9 Ny samling av sølv diamantringer for spesielle dager

Sølv er et veldig mykt og skjør metall som lett er utsatt for riper og over en periode etter vanlig slitasje, kan ringen bli til en annen form og loslitt tekstur. Men etterbehandlingen av sølvsmykker er veldig allsidig, som igjen ser veldig lys og polert ut. I form av pris er sølv veldig billigere og kan betales av noen.

Mange velger å kjøpe vakkert utformede diamant sølvringer for deres engasjement og bryllupsceremonier og skape minner. Den vakre starten på en sølv diamantring kan bli en vakker grunn til å love for en kostbar ring for de neste jubileumene som kommer.

Spesielle design i sølv diamantringer:

Her deler vi noen flotte engasjementer og bryllup diamant sølvringer for menn og kvinner.

1. Silver Diamond Cluster Ring:

sølv diamond rings

En sølv diamantring med en designer utseende av klynge på den øverste midten av ringbåndet er en nådig design. Ringbåndet er også polert med bølgede diamanter, og klyngen med små runde diamanter ser fabelaktig ut.

2. Silver Diamond Twisted Ring:

Sølv Diamond Twisted Ring

Et tankebrytende design i diamant sølvringene kan gjøres med vendinger og svinger i ringens fremstilling. Studded med pave diamanter i hver vridning av design, ser hele sølv diamantring mesmerizing.

3. Silver Diamond Cross Over Ring:

Sølv Diamond Crossover Ring

Sølv diamant engasjement ringer har praktfulle design som glamoriserer din personlighet. En crossover diamant sølv ring med pave diamanter over ringene ser fantastisk og iøynefallende. Holdbarheten til sølvringene øker også med diamanter som er besatt i dem.

4. Silver Diamond Lace Inspirert Ring:

Sølv Diamond Lace Inspired Ring

Sølv diamant bryllup ringer kan være spesielt designet med blonder inspirert design som gjør ringen ser utrolig ut av verden. Den perfekte stud diamanter i midten av ringen lukket med laced diamantring på begge sider ser fantastisk ut.

Se mer: Gul Diamond Engagement Ring

5. Silver Diamond Pave Cluster Pyramid Band Ring:

Sølv Diamond Pave Cluster Pyramid Band Ring

Vakre samlinger i diamant sølvringer ringer hjerter til mange. Den sterling sølv glans og klassen av diamanter satt i pyramide form gjør vidunderlig mønster gjør hendene skinn med diamanter i sølv.

6. Silver Diamond Wedding Ring:

Sølv Diamond Wedding Ring

Sølv diamant bryllup ringer spesielt designet med et kongelig utseende kan være designet med en diamant i midten og bane diamanter gjør den gjenværende delen vakker. Et par sett med to ringer i sølv kan bli et bryllupssett med ringer.

Se mer: Black Diamond Wedding Rings

7. Silver Diamond Engagement Ring:

Sølv Diamond Engagement Ring

En diamant i sentrum som understreker glamouren til ringen, ser utrolig ut. Et sett med to, sølv diamant engasjement ringene ser utrolige når designet med glitrende hvit diamant i midten av vakkert satt pave diamanter.

8. Sølv og spredt diamantring:

Sølv and Scattered Diamond Ring

Et storslått og særegent mønster av en sølv diamantring kan velges som ringbåndet med ujevne grenser og en ujevn innstilling av små diamanter over hele bandet. Sølvringen vil være forskjellig og lett også.

Se mer: Ringer Med Rosa Diamanter

9. Sølv Diamantring for kvinner:

Sølv Diamond Ring for Women

Sølv diamantringer for kvinner spesielt designet med motiver av påfugl eller lignende feminin design ser utrolig ut. Påfuglen er designet med vakkert utformede fjær i ringen. Og diamanter i hver ende og en vakker rød rubin i øynene ser tankene blåser.

Sølv diamantringer har et stort utvalg av design i samlingen av mønstrene. Folk har råd til ikke bare en, men mange sølv diamantringer i forhold til gull eller hvitt gull diamantringer. Sølv er et metall funnet overalt og er i masse over hele verden. Å lage med sølv er også veldig enkelt. Og så finnes en rekke design i sølvsmykker.

Sølvringer er vanligvis laget med en viss prosentandel palladium sølv blandet i den og anses mer holdbar. Sterling sølv er en blanding av metaller hvor 92,5% er rent sølv. Sølv med blandingen av palladium i den har en viss mengde platina i den. Derfor har den mer av den skinnende faktoren.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

26 + = 30