9 ledende Mehendi designere i Hyderabad | Stiler på livet

Bryllup feires veldig overdådig i Hyderabad, akkurat som enhver annen by i India, som gjenspeiler kulturen og arv av den historiske byen. Alle hendelsene eller anledninger vil ikke oppfylle uten en mehendi-funksjon. Det er en topp prioritet for indiske bruder spesielt i Hyderabad.

Hvis noen snart kommer til å bli brud i byen Hyderabad, eller elsker beautifying hendene og føttene med fantastisk Mehendi for festivaler og andre anledninger? Selv om kunsten er omfattende kjent over hele India, er kompleksiteten og den virkelige allure av mehendi-designene tatt kun av profesjonelle Mehndi-artister.

Topp Mehendi-artister i Hyderabad:

Her er de ni beste mehendi designerne i Hyderabad sammen med deres berømte mehandi designbilder.

1. Noor Jahan Mehandi Designer:

Mehendi Designers In Hyderabad

Noor Jahan har et naturlig talent å designe; hun bestemte seg for å gjøre hobbyen til et yrke. Nå er hun en mehandi-kunstner med en samlet 15 års erfaring som en profesjonell mehndi-designer. Hun har også en gruppe på 8 til 10 designere som kan hjelpe der under topp anledninger og bryllupsår.

Adresse: 302, Cresent Apartment, Begumpet, Lane ved siden av Airtel Office, nær Chiraan Fort Club, Hyderabad - 500016.

2. Sushma's Hyderabad Mehndi Designs for Hands:

Mehendi Designers In Hyderabad - Sushma’s Mehndi Designs

Sushma er en av de beste Mehndi-kunstnere i Hyderabad; hun har fått sin egen unike samling av mehandi design. Hun er perfekt med noen av de tradisjonelle brudeformene, moderne mønstre eller indiske design. Hennes henna design vil sikkert være lik alle. Hun har også en Facebook-side.

Adresse: Leger Colony, Saroor Nagar, Telangana, Hyderabad

3. Fatima Ajani skjønnhetspleie og Mehndi Designer i Hyderabad:

Mehendi Designers In Hyderabad - Fatima Ajani Mehendi Designer And Beautician

Fatima Ajani er i utgangspunktet en skjønnhetspleie, men ut av sin interesse begynte hun også å lage mehndi-design, og nå har hun blitt en profesjonell kunstner i Hyderabad. Hennes salong ble påbegynt i 2004 og har vært en av de mest populære mehendi-studioene i Hyderabad. Avtale må bestilles 1 uke før.

Adresse: Plot No 503, Fortune Emerald, Militær Dairy Farm Road, Old Bowen Pally-Bowenpally, Hyderabad - 500011.

4. Anil Mehendi Art:

Mehendi Designers In Hyderabad - Anil Mehendi Art

Å være en av de ledende brudekjemaerne i Hyderabad, har Anil og hans gruppe blitt trent fra Rajasthan. Han er kjent for Ornamental Tattoos, Bridal & Arabic Mehandi Designs. Bevæpnet med en fremtredende portefølje, har de søkt meghendi artister kjent for vanlige mehandi design.

Adresse: Bikanervala, Road No.1, Banjara Hills, Hyderabad.

5. Manoj Mehndi Arts:

Mehendi Designers In Hyderabad - Manoj Mehndi Arts

Manoj gruppen har spesialisert seg på brude mehendi, bombay stil, gujarati mehandi, arabisk mehendi, tradisjonell mehandi, sølv mehndi og golden mehendi. Hans design av levering vil være enestående. Han har jobbet med utallige bruder. Hans facebook-side viser hele sin portefølje.

Adresse: No 16-11-1 / 5 / A Flat No: 1 & 2, Srinivasa Towers, Moosarambagh, Malakpet Colony Hyderabad - 500 036.

6. Kudumula Kavitha - Mehandi Artist:

Mehendi Designers In Hyderabad - Kudumula Kavitha

Kudumula Kavitha har nesten syv til åtte års erfaring som en dyktig mehndi-kunstner i Hyderabad. Hun har ikke stoppet dem fra å ta sin kreativitet og lidenskap langt og bredt. Hennes design inkluderer moderne design. De tilbyr rimelige pakker med moderne og nyeste mehandi-design.

Adresse: No: 4-1-584 / 3, RM Complex, Street No: 8, Hindustan Lane, Jawaharlal Nehru Road, Troop Bazaar, Hyderabad.

7. Kusum Sharma Mehandi Mønstre:

Mehendi Designers In Hyderabad - Kusum Sharma

Kusum Sharma tilbyr tjenester av mehandi design, sying av bok og sying kurs og har gjort grad i mote design. Hun er en av de mange talentfulle kvinnene. Kusum Sharma tilbyr alle brudekjoler, som reflekterer de tradisjonelle Mehndi-designmotivene med en moderne vridning av fasjonable påvirkninger.

Adresse: Forsvarskoloni, Hyderabad, India 500094

8. Miskeen Jahan - Mehndi Artist:

Mehendi Designers In Hyderabad - Miskeen Jahan

Miskeen er en av de mest etterspurte mehendi-artistene i byen Hyderabad, og er spesialisert på den tradisjonelle mehandi-kunsten. Miskeen Jahan tilbyr også brudehår og ansiktsmakeup. Hennes Mehndi-design holder seg til den tradisjonelle Hyderabadi Mehndi-designen og er bundet til å skape en følelse av nostalgi.

Adresse: 2-349 / A, Sai nagar, Old Hafeezpet, Miyapur, Hyderabad 500049

9. Ashraj Mehendi Designere:

Mehendi Designers In Hyderabad - Ashraj Mehndi Designers

Ashraj er en av godt erfarne og profesjonelle mehndi artister med innovative og kreative mehandi design med en lidenskap for å designe motiv av flora og fauna, og mønstre som overskrider fantasi med nyskapende stil. Han og hans gruppe har snart blitt en velkjent meghendi kunstner i Hyderabad.

Adresse: Legend Residency, Plot No: 8-7-90 / 1, Flat No: 202 3 etasje, Kalyani Theatre, Tirumala Colony, Bowen Pally, Hyderabad 500011

Konklusjon:

Mehandi har tatt et svært viktig sted i alle bryllupene. Ovennevnte topp mehndi-artister vil sikkert oppfylle drømmen om mehandi-design. Det er bare nødvendig å fortelle hva slags design som kreves; hvile vil bli tatt vare på av profesjonelle mehandi artister. Gjør tilnærming for å få siste design for bryllupet.

Bildekilde: 2, 7.

Leave A Comment

2 + 2 =