9 Fasjonable design av hvite vester til kvinner

Hvit vest er ermeløs topp for damer enten lang eller kort. Den er slitt over vestlig topp. Det forbedrer kvinners vestlige utseende og gir henne et fantastisk utseende. Hvite vester er vanlig hvit farge vestknapp og nakke mønster. Noen vester er camisol type som damen kan ha på seg om natten eller kan bruke den som indre også. Tynn strimmelvest i blazer ser varm ut. Vest med tykke striper ser bra ut over hvilken som helst topp. Vester til dristige damer som liker å se fasjonable og varme.

Siste og stilige hvite vester design for damer i trend:

Her er de beste hvite vester til jenter.

1. Hvit Vest med belte:

Hvit Vest with Belt

Denne kvinners hvite vest har kryss mønster. Ren hvit farget veske har også beltemønster. Det er rund nakke i toveis vest. Denne vesten har innvendig stoff med kryss mønster og øvre stoff med normal stil. Dette kommer til å se trendy ut.

2. Hvit Vest med Lager:

Hvit Vest with Layers

I denne hvite vest vil kvinner se på å rocke. Det er bred nakke med vakre lag. Denne vesten har knelengde med bred åpning. Dette mønsteret av vest vil stjele hjerter og få deg til å se stilig ut. Det er lag som gjør det annerledes enn vanlig vest.

3. Classic Puffer Vest:

Classic Puffer Vest

Denne klassiske hvite puffervesten vil være din følgesvenn om vinteren. Denne vesten er tykk med høy nakke stil. Den har sidelinjer over vest og to lommer på begge sider. Denne vesten blir lukket ved hjelp av kjeden. Denne tykke vesten vil beskytte mot chill dager.

4. Hvit Denim Vest:

Hvit Denim Vest

Det er kort hvitt denimvest for damer med krage. Den har store runde knapper. Det har to lommer på oppsiden av vest og ermeløs. Det er kort i lengden, slik at toppen din må være lang. Denim vesten kommer til å se fasjonable og modish.

Se mer: Grå Vest

5. Lang hvit vest:

Lang White Vest

Det er utsøkt hvit lang veske for kvinner. Dette er rett og slett uten noen knapp, design eller kjede. Den er åpen foran og har to sidelommer. Det er under lengde vest som ser fantastisk ut. Dette vil levere ditt helt vestlige utseende.

6. Hvitt lærvest:

Hvit Leather Vest

Denne hvite kvinners vest består av lærmateriale. Det er kort med frontkjede og V-hals. Under armene er det kryss kryss mønster av hvite dori. Det virker som dette dori binder foran og baksiden av vest. Det ser ultra moderne ut.

Se mer: Red Vest Mens

7. Hvit pelsvest:

Hvit Fur Vest

Dette er så pen hvit vest for kvinner laget av pels. Dette er smalt foran åpent og har veldig myk følelse på berøring. Pelsvesten er ultra slank på slitasje og ser unikt ut. Denne pelsen er elsket av alle damer, så denne vesten vil også bli elsket av alle.

8. Sport Hvit Vest:

sport White Vest

Dette er het hvite kvinners vest med attraktivt utseende. Denne vesten har halter nakke og tank topp stil. På baksiden av midjen er det to øyenformede kutt. Remmen til denne vesten er middels størrelse og ser best ut på tynne jenter. Denne hvite vesten har et søtt mønster.

Se mer: Navy Blue Vest

9. Stilig hvit vest:

stilig White Vest

Denne hvite vesten har et stilig utseende. Enden av vesten har sikksakk og bred nakke. På den ene siden av V-halsen er det to krage-motiver. Det er preget tre knapper under halsmønsteret. Denne stilige vesten kan brukes alene hvit topp innsiden.

Denne hvite vest har mange nakke mønstre som den vil bestrebe din smakfulle personlighet på. Vest er vanligvis slitt for å sette din egen trend. Vesten kan gjøre deg ser sexy og glamorøs ut. Den har så flotte mønstre og er så kult at det forbedrer damernes skjønnhet. Kvinner kan vise sin holdning med vest. Disse vesker gir smak til ditt vestlige utseende.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

25 − 20 =