9 forskjellige modeller i Tynt Gull Bangles Smykker

I indisk kultur anses armbånd som den viktigste delen av kvinners liv. Det er en uadskillelig del da de signerer sin kjærlighet, sin hengivenhet til deres sjel og vel som livspartner. Det gjør indiske kvinner vakre, skjønnheten som er tidløs, som ikke kan forsvinne når som helst.

Tynn gull Bangle armbånd Design:

Så la oss ta en titt på de øverste 9 tynne gull armlene som anses å være hele tiden betydelig og verdifull for indiske kvinner.

1. Lett Vekt Kundan Tynt Gull Bangles:

tynn gold bangles

Lette viktige kundan gull armbånd er de mest elskelige og krevende gull bangles blant indiske kvinner. Disse armlene er lette i vekt er også vakkert designet med å ha intrikate og kompliserte kundan arbeid på det, og gir den en vakker, tradisjonell touch og design.

2. Attraktivt skåret mønster Tynt gull Bangle:

attraktiv cutted Pattern Thin Gold Bangle

Disse armlene har et attraktivt og unikt utseende, da det har skåret design som ligner mer på indisk mønster. Den kuttede etterbehandlingen i disse armlene gjør at armbånd blir vakrere og unike i det, slik at disse armlene gjør utseendet til kvinnene mer fantastisk

3. Avrundet tynt gull Kada:

avrundet Thin Gold Kada

Disse gullkadaene med åpningen er de mest krevende designene i dagene. Åpningen av denne kada har også blitt forankret med designet som gir det et perfekt utseende. Den har en perfekt gullglans, det vakre utseendet på denne armbåndet forverrer også de indiske kvinners skjønnhet.

4. Diamond Studded Tynn Gull Bangle:

Diamant Studded Thin Gold Bangle

For eliten og sofistikert samling anses disse armlene å være den rette. Diamantbesatte gullarmbånd består av rent gull med diamant festet til den og gir den et perfekt, flott og kongelig utseende. Det er også smaragder knyttet til den. Disse armbåndene med sin enorme skjønnhet kan brukes på saree eller dress.

Se mer: Rold Gold Bangle

5. Zigzag Struktur Tynn Gull Bangles Sett:

Zigzag Structure Thin Gold Bangle

Disse armlene har zigzag enkelt mønster som gir det en forenklet og normal, men søt utseende. Disse armbåndene brukes av kvinner på daglige anledninger og i dagliglivsrutinen uten å ha nøysbevissthet om å se seg stygg av ikke så bra.

6. Tynt gull armbånd med bladdesign:

Tynn Gold Bangle with Leaf Design

Hvis vi må lete etter den mest unike designen som forlater et rom for enkelhet, vil denne bangle anses å være den rette. Bladdesignet skåret ut av det samme gullet er det mest iøynefallende designet, med en grønn farget stein som gjør det vakrere og krevende.

Se mer: Stone Bangle Design i gull

7. Påfugldesign på tynt gull Bangle:

påfugl Design on Thin Gold Bangle

Sist men ikke minst som har krevd den store oppmerksomheten til de indiske kvinnene er dette påfugldesign bangle. Påfugldesignen på denne armbåndet er innebygd med ren grønn og rød kundan, som skaper den intrikate og kompliserte påfugldesignen. Påfugldesignen er virkelig et iøynefallende segment av denne bangle.

8. Tynn gull Bangles med Kundan Round Perler:

Tynn Gold Bangles with Kundan Round Beads

Ny og nyeste design av denne armlen er ikke bare enkel, men også stilig og tradisjonell. Det nye designet av kundan perler festet til armbåndet er å styrke nåden til disse armlene. Man kan bruke den normalt i daglig rutine og i kontortid på grunn av det enkle utseende.

Se mer: Plain Gold Bangle Designs

9. Gold Bold Bangles:

Gull Bold Bangles

Å ha dristig og vakker design med tradisjonell bladskjæring av armbånd, er disse armlene de mest elskelige og krevende blant indiske kvinner. Disse armbåndene har en særegen og enorm blanding av design, og har en perfekt sammenkobling med noen slags kjole under spesielle anledninger

Bangles som er den tradisjonelle og uatskillelige delen av de indiske kvinnene, for å gjøre deres krav verdt markedet har et stort utvalg av gullarmbånd og de nevnte ovenfor er de få av dem. Gull som generelt anses å være det hengende metallet har antall nyeste og vakre design.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

24 − 22 =