9 nyeste og tradisjonelle kunstige tempelsmykker | progressivenewsdaily.info

9 nyeste og tradisjonelle kunstige tempelsmykker

For damer som bærer smykker, er det alltid en stor bildefaktor, som er portretert ved ikke bare å ha på seg de dyreste edelmetall smykker, men også gull og sølv polert metall juvel sett, oppkalt som kunstig eller imitasjon smykker. Til den kategorien faller også i det kunstige templets smykker! Temple smykker er designet med øye slående store design som skildrer Gud eller gudinne ansikt. Tempeljewelries er kjent for sin tyngde. Det finnes et stort utvalg av smykker tilgjengelig i kunstige templets smykkedesign online og til og med i butikkene.

Vakre og attraktive design av tempelsmykker i kunstig for kvinner:

Her er noen av de mest likte kunstige templets smykkedesigner nevnt i korthet.

1. Artificial Temple Smykker Halskjede Set:

kunstig temple jewellery

Et kunstig tempel smykkesett sett har i utgangspunktet et tungt nakkeparti med et par øredobber med en svært rimelig pris. Dette vakkert designet halskjedet settes på en slik måte at det ikke ser mindre ut enn et dyrt gullsett.

2. Tradisjonell kunstig brude smykker sett:

Tradisjonell Artificial Bridal Jewellery Set

Dette tungt utformede brudesettet, hvis laget av gull, koster ikke mindre enn noen lakhs. Men et klokt og vakkert utformet tradisjonelt design kunstig brudesett gjør det rimelig.

3. Kunstig Ruby Temple Smykkesett:

Kunstig Ruby Temple Jewellery Set

Dette tempelhalsstykket er innebygd med grønn rubin ser utrolig vakkert ut. Og et par røde og grønne rubinbelagte øredobber gjør det til en perfekt kombinasjon. Denne mangoformede halsen er en av de mest krevende designene i dag. Selv det samme mønsteret med rød rubin ser også fantastisk ut.

4. Antikk kunstig tempel halskjede sett:

Antikk Artificial Temple Necklace Set

Denne kunstige antikke stilens templets halskjede står i motsetning til et antikk gullkjede. Det samme gullkjede ville være tungt å ha på seg. Men dette kunstige settet gjør det lett, behagelig og gjør det enkelt å se nydelig ut.

Se mer: Bharatanatyam Tempelsmykker

5. Kunstig Kundan Temple Smykker Øredobber:

Kunstig Kundan Temple Jewellery Earrings

Denne vakkert designet kunstige templet stil øredobber innebygd med svart kundans ser utrolig vakker ut. Det går med alle farger på antrekk og er veldig lett å ha på seg. Innen en meget mindre pris kan du et par tunge flotte øredobber.

6. Kunstig tempelsmykker med perle:

Kunstig Temple Jewellery with Pearl

Et sett av kunstig perle smykkesett settes bestående av et halskjede, øredobber, anklet, midje let, maang tikka og mange. Dette er veldig kostbart dersom det gjøres med noe dyrt metall. Men en kunstig utformet gjør det rimelig. Disse settene er mest foretrukket av dansere som gjør dem ser mer grasiøse ut.

Se mer: Paper Quilling Smykker

7. Artificial Temple Smykker Pendants:

Kunstig Temple Jewellery Pendants

En gudinne lakshmi utformet kunstig tempel smykker anheng sett er en av de mest krevende i Sør-India. Det blir veldig tungt hvis det er laget av gull. Men en etterligning av gylden lakshmi-anheng er lettere og gjør det mer behagelig å ha på seg.

8. Artificial Temple Bangle Smykker Design:

Kunstig Temple Bangle Jewellery Design

Der er en rekke varianter av kunstig tempel design bangle tilgjengelig. Disse gir en tradisjonell makeover til hendene og fullfører antrekket ditt. Disse går fantastisk for bryllup og tradisjonelle fester.

Se mer: Smykkesett for bruder

9. Kunstig Long Style Temple Smykker Halskjede Set:

Kunstig Long Style Temple Jewellery Necklace Set

Dette lange mønsteret av kjede er mest likte i Sør-India. De fleste kvinner liker å ha denne stilen på halsen for å få et rent tradisjonelt antrekk. Tusenvis av disse designmønstrene er laget nå en dag. Men en stor ting om den trenger mer vekt av gull som skal utformes. Men vår imitasjonsverden har gjort det mulig å ha råd til alle vakre kvinner som liker dette mønsteret.

Den kunstige templet stil smykker design er en stor løsning for gull gull tempel smykker. Designens intrikate natur gjør dem ideelle for ekteskap og tradisjonelle festivaler. Du kan lagre dem med tradisjonelle indiske sareer.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map