9 Moderne U-formet blusehalsdesign på bak og foran

U nakkeblusemønstre er fuktige vanlige og nesten slitt av alle kvinner. Takknemligheten til nakkenblusemønsteret passer alle designene av sareeblus. En unik og all-time favoritt du nakke passer til hver dame. Den slanke fit damene til pluss størrelsen kvinnene alle kan se nydelig og attraktiv med U nakke bluse søm. Det er brede U-hals mønstre til dype U-hals til høye U-nakkebluse design, hovedsakelig betraktet som et utvalg i U-nakkebluser.

Siste U Neck Saree Bluse Designs:

Her er en liste over 9 beste design av bluser med ditt formede nakke mønster.

1. Utmerket U-halsbluse:

Utmerket U Neck Blouse

Aishwarya Rai Bachhan skinner elegant med en gylden gul saree med en laced U-nakkebluse. Sareeblusen ser nydelig ut, selv i en fargekombinasjon i denne epoken med en trend der motsetninger er mest foretrukket.

2. Høy U-nakkebluse:

Høy U Neck Blouse

En to skygge saree kan få en eksklusivt designet bluse. En halskant trykt bluse sydd med U-sorteebluse mønster ser dynamisk og elegant ut med den rike sareen. En ikke så dyp U hals på både bak og foran kan se fantastisk ut for dressingen din.

3. Designer Half Sleeve U Neck Blouse:

Designer Half Sleeve U Neck Blouse

U-nakkebluser dekorert med vakkert kunstverk gir deg et fantastisk utseende. Den beundringsverdige tingen i dekorasjonen av blusehalsene er at den skal sees selv fra en avstand. En dristig utforming av runde patcher eller speil på nakken i nakkenblusen ser fantastisk ut.

4. Laced Detailed U Neck Blouse:

Laced Detailed U Neck Blouse

En bred U-nakkebluse ser utrolig ut med en designer saree. Bredden på blusehalsen kan være fra den nøyaktige skulderstrimmelen til en dyp bit høy fra klyvingen til nakke skulderstrippen. En lang erme ser dynamisk ut med mønsteret.

Se mer: Pot Neck Bluse Designs

5. Blomster, Print U Halsbluse:

Blomster, Print U Neck Blouse

Blomstrete bluser ser kult ut, selv i vanlige sareer som brukes daglig. En designer og et unikt utseende kan gis din dag til dag dressing med en blanding og match design av saree og bluse. En trykt blomsterkjole U nakke søm ser fantastisk ut med noen av sareeene dine som har en farge som passer til blomstretrykket i blusen din.

6. En fløyel U-halsbluse:

EN Velvet U Neck Blouse

En bak U-nakkebluse er også en av de mest vanlige, men elegante stilene til å sy i designerbluser. Noen designerbluser har brodert arbeid som gir U form på baksiden eller på baksiden. Slike bluser gir et fantastisk designutseende til saree.

Se mer: Bluse Designs For Broad Shoulders

7. Tilbake U-halsbluse:

Tilbake U Neck Blouse

Bakside U nakkebluse mønster kan gjøres mer utrolig med vakkert lappearbeid eller broderi arbeid. Storslått moti / perle arbeid ser fantastisk ut på blusens grenser. En lignende designer saree lette opp ditt utseende.

8. Black Zardoshi jobber på U Neck Blouse:

Svart Zardoshi work on U Neck Blouse

En dyp tilbake U-nakkebluse i svart høyt lyser ryggen dressing. En svart bluse med gylden zardoshi arbeid på U-mønsterets grenser ser fantastisk ut. En enkel vanlig saree rød eller svart kan se fabelaktig ut til festen din.

Se mer: Boat Neck Blouse Designs

9. Brodert Dupion Silke U Halsbluse:

brodert Dupion Silk U Neck Blouse

En dupion silkebluse med U-nakkebluse mønster med trykt eller broderi arbeid overalt er en unik og designer bluse stil. Arbeidet på blusen passer ikke med farge saree og det gir også en fest slitasje utseende.

Kvinner med kule drakter kan gi et sexy utseende til hennes saree blouse outfit med en dyp U-nakkebluse som litt dyper til klyvingen også. Mens du selv kan få dype U-nakkebluser på baksiden, gir du et åpent bakdesign til din dressing. Saree draping er en kunst for å se nydelig ut med små forandringer i dressingene dine. En enkel U-nakkebluse kan gi deg et dynamisk fantastisk utseende også.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Lagre

Leave A Comment

15 − 8 =