9 nyeste og stilige designer blazers for menn og kvinner | progressivenewsdaily.info

9 nyeste og stilige designer blazers for menn og kvinner

Blazers har tatt en ny fase i ungdommens liv for et nytt trendy perspektiv. Først og fremst var bare de enkle blazerne i trend. Men nylig har moteindustrien introdusert designer blazers som har blitt populær i en svært kort periode. Ikke bare mennene, men også kvinnene blir ganske tiltrukket av dem. Følgende er få fantastiske designviraler blant menn og kvinner for et verdig utseende.

Fasjonable og populære Designer Blazers for Gents og Ladies i Trend:

La oss se på topp 9 designene av Designer Blazers.

1. Tre farget blazer:

designer-blazere

En bomulls herre designer blazers design med tre komplimenter farger har et flott utseende for enhver liten begivenhet også. Blazeren bærer flaske grønn, Grå og svart farge for å gi et vakkert utseende til de unge kompisene.

2. Stripped Border Blazer:

Stripped border Blazer-2

Ganske lik designer blazer for kvinner design er den med en strippet grenser svart vanlig blazer. Blazeren bærer to lommer under en sidelomme på toppen for et unikt utseende. Det gir et profesjonelt utseende over hvite bukser på svart også.

3. Sjekker Blazer:

sjekker Blazer-3

Siste designer menn blazers med en sjekke boks design er ganske i trend i disse dager. Blazer er laget av silke materiale i marinblå med lette kremlinjer. Det gir et blunkende utseende for høye bedriftens arrangementer og private anledninger. Sjekken design er tilgjengelig i liten design størrelse også.

4. Malet Blazer:

malt Blazer -4

En siste designer blazer design går viral er silke blazer som er designet inspirert av veggmalerier. Blazeren får nyanser med gul, grå, hvitt og rødt lappearbeid som er ganske inspirerende for et studert utseende i alle sammenhenger eller fester. Designet er også tilgjengelig i grener mønster som også er utbredt.

Se mer: Herresport Blazers

5. Svart og hvit blazer:

Svart and white Blazer5

Leter du etter et enhetlig, men likevel designert utseende for enhver privat eller profesjonell begivenhet! En svart og hvit bomull menn designer blazer er gitt et ape vask jeans mønster. Det er mye brukt på jeans med lappearbeid eller enkle vanlige jeans. Inspirert fra jeans mønsteret, er designet også tilgjengelig på denim materialer.

6. Blomsterdesignet blazer:

Blomster Designed Blazer66

En designer blazers for menn med floral mønstre trykt på den er ganske fengende for personlige arrangementer denne sesongen. Den svarte silke blazeren er gitt rose blomstermønstre som gir et forenklet utseende til seeren på svarte eller marine bukser. Det er også trendy for bedriftens arrangementer. Designet er også tilgjengelig på lyse farger for å velge mellom.

Se mer: Kvinner Blomstersnor

7. Frock Designet Blazer:

kjole Designed Blazer -7

Vil du ha et enkelt, men likevel stilig utseende, selv for bedriftens arrangementer? En vanlig svart kvinners designer blazers-design som ligner en kjede med sidelukning, er ganske sjarmerende. Den har en koselig feil under som gir utseendet på et frock-type utseende, selv til bedriftens arrangementer.

8. Ermeløs Blazer:

uten ermer Blazer -8

En kvinners designer blazers design i fløyel er fantastisk for en varm og skjer ser etter somre. Peach ermeløs blazer er gitt bred krage mønster med et tynt belte i livet for å gi et tynt utseende. Det er mye slitt over en helskjorte eller t-skjorte i vintre.

Se mer: Blazer Jacket

9. Hvit Designer Blazer:

Hvit Designer Blazer-9

En best designer blazer helt akseptert av menn til bryllup er en silke av hvit blazer. Kragen og grensen til blazeren er gitt jardoshi arbeid med små perler for å gjøre det fantastisk. Det har også en mansjett på slutten.

Blazers ble først brukt bare for bedriftens formål. Men da, private funksjoner som ekteskap, mottak, fødselsdager etc. er også deltatt i å ha på seg designer blazers. Spesielt de lyse farger som hvit, hvit, grå, lysegrønn, fersken, etc., farger er virale på silke-materiale blazer for et skinnende utseende.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map