9 nyeste og attraktive lange Salwar Suit Designs for Girls | Stiler på livet

Lange salwardrakter er en av de mest komfortable antrekkene som bæres av en kvinne. De lange salwardraktene gir et tradisjonelt preg til en kvinne og høyt verdsatt og elsket av unge jenter og arbeider kvinne. Disse typer drakter gir uovertruffen komfort og brukervennlighet til brukeren. De typen lange salwardrakter gjør at en kvinne virker allsidig og nydelig og gir dem et etnisk utseende også.

Tradisjonelle Long Salwar Kameez Designs for Womens.

La oss ta en titt på topp 9 lange salwar suit design som er svært etterspurt i bryllupsårene.

1. Brude Long Salwar Kameez Suit:

Brude Long Salwar Kameez Suit

Kraftig arbeid og utsmykking rundt halsen, hender og nederst gjør denne lange salwar kameez til en prefekt brudekjole som skal brukes på hennes spesielle dag. Klærens lyse farge får deg til å virke annerledes og spesiell fra andre. Stoffet har en fin høst, og når den bæres med prefekt tilbehør, får du enestående utseende.

2. Anarkali Long Salwar Suit Designs:

Anarkali Long Salwar Suits Designs

Her kommer en pust med anarkali-type lange salwar-drakter. Den gylne og rosa fargekombinasjonen gjør at draktene virker veldig vakre og er et perfekt antrekk som kan brukes på noen kveldsfester eller i en spesiell anledning. Det tunge og etniske gylne arbeidet gjør at det ser ut som om det er merkelig.

3. Hot Long Salwar Suit Design i rødt:

Varmt Red Long Salwar Suit Design

Som fargen rød gjør deg til å virke varm og glamorøs, gjør denne lange salwardrakten det samme. Det vakre, gyldne arbeidet på halsen og i bunnen øker utseendet på drakten med mange bretter, og bidrar til å legge til mer sjarm når du er slitt.

4. Georgette Long Salwar Kameez Suit Design:

Georg Long Salwar Kameez Suit Design

Disse draktene er designet i georgette stoff som er veldig behagelig å ha på seg og er også god på kvelden. Klærne har pen broderi laget på halsen og de broderte palazzobuksene gir større utseende til brukeren.

Se mer: Casual Salwar Kameez Designs

5. Simple Long Salwar Kameez Designs:

Enkel Long Salwar Kameez Designs

Denne typen salwar kameez ser elegant ut når den er slitt. Fargekombinasjonen og de lange ermene med fargerike brede rør i kantene forbedrer utseendet når de brukes. Dragene er enkle å se på, men er den mest elegante typen drakter som kan brukes av unge jenter. Dette er det perfekte antrekk for bryllup.

6. stilig svart lang salwar kameez design:

stilig Black Long Salwar Kameez Design

Denne typen stilig og lang salwar kameez gjør kvinnen til å se utestående når den er slitt. Mønsteret og broderi på kjolen på sidene er uovertruffen, og netthylser gir et fantastisk utseende på drakten. Netto dupatta med gul kant er tidløs kombinasjon.

Se mer: Salwar Kameez Plus Størrelse

7. Designer Long Salwar Suit Design:

Designer Long Salwar Suit Design

Denne lange designer salwar-drakten med blusser gir et forbløffende utseende til brukeren. Det vakre arbeidet på halsen og på skuldrene fyller den øvre delen av drakten og gir deg et himmelsk og nydelig utseende når slitt.

8. Bomull Long Salwar Kameez Designs:

Bomull Long Salwar Kameez Designs

Denne lange salwar kameez er designet i bomullstoff som er all tiden favoritt av en kvinne som det er veldig behagelig å bære. Den kinesiske kragehalsen og det flotte mønsteret på draktene gjør at kvinnen ser veldig stilig og elegant ut. Denne drakten har en churidar nederst, slik at du ser stilig ut. Dette er et perfekt antrekk som kan brukes på noen kveldsfester.

Se mer: Kort Salwar-design

9. Straight Fit Long Salwar Suit Designs:

Rett Fit Long Salwar Suit Designs

Denne typen lange salwar-design har rett passform og hjelper deg dermed å vise frem din smale midje. Den brede halsen har vakkert gyldent arbeid, og de lange ermene i nettduk hjelper deg med å vise frem dine slanke hender. Bunnen har plissert churidar og kontrasten rød og blå farge dupatta gir mer eleganse til drakten.

Lang salwar kostymer design ser bemerkelsesverdig når slitt. Dragene er tilgjengelige i mange farger mønster og design, og du kan håndpike den etter eget valg og flaut din stil. Den lange salwar kameez passer godt til enhver anledning, og får deg til å vises nådig og forskjellig fra andre.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

69 − 60 =