9 hjemmelagde ansiktspakker for hudbleking Stiler på livet

Hver kvinne drømmer om flaunting feilfri og glødende hud. Skjønnhetsindustrien er oversvømmet med produkter som hevder å gi bedre hud. De fleste av disse hudblekkingsprodukter gjør mer skade på huden. Så den beste måten å få vakker hud på er bruk av hjemmelagde pakker. Disse hjemmelagde pakker er laget med 100% naturlige ingredienser som er lastet med gunstige egenskaper på huden.

Alle i dag er glad i en problemfri lysfarge, men ikke alle er velsignet med en. Vi fortsetter å jakte på måter å få en naturlig rett hudtone på, men dette er ikke en lett oppgave. Så før du går inn for kosmetiske botemidler, er det noen få naturlige måter å få en hvitere farge på huden din ved hjelp av disse enkle hjemmemedisinene. Med regelmessige og konstante anstrengelser gir disse ansiktsmasker et ønsket resultat. Hvis du er ute etter noen enkle ansiktspakker for å lette hudtonen din, er dette det rette stedet for deg. Gitt nedenfor er topp 9 hjemmelagde ansiktspakker for hudbleking:

ansikt packs for skin whitening

Ansiktspakker for hudbleking:

Hudblekkende ansiktspakke med sitronsaft og melkepulver:

Denne pakken kan brukes på alternative dager for å gi glød til huden og også redusere mørke og ujevne flekker. For å lage masken, bland teskje melkpulver av et godt merke med teskje sitronsaft, legg til en halv teskje honning og bland godt. Tilsett vann hvis nødvendig, og danner en jevn pasta. Påfør på huden i 20 minutter og med varmt vann massasje ansiktet etter det. Vask grundig med varmt vann og tørk deretter tørt.

Se mer: Hjemmelaget Face Packs For Clear Skin

Hud Whitening Face Pack Bruk tørr Orange Peels:

Appelsinskall er tilgjengelig i markedet i pulverform, hvis ikke, kan du også tørke peeling hjemme, slip dem og lagre i kjøleskapet i en lufttett beholder. For masken, ta en teskje appelsinskallpulver og bruk bare nok yoghurt til å danne en pasta. Pass på at du bruker tykk yoghurt for å unngå at masken tørker. Påfør masken og la den stå i 20 minutter før det skylles grundig med kaldt vann. Det gjør huden myk og gir også glød.

Hudblekkende ansiktspakke ved hjelp av rå melk og sitronsaft:

Denne ansiktspakken kan brukes daglig for å lette og hvite huden. Ta rå melk i en bolle og legg til en teskje sitronsaft til den. Bruk nå blandingen på ansiktet og gni grundig i 5 minutter mot urviseren. La melk på ansiktet og påfør en teskje honning på melk direkte. La det forbli i ytterligere 10 minutter før skylling med kaldt vann. Dette kan gjøres tidlig om morgenen for å gjøre huden jevnt tonet og for å redusere merker og blemmer.

Hud Whitening Face Pack Bruke Jordbær og Honning:

Denne ansiktspakken er ment for en ny start hver dag. Ta 2 små eller en mellomstor jordbær, legg til en teskje honning og 2 teskje melk til den. La det stå i ca 15 minutter. Mash jordbæret med en gaffel eller bruk hendene for å danne en tykk lim. Du kan bruke ekstra melk av pastaen er ikke jevn nok. Påfør på ansikt og nakke og la i 20 minutter. Skyll av med kaldt vann. Dette er et effektivt middel for å lette hudtonen og nyttig for alle hudtyper i alle aldre.

Hud Whitening Face Pack Bruk Søt Almond Oil og Sandalwood Powder:

For kombinasjonshud, bland en teskje sandeltrepulver, noen dråper søt mandelolje og akkurat nok vann til å danne en jevn pasta. Påfør pakken på ansiktet og la det tørke. Bruk iskaldt vann, skyll av masken og klapp tørr. Hvis huden føles tørr, kan du bruke en dråpe eller to av oljen og forsiktig på huden. Dette er effektivt for å rydde akne og pimple-merker og gjøre hudfargen rettferdig med vanlig bruk.

