9 Fordeler med dragefrukt under graviditeten | Stiler på livet

Dragon frukt er ikke veldig vanlig solgt i indiske markeder, men hvis det er noen butikk som lager, eksotiske frukter, er det sjanser for at du vil oppdage drage frukt der. Dragefrukt har en rødaktig eller vinfarget farge med en skifer overflate. Når du fjerner skallet, synes fruktets kjøtt å være rødt eller lilla i fargen. Den inneholder svartfarget frø. Strukturen av frukten er gelatinøs som Kiwi og har en mildt søt smak. Denne frukten antas også å bringe lykke til i kinesisk mytologi.

drage-frukt-for-graviditet

La oss lese i ytterligere detaljer om fordelene med dragefrukt i svangerskapet.

Kan gravide kvinner spise dragefrukt og er det trygt å spise dragefrukt under graviditeten

Det er visse frukter og drikkevarer som bør unngås helt og holdent, da de anses varme. Dragon frukt på den annen side kan forbrukes uten noen hemming.

Se mer: Drikkevann under graviditet

Fordeler med å spise dragefrukt under graviditeten:

1. Å spise dragonfrukt for graviditet regnes som god, da den er rikelig fullpakket med vitamin C. Vitamin C er også kjent med navnet Ascorbinsyre. Askorbinsyreforbruk i hvilken som helst form det er, i form av rå frukt og grønnsaker eller i form av juice anses som godt mens du er gravid fordi den inneholder mange kraftige antioksidanter. Antioksidanter hjelper kroppen din under graviditet ved å hjelpe cellene dine til å bekjempe frie radikaler 'hjelp til å styrke immunforsvaret ditt, bidra til å regulere kollagen syntese i kroppen din og også bidra til å forhindre problemer forbundet med ledd og tannkjøtt.

2. Bortsett fra C-vitamin inneholder Dragon Fruit også vitamin B12 eller folsyre. Kvinner som er gravide, anbefales å ta B 12-vitamintilskudd under graviditet, slik at den utviklede babyens nevrale vekst kan finne sted riktig.

3. Andre vitaminer som tilhører den B-komplekse familien, som for eksempel: Carotener finnes også i dragefrukten i store mengder.

4. Dragon frukt inneholder mye kostfiber eller grovfoder. Dette er av stor betydning under graviditeten fordi høy fibermat bidrar til å holde deg fullere i lengre tid og forhindrer sukkerbehov og sultpang. Høyfibre matvarer anses også som gode for de som lider av svangerskapssykdom eller de som er utsatt for å utvikle diabetes i senere liv på grunn av fedme eller slektshistorie. Høyfibre matvarer bidrar til å holde for å holde hjertet ditt sunt også.

5. Dragefrukt, på grunn av det høye innholdet av grovfôr, virker mot, holder forstoppelse i en bukt ved å suge fuktighet i tarmen og øke størstedelen av avføring, samt å myke det. Dette bidrar også til å forhindre hemorroider, noe som er et svært vanlig problem av gravide kvinner.

6. Dragon frukt, også kjent som Monster frukt, inneholder sunne karbohydrater som hjelper deg med å gi deg den energien du trenger for å utføre daglige aktiviteter. Naturlig mat er en mye bedre kilde til kalorier enn sukkerholdige drikker som ikke bidrar til næring.

7. Dragon frukt inneholder også mineral, kalsium. Kalsium kreves for å holde dine egne bein og tenner sunne, og å holde de utviklingsbarnene dine i god helse også. Kalsium har også en rolle å spille i muskelsammensetninger. Så hvis du er laktoseintolerant og ikke kan ta melkeprodukter enn dragefrukt, vil det bidra til å gjøre opp for det ekstra kalsiumbehovet i kroppen din.

8. Dragefrukt har fytokjemikalier som er sterke antioksidanter som styrker immunforsvaret og hjelper kroppen din til å kjempe mot infeksjonene.

Den elementære Iron (Fe) til stede i Dragon Fruit bidrar til å redusere alvorlighetsgraden av anemi, om noen hos gravide kvinner.

Håper vi løst alt du har spørsmål knyttet til dragefrukt under graviditeten.

Se mer: Beste Graviditet Vitaminer

Leave A Comment

37 − = 28