestilige fløyelkurtisene er det beste valget for deg å være en stjerne i en fest. Alle øyne vil være på deg. Den beste kombinasjonen med dette er stramme leggings eller jaggings.

Se mer: Gul Kurti Designs

7. Indo Western Velvet Kurta:

Indo Western Velvet Kurta

Denne menns indo-vestlige svarte kurta er en festdrakt. Den beste kombinasjonen med denne kurtaen er rød pyjamas. Den kommer med vakker steinverk og lengden vil være opp til kneet. Disse fløyel kurta designene kommer med Swarovski og Zardoshi steinarbeid. Denne er best blant de nyeste fløyels kurti-designene.

8. Velvet Emerald Kurta:

Fløyel Emerald Kurta

Denne vakre smaragdfarge kurta er en festdrakt. Det gjør ditt utseende stilig, og du kan skille seg ut i en mengde med din unike dressing stil. Med dette kan du bruke kremfarget pyjamas og passer for alle kroppstyper. Denne fløyel kurti designen blir kjent i dag.

Se mer: Orange Kurta Designs

9. Kvinners fløyels Kurti:

kvinnens Velvet Kurti

Denne trykte fløyel kurti er en fest slitasje. Den beste kombinasjonen med denne kurti er leggings og jaggings. Du kan bruke dette til alle anledninger for å forbedre skjønnheten din.

Dette er noen av de beste fløyel kurti designene man kan ha på seg, og det gir deg et fantastisk utseende. Med nye aldrende trender som kommer inn, hold deg ikke i gamle trender eller design. Prøv noe nytt i fløyels kurta. Det vil forbedre ditt utseende. Din dressing stil gjenspeiler din holdning og personlighet.

Se mer: Siste Kurti Tuni Designs

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 1 =