9 nyeste Kanchi Cotton Saree-design for stil og eleganse | Stiler på livet

Hva er det ene plagget som definerer basen til en indisk kvinne? Hva er det ene plagget som definerer kulturer og normer for en indisk tradisjon? Vesterlændinge har akseptert sine hvite silkejakker og store solskinns halmhatter, men siden og da har nasjonalt slitasje til en indisk kvinne vært hennes høyt verdsatte saree. Det ville en gang være en tid da det ville være en obligatorisk regel for en kvinne, men nå med endret, har vi stolt besluttet å innlemme sarees i vår livsstil basert på spesielle anledninger og sjeldne hendelser.

Spesialitet av Kanchipuram Cotton Sarees:

Kanchipuram-bomullssarene får navnet sitt fra Kanchipuram, et sted i Tamilnadu. De er rene bomullsstoffer, vevd på vevet og er kjent for kvalitet og orginality. Kanchi sarees er utførelsen av ekte bomullsserier som har gjort vårt land stolt. Ingen tempelbesøk i Sør-India er komplett uten kvinner pådratt i sine beste Kanchipuram-bomullsserier. De har rik zaris og er vevd med en rekke butier, motiver. Selv om designene ikke er over toppen. Kanchipuram sarees er ikoner av nåde og stil.

Beste design i Kanchi Cotton Sarees:

1. Den røde og svarte:

bomull 1

Rød og svart er en dødelig kombinasjon som kan brukes til alle anledninger. Sareen kommer i en strålende lyserød rød sammen med solid svart. Mot slutten av sareen er det en kantlinje av solid sateng gull og like over det er det vakre mønsteret etset med rødt på den svarte bakgrunnen. Pair dette ser bra ut med en rød og svart ombrebluse og du er satt.

2. Monokrom Glede:

bomull 2

Den monokrome glede er et must i hver jentas garderobe. Hvit og svart er de to vanligste fargene som utgjør hver jentes garderobeplass og blander disse to fargene vi har den vakre hvite bomullen Kanchi. Sareen er ganske enkelt i hvitt med en vakker svart grenser på kantene. Bruken av svak grå legger til utseendet.

3. The Blackened Red:

bomull 3

Dette er et flott utseende for en saree hvor saree kommer i et dypt okseblod og sortet rødt. Grensen eller paret av sareen som vi kaller det er en dyp og sateng gylden gul med sareen flaunting noen alvorlige saftig rød detalj arbeid. Pair denne sareen godt med en kjekk svart bluse.

4. Fargestrømmen:

bomull 4

For en perfekt morsom kveld eller et enkelt bryllup ser ikke alltid på embellishments og juveler når du bare kan woo alle bare ved å bruke kraften i utskrifter og farger. Denne sarenen er rett og slett vakker i en bøffelutskrift, hvit bomull på den nedre delen med den øvre halvdelen med en lys gul med en rosa kant. Selv under sareen sporten en rosa borderline.

5. Det daglige utseende:

Bomull

Denne sareen er et enkelt hverdagsutseende hvor sareen ser bra ut i rød og blå. Å være ydmyk og uten mye verdsatt broderi, forårsaker dette til dagligdagse formål som å gå til basaren, så å plukke opp barnet fra huset og så videre. Pallen til sareen sporter en vakker, slank og gjennomsiktig horisontal striper mot enden i et svakt gull.

Se mer:  Handloom Cotton Sarees

6. Kausal bomull:

bomull 6

Dette utseendet er rett og slett uimotståelig, ikke bare på grunn av den dire fargekombinasjonen som gjør en slående refleksjon i øyet, men også på grunn av dens innvirkning på seeren. Sareen sporter et vakkert, gult villemønster som skrives ut på pallu med en bred svart kantlinje støttet av en gylden rand.

7. The Dark Maroon And White:

Bomull 7

Denne sari blander i maroon og den hvite vakkert. Langs linjene i sareen er det små utsmykker i gull og gult. Pair denne utseendet med en opp og en maroonbluse.

Se mer:  Bomull Silke Sarees

8. Den elektrifiserende blåen:

bomull 8

Sareen kommer i en kongelig midnatt blå med elektrifiserende detaljer etset på kroppen. Den fluorescerende blå fargestrålen legger til en ny trend ting å se ut som er perfekt for ungdommen inni deg. Den svake ombre skyggen av en bubblegum rosa legger til utseendet.

9. Den røde utseendet:

bomull 9

Denne sareen har mye arbeid i seg selv med en olivengrønn for sin borderline blandet inn med noe slamgullgult og en stripe med glitrende oransje som løper av.

Se mer: Bengali Cotton Sarees Designs

Kanchi bomull sarees er kjent for sitt brede utvalg av farger og design. Enten du foretrekker et tradisjonelt stykke for et besøk til et tempel, eller noe unikt for en damer som samler, har Kanchi-bomullssarene dem alle. Disse sarees har blitt populære hos den yngre generasjonen også, som har lagt til en moderne touch til den gamle sarenen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 33 = 40