9 fantastiske lange ermer for menn og kvinner

Topper med lange ermer gjør et anstendig blikk på figuren. Vinter- eller sommerdager gjør huden grov og skrapete. På slutten av dagen eller etter et par dager finner vi huden din helt skadet og et behov for dekket hender for å beskytte huden din. Bortsett fra å beskytte hendene mot å bli verre, gir lange ermer en perfekt holdning til å ha på seg om vinteren eller somre. Selv mote på lange ermer beundrer utseendet på lange armer med perfekt utsmykket med designer lange ermer. Det er design i lange ermer som gjør at du føler deg ivrig etter å ha på seg slike motiver.

Trendy Topper med Full Sleeves:

Her er en liste over 9 designer lange topper med lange ermer for menn og kvinner i India.

1. Full Sleeve Drape Nursing Top for Women:

Lang Sleeve Drape Nursing Top

En langermet topp med drapepleie er en feilfri topp for å jobbe enkelt. Draperingen på brystkanten gir også en ubemannet, mild skulpturarm. En svart drapebukse med lange ermer på bukser vil være en perfekt kamp.

2. Langermet belte-skjorte topp:

Lang Sleeve Belted Shirt Top

Vakkert pyntet med broderi på nakke mønster og knapp skjorte, ser imponerende ut. Et belte som passer perfekt til kroppen og lange ermer for kvinner, gjør damen til å se med en slående kroppsfigur.

3. Langermet lakkertopp i mote:

Lang Sleeve Laced Top

Mannen falt ser blonder arbeid og laced armer er alltid attraktivt. Langermet dame med damer og spesialdesignet med broderte snørebånd kan gi kvinner en dype effekt. En rund hals med hvit topp perfekt til midje linjen ser elegant ut med par blå jeans.

4. Panel Tight Long Sleeve T-skjorte Top for Ladies:

Panel Tight Long Sleeve T-shirt Top

En laced båthals med et snev av glatt mykt fløyelbrett og langermet topp kan være en fantastisk ide å kle seg i glamour. Bunnet med en lang flared skjørt kan gi en dukke som å se på å fange sinnet til de omkringliggende menneskene.

Se mer: One Shoulder Tops

5. Patch arbeidet lange ermer topp for jenter:

Lapp worked Long Sleeves

Patch arbeidet ermer lang dekker de fulle hender på en peplum topp ser flott ut. Kvinner med en rett kroppsstruktur kan se storslått ut med en hvit peplum lapp med langermet topp.

6. Off skulder langermet skjorte for kvinner:

Av Shoulder Long Sleeve Top

Av skulder og langermet topper for kvinner har alltid ser glamorøse og sexy ut. En lang eller kort tee-skjorte med off-skulder-design strekkbar og tett til kroppen ser perfekt ut på slanke kroppsagt jenter.

Se mer: Hvit Strappy Top

7. Herre Langermet Topp i Svart:

EN Black Long Sleeve Men’s Top

I motsetning til damens hjørne av mote menn har en begrenset design i sine plagg. Langermet topper for menn er et must i alle menns garderobe. Selv om en mann med ekstra kreft lange ermer, trekker de oppreistene seg kjekke ut og gir en tiltalende innvirkning på motsetningene.

8. Ubalansert Cut Long Sleeve Topper for menn:

menn Unbalanced Cut Long Sleeve Top

Kurtas er en indisk form for både menn og kvinner dressing. En ubalansert skjede og langermet topp for menn kan være et designutseende for menns dressing. Menn med et utvalg av forskjellige utseende hver dag kan gå for langermet topp for å se utrolig stilig ut.

Se mer: Ermeløs Dame Topper

9. Overdimensjonerte hele ermer for menn:

Lang Oversized Sleeves Tops for Men

En overdimensjonert langermet topp for menn er bemerkelsesverdig veldig mye i motehuset i disse dager. De lange ermene dekker også en del av håndleddet og fingrene. Faktisk er det et eget kutt for tommelen og fingrene som skal bæres i.

Så lange ermer for menn og kvinner gir en dynamisk tiltalende innvirkning på dressingen. Utseendet til lange ermer dekker ikke bare hendene, men gir også et designutseende. Netto ermer, laced ermer, mid-cut ermene, baggy lange ermer og mansjett på lange ermer er noen flere design kjent og likte av motekjoler.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Lagre

Leave A Comment

8 + 1 =