9 mest populære Lotus Face Packs For Skin Fairness | Stiler på livet

Lotus merkevare er berømmelsen og populære i India. De lanserte rundt 250 hud- og hårprodukter i India. Blant dem er Lotus Face Pack-produkter veldig kjente og prøvd av de fleste damene her. De gir et bredt spekter av hudpleieprodukter som passer til forskjellige hudtyper.

Beste Lotus Face Packs For Skin Fairness:

Noen av lotus ansiktspakkeprodukter er,

1. Lotus Herbals Tea Tree Clarifying Face Pack:

Lotus Herbals Tea Tree Clarifying Face Pack

Denne lotus ansiktspakken for fet hud kommer i et presset rør som består av beige farget krem ​​som har aherbal minty duft. Med vanlig bruk av denne te-treklarende ansiktspakken, kan man få en ansiktshud fri for akne, blemishes og arr. Dette forklarer bokstavelig talt ansiktshuden og intensiverer også ansiktslysstyrken.

ingredienser: Tea Tree olje, Pine, Juniper, Petit korn og Bergamot.

bruk: Rengjør ansiktet med såpe eller ansikt vask grundig. Påfør denne lotus tea tree face pack sjenerøst over hele ansiktet, og la det tørke. Vask etter 20 minutter og foretrekke å bruke akne gel.

Pris: 120 g rør koster Rs 185.

2. Lotus Herbals Orange Peel og Alpine Salt Whitening Skin Polisher:

Lotus Herbals Orange Peel and Alpine Salt Whitening Skin Polisher

Denne appelsinskall og alpine saltblegemiddelhudsprayer har en særegen kombinasjon av appelsinskall og alpinsalt som fungerer bedre når du fjerner giftstoffer. Det renser porene dypt for å lette hudtonen for å få et strålende utseende. Orangeskall hjelper til å beskytte huden mot smuss og forurensning, samtidig bidrar det til å forebygge kviser. Alpinsaltet fungerer effektivt når du fjerner døde celler.

ingredienser: Appelsinskall, sveitsisk alpinsalt.

bruk:Påfør pakken på fuktet hud, gni den forsiktig. For gode resultater, la det stå i 10 minutter og skyll av.

Pris: 100gm tube koster 195 INR.

3. Lotus Herbals Safe Sun Tan Tan Face Pack:

Lotus Herbals Safe Sun De-Tan Face Pack

Denne eksklusive formuleringen av lotus ansiktspakke for glødende hud, hjelper til med å fjerne hudfarve og lignende former for solskader. Denne lotus DeTan ansiktspakken inneholder aktive urte ingredienser av lakris for å gi den sunne strålende glød til huden. Den brukes, som etter Sun-pakken, for å redusere solskadet hudskade og minimerer også pigmentering.

ingredienser: Lakkris, gulrotekstrakter, løvetann.

bruk: Når du er i fra sol, vask ansiktet og klapp tørt. Påfør denne lotus anti-tan face pack krem ​​over hele ansiktet og nakken. La det tørke. Vask det grundig.

Pris: 100 gm rør koster 185 INR.

4. Lotus Herbals Clay Hvit Svart Clay Skin Whitening Face Pack:

Lotus Herbals Clay White Black Clay Skin Whitening Face Pack

Det er en hudblegemiddel ansiktspakke. Den svarte leiren som brukes her, er rik på silika og mineraler, som effektivt renser og fjerner de døde cellene fra huden. Alle komponentene som brukes i denne lotus leirwhite ansiktspakken hjelper til med å lysere og blekke huden.

ingredienser:Svart leire, lakris, bjørnebær

bruk:Påfør et tynt lag over hele ansiktet. Slapp av, og så snart det blir tørt, vask det helt av.

Pris: INR 195 for 120 g.

