9 Ladies Fashion Satin Top Designs i trend 2018

Satin er et mykt, glatt og glatt stoff som er valgt av folk som elsker skinnende og glatt materiale på kroppen. Satin er mer skinnende enn silke og er silkeaktig på den ene siden. Satin er best for de som ikke vil ha den glatte overflaten på siden som berører kroppen, sier den indre delen av plagget.

Satin Tops

Bortsett fra silke nylon eller cashmere stoffer er det designere som valgte sateng for å lage designer antrekk 'spesielt nydelige kjoler til fest slitasje eller nattdrakter. Noen har også brakt flotte design i topper for kvinner. Satin har vært populær blant mange satengelskere. Stoffet er glatt og kan stå på egen sting mens nylon eller silke trenger støtte av annet materiale. Satin er lett og kan brukes alene for å lage en komplett designer topp.

Myke Satin Topper for kvinner:

Her er en liste over 9 stilige designer topper i satin klut materiale for kvinner i India.

1. Ermeløs Plissert Rød Satin Top:

rød Pleated Satin Top

En plissert rød sateng topp for kvinner er et sexy valg. En slank nakkehale i form av sateng topp passer best med glatte bunker lange skjørt eller bukser i svart med en perfekt match med en slik rød shinny satin topp.

2. krage Laced Satin Top:

Snipp Laced Satin Top

Laced satin topper er luksuriøst bilde på kvinner. En kollasjert blå satengopp med blonder i blonder er et designerstykke. Varmt utseende med et kort tett kjørt, et slikt design kan gi deg oppmerksomhet.

3. Ermeløs Wrap Neck Black Satin Top:

Pakke inn Neck Black Satin Top

Svart satin topper for kvinner kan velges med en unik design. En vikle nakke med frillet elastisk kant på midje linjen gjør en designer topp. En topp design som ovenfor i satin svart farge vil være en flott stil fest drakt.

Se mer: Spaghetti topp

4. Bred Mansjett Silk Satin Top:

Bred Cuff Satin Top

En bred mansjettknapp i satin øverst på midjebeltet ser en fremragende design. Et funky elegant utseende med en satin topp og tre fjerdoboblede ermer er en designer look top.

5. Av skulder satin topp:

Av Shoulder Satin Top

Off skulder satin topper for kvinner er en annen myk følelse som ligner på feminin antrekk. En elastisk off skulderstreng med bellform lange ermer og belte midje er en flott design i satin topper.

Se mer: Ruffle Topper For Kvinner

6. Bat Winged Blue Top i Satin:

Flaggermus Winged Satin Top

Kvinner satin topper har alltid en unik følelse i utseendet. Den skinnete utseendet og myke på hudfunksjonene er beundret av motene. En bat vinge ermet topp med sequin pyntet på halsen og en elastisk skille brystlinjen og bunnen ser en fantastisk designer topp.

7. Flerfarget Satin Cloth Top:

flerfarget Satin Top

En flerfarget trykt sateng topp for kvinner er en ikke å gå glipp av designer stykke. En slik topp i peplum mønster kan brukes på alle matchende bukser.

8. Drape Neck Satin Top:

Drape Neck Satin Top

En drapehals tykk satin topp i svart ser fet og vakker ut. En slik topp ser fantastisk ut i det glatte stoffet og er billig, men et slående design.

Se mer: Womens Sequin Topper

9. Backless Cream Satin Top:

ryggløse Satin Shirt

Satin topper for kvinner kan gjøres sexy med ryggløse topper. En drap på baksiden i satinduk gir en sexy appell til damens dressing. Den myke glans av satin og glødende hud er motstandsdyktig mot å tiltrekke øynene mot den.

Den glatte hånden på sateng er fascinerende. Ruffles satin topper ser fantastisk ut. Roser laget med satin stoff festet til topper ser fantabulous. Noen satinplater ser fantastisk ut med parede satengbunner som lange satengskjørt eller parallelle bukser. Bortsett fra topper og t-skjorter til damer i sateng, ser bryllupskjoler også fantastisk ut i sateng. Bryllupskjoler får et mykt bilde med silkemyk sateng. Nattkjoler er også laget sexy med satinduk som forstørrer damernes skjønnhet i sin skinnende glatte tekstur.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + = 15