9 Gorgeous Designer Yellow Blazers for Women & Men

Blazer skal bæres over skjorte eller tees av menn og kvinner. Det gir gentleman og profesjonelt utseende. Blazer er som Jacket bare. Den kommer i mange farger, men hovedsakelig vanlig. Etter å ha på seg blazer, gir den et komplett formell utseende. Når noen går inn i Office med blazer, viser den sin respektable posisjon. Folk får myk berøring fra innsiden. Blazer kan bestå av enten bomullst stoff eller jeans selv. Blazer har full ermet og krage på nakken. Kvinner bærer også Blazer over tees for et moderne utseende.

Gorgeous Designer Yellow Blazers for Women & Men

Lyse og lyse gule blazere i mote 2017:

Her er en liste over 9 kule gule blazere for damer og herrer i India.

1. Formelle kvinners gule blazer:

kvinners Yellow Blazer

Denne gule blazer ser fantastisk ut på kvinner. De ser veldig annerledes ut enn vanlig utseende. Denne damen har slitt hvit topp med slips og blå jeans. Damen leverer en kvalifisert personlighet. Det er vanlig gul blazer med myk krage stil.

2. Casual Yellow Blazers for Men:

Gul Blazer for Men

Denne gule blazeren gir et utøvende utseende. Den brukes hovedsakelig i kontortid. Selv i ekteskap og mottaksfunksjoner, bærer menn blazer. Han har valgt fin farge på skjorte som er slitt inne i blazer. Blazer bidrar til å gi dyktige og effektive kvaliteter til en mann.

3. Jenter Søt Blazer i Lys Gul:

Lys Yellow Blazer

Denne blazeren har lyse gule farger og noen lyse motiver skrives ut over den. Han har slitt hvit skjorte inne som blir matchet med hvilken som helst farge. Når en mann bærer briller med blazer eller formell slitasje, viser den kompetent og polert persona.

4. Kort Gul Blazer for Damer:

Gul Blazer for Ladies

Denne gule blazer er kort i størrelse og halv erme. Det er valgt av damer å bære over kjole. Det uttrykker funky utseende. Her har hun slitt vakkert halsbånd som virker som om hun skal til fest. Blazer har små lommer på begge sider. Damene ser fantastisk ut i blazer.

Se mer: Brown Blazers For Men

5. Beautiful Light Yellow Blazer for Ladies:

Lys Yellow Blazer

Lys gul farge er forsiktig rolig for øynene. Det irriterer ikke øynene. Lysegul blazer brukes sjelden av noen, men det ser fortsatt fantastisk ut. Selv hennes posefarge er den samme. En dame ser nydelig ut med hvite tees og trykt bukse med gul blazer.

6. Blek Gul Blazer for Office:

Blek Yellow Blazer

Det er Blek Gul Blazer som er bundet med en knapp. Det virker som denne damen er kontorist. Det skildrer hennes profesjonalitet og forretningsmessige bilde. Det skildrer dyktige og erfarne egenskaper hos kvinner. Hun ser virkelig dyktig ut.

Se mer: Krem Blazer Womens

7. Gul Blazer med design:

Gul Blazer with Designs

Denne gule blazeren er ekstremt flott. Det har svart og hvitt sjekker design på nakke og ermer. Vakre mansjetter er laget på nakken. Man kan bære den ved anledninger. Det er et designerstykke. Dette vil se effektivt ut på menn.

8. Womens Yellow Blazer med Lotus Leaf Collar:

Gul Blazer with Lotus Leaf Collar

Denne blazeren har en feminin faktor. På gul blazer har lotusbladet krage blitt laget med lag. Det er nylig lansert i markedet. Det vil se nydelig og vakkert med hvite klær inni. Det er tiltalende for folks sinn og herlig.

Se mer: Grey Blazer For Women

9. Bryllupsstil Gul blazer for menn:

Bryllup Style Yellow Blazer

Denne gule blazer har høy nakke stil. Det er egnet for bryllup. Hvis en mann har slitt denne høyhals blazer med hvit, maroon eller pista farge skjorte, vil det arrestere publikens øyne. Menn vil se kjekk sjarmerende i denne blazeren. Det er fantastisk.

Gul farge blazer er ganske enkelt, men når den blir parret med den matchende fargetræren, ser det ut som noe uvanlig og uten match. Både menn og kvinner vil skildre bildet som å tilhøre noen yrke. Det er kvalifisert for en person som er engasjert i en bestemt aktivitet. Det karakteriserer polert oppførsel av personen. Gul blazer har ikke mye mønster eller utskrifter. Det er superlative av beste.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

85 + = 91