5. Lotus Herbals White Glow Yoghurt Skin Whitening Og Brightening Mask:

Lotus Herbals White Glow Yogurt Skin Whitening And Brightening Mask

Den viktigste ingrediensen Yoghurt er rik på melkesyre som er aktiv hudbelysning, anti-aldring, oppstramming og et restruktureringsmiddel av huden vår. Denne lotusblekkende ansiktspakken er også effektiv i desinfeksjon av porer, forebyggende akne og revitaliserende hudtekstur.

ingredienser: Bjørnebær, yoghurt

bruk: Påfør krevende mengde av denne lotusblanke glødende ansiktspakken cummask, over hele ansiktet og nakken. La det tørke og vaske ansiktet grundig.

Pris:Rs 145 for 80 gms.

6. Lotus Herbals Frujuvenate Skin Perfeksjon og Foryngende Fruktpakke:

9 mest populære Lotus Face Packs For Skin Fairness | Stiler på livet

Denne lotusfrukt-ansiktspakken inneholder naturlige alfa-hydroxyfrukt syrer som forsiktig gjenoppretter skader huden, noe som gir en ny vitalitet og rettferdig glød. Denne lotus-ansiktspakken for rettferdighet er spesielt for en modnet hud som trenger en ukentlig velvære av stramende, fuktighetsgivende, nærende og beroligende.

ingredienser: Epler, druer, gulrot, fersken, Pine-epler i juiceformer, kaolin.

bruk: Påfør liberalt over hele ansiktet. Sett deg tilbake og slapp av for det å tørke. Skyll det deretter helt.

Pris:Rs 195 for 120 g.

Se mer: Hjemmelaget ansiktspakke for glødende hud

7. Lotus Herbals Cleansing Facial grønn te og kamille beroligende maske:

Lotus Herbals Cleansing Facial Green Tea and Chamomile Soothing Mask

Den har en veldig frisk og aromatisk duft. Den renser ansiktet veldig bra for å gi den sunne gløden. Den passer til alle hudtyper. Fungerer bra for akne utsatt hud også. Regelmessig bruk gjør huden ser synlig mer rettferdig.

ingredienser: Grønn te, kamille, lavendel, mallow, rose blomst ekstrakt.

bruk: Påfør den nødvendige mengden av denne grønne pakken på fuktet hud, gni den forsiktig. For gode resultater, la det stå i 20 minutter. Når masken er tørr, kan du skylle av.

Pris: Det er INR 195 for 80 gms.

8. Lotus Herbals Marinyouth Marine restrukturering & Anti Aging Face Mask:

Lotus Herbals Marinyouth Marine restructuring & Anti Aging Face Mask

Denne lotusmasken består av sjø, sjøalger og sjøløk, som er veldig god kilde til naturlig mineral og salter. De gir huden vår de essensielle vitaminer og næringsstoffer. De fungerer som anti-aging, stramning og restrukturering midler for ansiktshuden.

ingredienser: Tang, sjøalger, sjøløk.

bruk: Påfør en generøs mengde av denne masken over hele ansiktshuden, unngå øyne. La i 20 minutter. Skyll med kaldt vann.

Pris:Rs 185 for 120 g.

Se mer: Honey Face Pack Olje og tørr hud

9. Lotus Herbals Youthrx Anti-Aging Firming Face Masque:

Lotus Herbals Youthrx Anti - Ageing Firming Face Masque

Denne lotus ansiktspakken for tørr hud er beriket med en ekstra vanlig ingrediens som kalles algenekstrakt og revolusjonerende ginplex ungdomsblanding som resurfaces og detoxifies huden på mobilnivå. Dette forårsaker ikke tørrhet. Den nærer hydrater huden og gjør den fri fra døde hudflak.

ingredienser: Alger ekstrakt, Ginseng, ingefær.

bruk: Det påføres på hele ansiktet og lar det fungere på huden i 20 minutter. Det vil ikke tørke. Skyll det deretter helt.

Pris: Rs 295 for 80 gms.

Alle masker og ansiktspakker som diskuteres her, er til nytte for hver enkelt person. Hver enkelt kan velge sin egen ved å velge den som passer best til huden. Alle elementene er godt undersøkt og bevist klinisk av selskapet.

Se mer: Biocare Face Pack For Fairness

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 7 =