Disse rettsmidler er enkle og praktiske. Du trenger ikke kaste bort innsats for å få en lysere hudfarge med kosmetiske produkter som er tilgjengelige i markedet som også er dyre.

Se mer: Ansiktspakke for fet hud i sommer og ansiktspakker for å fjerne tannfarge

Hud Whitening Face Pack Bruk Yoghurt og Havregryn:

Dette er en svært effektiv hudbleking naturlig ansiktspakke laget av yoghurt, havregryn og tomat. Yoghurt bidrar til å fjerne blemmer og fukter også huden og tomatene har bemerkelsesverdige astringerende egenskaper som bidrar til å lette hudtonen. Bland sammen en spiseskje hver av havremel og yoghurt. Til dette legg til en tabell skje med fersk tomat juice og bland godt. Påfør denne pakningen jevnt over ansiktet ditt og la det tørke i 15-20 minutter. Etter dette vaske av med vann mens du forsiktig gni i sirkulær bevegelse. Havregryn fungerer som et naturlig eksfolierende middel og fjerner det døde hudlaget. Din hud vil begynne å se lysere ut med gjentatt bruk.

Hudblekkende ansiktspakke ved hjelp av potetmasse og sitron:

Poteter er pakkede hudgunstige egenskaper og fungerer som et godt hudblegemiddel. Kombinasjonen av poteter med sitronsaft gjør en flott hjemmelaget ansiktspakke som den er lastet med vitamin C. Ta en potet, skrell og rist den for å danne en jevn masse. Bland deretter fersk juice av en sitron til dette. Bland sammen og bruk denne naturlige ansiktsmasken på ansiktet ditt. Vask av med kaldt vann etter 20 minutter. Du kan bruke denne hjemmelagde ansiktspakken til hudbleking regelmessig for å få jevn, ren og rettferdig hud.

Hud Whitening Face Pack Bruke Mint Leaves:

Mintblader har en forfriskende effekt. De kan også brukes til å oppnå hudbleking. Mintblader brukes som naturlige astringents og er gunstige for å fjerne urenheter fra huden. For å gjøre denne huden blekning ansiktspakke knuse mine blader og bland med vann for å lage en myk pasta. Legg det på ansiktet ditt og la det gå i 15-20 minutter. Vask av med kaldt vann. Denne naturlige ansiktsmasken bidrar til å fjerne porene og fjerne effekten av soling, noe som resulterer i å forbedre hudtonen din.

Hud Whitening Face Pack Bruke Bananer:

Banan er en annen svært effektiv blekingbehandling for ansikt. Det brukes til å få raskere resultater og er den beste ansiktspakken for hudbleking. Bruk en moden gul banan og bland den. Nå til dette legges en tabell skje med yoghurt og få dråper honning. Bland alle ovenstående sammen og bruk jevnt over ansiktet. La det tørke og vask etter 15-20 minutter. Bruk denne bananpakken en gang i uken og se synlig forskjell i uken.

Disse var de beste naturlige ansiktspakker for strålende hud. Du kan enkelt lage noen av disse ansiktspakker hjemme. Disse rettsmidler er enkle og praktiske. Du trenger ikke kaste bort innsats for å få en lysere hudfarge med kosmetiske produkter som er tilgjengelige i markedet som også er dyre. Men foruten bruk av noen av disse hjemmelagde ansiktspakken for hudblegning er det viktig å gjøre noen livsstilsendringer. Hold deg unna forurensning og stress og se skjønnhetsgløden!

Bruken av hjemmelaget ansiktspakke er den mest sikre måten å få lyst og glødende hud på. Lag en smart bryter fra kosmetiske produkter til å bruke hudbleking ansiktspakker laget i hjemmets komfort. Disse naturlige ansikts bleking rettsmidler og oppsøke oppmerksomhet uansett hvor du går.

Leave A Comment

39 + = 44