9 Hjem Remedies for Dermatitt | Stiler på livet

Verden er nå en harbinger av forurensning, forurensninger styrer vårt daglige liv, ingen steder å skjule. I en slik tilstand er det ikke naturlig for oss å være uttrykk for mange sykdommer. Sammen med vår indre mekanikk, som for eksempel hjertet og lungene, blir også våre ytre vev utsatt for disse vanskelige forholdene.

Det største organet i kroppen vår, huden er et forsiktig tynt perforert kar i kroppen vår, som ved kontakt med disse skadelige forurensningene forårsaker reaksjoner, noen som vi ofte har møtt, dermatitt.

9 Hjem Remedies for Dermatitt | Stiler på livet

Noen gang lider av blærene i huden din og lurte på hvordan du kan nå et stabilt middel for det. Dermatitt er en hudtilstand hvor huden flager eller skorper og deretter bryter sammen med disse sprekker i huden, det berørte området blir rødt og utslett utsatt for lege av og til kløe. Dette er i utgangspunktet kategorisert under hudbetennelse hvor de grunnleggende tegnene er rød patchy hud med en brennende eller prikkende følelse og ofte kløende og peeling.

Noen dermatittreaksjoner kan skyldes noen produkter som vi er allergiske over for. Fra et personlig tilfelle har jeg oppdaget duftende parfymer, kremer eller deodoranter er ikke egnet for en venn som hele tiden ikke visste det, og funn nå unngår dem og er godt og bra. Det samme kan være ditt tilfelle. Kanskje huden din reagerer på et vaskemiddel eller noe stoffmateriale.

Du vil bli overrasket over å vite selv om noen smykker kan være årsaken til dermatitt. Det kan også være noe matvare, noe du er allergisk mot som nøtter eller litt frukt. Din hudtype kan også være en nøkkel. Oljete eller svette hud tiltrekker seg mer smuss og dette fører til gjærdannelse i huden. Denne gjær reagerer og danner derma.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Melasma På Ansikt

Enkle hjem rettsmidler for dermatitt:

Kokosolje:

kokosnøtt oil

Kokosolje er noe som er allment kjent blant indiske familier, enten for matlaging eller som hårhudapplikator. Dens naturlige næringsstoffer blander seg med huden, og dette er derfor en god dermatittbehandling. De antimikrobielle egenskapene fukter og glatter huden og daglig påføring viste mindre rødme og betennelse. Varm opp kokosnøttolje og bruk den på det berørte området før sengetid hver kveld.

Lactokalamin:

lacto Calamine

Husker du at rosa kalaminflaske? Lactokalamin er en beroligende medisinsk applikator som også bidrar til å helbrede betennelsen. Påfør det ganske mange ganger om dagen og se umiddelbare resultater.

E-vitamin:

Vitamin E

E-vitamin er et effektivt næringsstoff som er i umiddelbar etterspørsel når du lider av dermatitt. Denne vitaminoljen beroliger ikke bare kløe eller brennende følelse, men samtidig arbeider det for å kurere det berørte området. E-vitamin kan benyttes i form av oljer eller kremer. Søk etter produkter rik på vitaminolje som solsikkeolje eller hvetekimolje og bruk den uten feil. Du kan også bruke E-vitamin i mat som å bruke sennepolje under matlaging.

Se mer: Hjem rettsmidler for kolon rensing

Cool komprimering:

Is Pack

Betennelse utgir mye varme og et raskt middel til dette er å bruke kule komprimerer. Medisinsk kjølig gelé komprimerer er tilgjengelig i et nærliggende apotek. Hvis ikke, kan du bruke en tykk klut og pakke den om is eller dyppe den i kjølig vann og søke på det berørte området.

Aloe Vera:

aloevera 3

Aloe vera er en all-purpose magisk healer og forårsaker dermed underverk på hudproblemer. Samle det klare sapet fra bladerens indre kjøtt og bruk det på peelingskrakken hud. Sammen med redusert hud kløe og brenning det lindrer også oss permanent fra denne sykdommen.

Se mer: Hjem Remedy For Canker Sår

Bakepulver:

baking soda 854

Også til tider å ta et beroligende bad ved å blande havregryn eller bakepulver sammen med vannet kan det avkjøle ditt berørte område og hjelpe deg i denne prosessen.

Tran:

Annet enn dette bruker gjæret torskeleverolje som er full av vitamin A, D og E.

Magnesium Baths:

Magnesiumbad er enda en metode for å få lindring fra dermatitt. Legg enten magnesiumpulver i badvannet ditt eller bruk magnesiumoljer som også har fordeler. Dette er et flott detoxbad for den berørte huden som renser bort alle problemene.

Salt og magnesiumspray:

Når hudforholdene kommer i kontakt med magnesium og mineraler, kan det fungere underverk for huden.

Leave A Comment

+ 43 = 47