9 hjemme rettsmidler for tap av appetitt | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

9 hjemme rettsmidler for tap av appetitt | Stiler på livet

Tap av appetitt er noe som hver enkelt av oss gjennomgår på et tidspunkt i våre liv, og er ganske midlertidig og reversibel helseproblem. Denne krisen skjer vanligvis mer på grunn av psykologiske grunner enn helseproblemer. Den gode nyheten er at du enkelt kan behandle problemet med trygt hjemmehjelp snarere enn å følge medikamenter som har bivirkninger. Bortsett fra stress og psykiske deprimerende tilstander, kan noen medisinske forhold som fører til tap av appetitt inkludere demens, hepatitt, nyresvikt og mer.

hjem remedies for loss of appetite

For å gjøre kostholdet tiltalende og for å forbedre den tapte appetitten, vil denne veiledningen hjelpe deg gjennom. Den har noen av de beste helsemidlene og ideene som er 100 prosent effektive for å hjelpe deg med å nå dine mål. Sjekk dem ut, velg ditt valg. Følg det med jevne mellomrom til du finner nok appetitt igjen.

Beste hjem rettsmidler for tap av appetitt:

1. Indisk Stikkelsbær:

Stikkelsbær

Indisk gooseberry også kjent som amla er en av de beste rettsmidler for å få tilbake appetitten på riktig nivå. Det avgifter leveren og regulerer funksjonene i fordøyelsessystemet for å hjelpe deg med å nå målene. Ta med honning det også kurer problemer av kvalme og oppkast. Indisk gooseberry juice med sitronsaft og honning i vann bør tas tidlig om morgenen på tom mage i 2-3 måneder for å nå målene. Pickle of amla kan også tas.

Se mer: Nyre Stone Home Remedy

2. Svart pepper:

Svart Pepper

Sammen med å behandle alle slags gastrointestinale problemer, hjelper svart pepper også til forbedring av appetitten ved å stimulere smaksløkene og øke magesyrene til hjelpestøtter. En spiseskje av jaggery pulver med ¼ teskje av sort pepper pulver kan tas en gang daglig for resultatene. Imidlertid bør de med magesår unngå dette hjemmet.

3. ingefær:

ingefær 4

For fordøyelse og stimulerende appetitt er ingefær en av de beste naturlige produktene som skal brukes i hjemmemedisinene. Det behandler også alle slags mageproblemer, inkludert smerter. Ingefær med lite steinsalt kan suges og tygges for å oppnå målene, ellers kan man lage en kopp ingefærte for å høste fordelene.

4. Kardemomme Fordeler:

Kardemomme Seeds

Du kan tygge et kardemomme hver dag eller inkludere krydderet i vanlig te du har hver dag. Dette vil hjelpe til med fordøyelsen og utskille fordøyelsessaftene viktig for riktig appetitt. Det er en av de enkle og effektive ideene å følge.

Se mer: Behandling av blodblærer

5. Hvitløk hjelper:

Hvitløk 4

For behandling av tap av appetitt, er det best å enten inkludere hvitløk i de retter du forbereder hver dag, eller ta litt hvitløkjuice eller te for å forbedre resultatene. Dette er igjen en av de enkle måtene å oppnå god appetitt igjen.

6. Korianderblad:

koriander leaves 2

Å ta et glass korianderjuice hver dag hjelper til med å behandle problemene med lav appetitt hos mennesker. Dette bør gjøres regelmessig for å få utfallene du ønsker. Det er mange andre fordeler assosiert med saften av korianderblader.

7. Bruk Tamarind:

Laxerende, karminative egenskaper sammen med kvaliteten på å forbedre appetitten gjør tamarind til en perfekt mat å bruke. Imidlertid bør Malabar tamarind ikke brukes som har omvendte effekter. Vann der tamarindmasse har blitt myknet, kan brukes som du legger til nellik. Pepper og kanel og drikk hver dag for resultatene.

Se mer: Hvordan å kurere blod blister

8. Carom frø:

Carom frø som er kjent som ajwain i hindi er en av de perfekte hjem rettsmidler for å bringe tilbake god appetitt. Chewing carom frø en halv time før måltidene vil gjøre underverkene for deg på en perfekt måte.

9. Lavere stress:

Hud care tips - Sleeping

Enhver ide eller trening eller til og med riktig hvile og søvn som reduserer stresset på sinnet og kroppen, kan gi tilbake tap av appetitt og behandle det helt. Yoga og avslappingsmetoder kan også brukes.

Bildekilde: Lukkermateriell

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − 81 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map