9 fantastiske hjemmelagde ansikts kjemiske peeling som fungerer best | Stiler på livet

Hjemmelaget kjemisk peeling for ansikt:

Her anskaffet er oppskrifter av kjemiske peeling for ansikt hjemme.

1. Kjemisk ansiktsskille med yoghurt:

Kjemisk Peel Face Packs

I en bolle, tilsett en spiseskje med vanlig hvitt rørsukker og en spiseskje yoghurt. Rør ingrediensene godt for å lage en granulert pasta. Unngå øynene dine, lim inn på ansiktet og nakken jevnt over hele kroppen. La det sitte i 15-20 minutter og vask deretter av med kaldt vann.

2. Baking Soda Chemical Peel:

Kjemisk Peel Face Packs 2

Ta en bolle og tilsett en spiseskje med natron med en kopp vann og rør godt til bakefri er fullstendig oppløst. I en grunne tallerken, legg 12 uncoated aspiriner og hell akkurat nok sitronsaft i den for aspirinene å oppløse. Ved hjelp av en skje, bland aspirinene til den blir en tynn pasta. Påfør oppløste aspiriner i sitronsaftpasta på huden jevnt overalt og la den stå på i 10 minutter. Deretter dab en bomullsboll i natron og vannblanding for å tørke av ansiktet ditt. Det er den beste kjemiske peeling for ansikt hjemme.

3. Agurk Chemical Peel:

Kjemisk Peel facepack-Cucumber

For å lage denne kjemiske peeling, ½ kopp hver av brogget kamille og grønn te og en liten pakke gelatin i en liten panne over en kokeplate. Smelt ingrediensene til gelatinen oppløses helt. Trekk deretter saften ut av en agurk og legg den i blandingen sammen med en spiseskje aloe vera juice. Rør grundig for å blande alle ingrediensene sammen. Kjøl blandingen til tykkere og bruk den på ansikt og nakke med ansiktsmaskebørste. La det tørke ut og så kan du fjerne avskallet.

Se mer: Appelsinskall for ansikt

4. Papaya Chemical Peel:

Kjemisk Peel Face Packs 4

I en blender legger du til noen biter av de-seeded moden papaya og blander for å danne en klumpfri, jevn pasta. Stram det gjennom en sigte og sett til side. Hell i en kasserolle fire spiseskjeer mineralvann sammen med en liten pakke gelatin. Når det er oppløst helt, legg til papaya pastaen og bland godt. Deretter overføres blandingen i kjøleskapet for å tykke. Når du er ferdig, bruk blandingen jevnt i huden din med en ansiktsmaskebørste og la den tørke helt. Deretter fjern peeling og vask av med lunkent vann. Dette er den beste kjemiske peelen for ansikt hjemme.

5. Tomatkemisk peeling:

Kjemisk Peel Face Packs 5

I en gryte over en varmekoker, legg ½ kopp vann, en spiseskje med fersk appelsinjuice og en annen spiseskje med limejuice. Legg til en liten pakke med ujevnt gelatin og la det oppløses helt. Deretter tilsettes en ny pureed tomat i blandingen og la den avkjøles før du kjøler blandingen for å tykke. Ta det ut etter 25 minutter og påfør huden på en jevn måte ved hjelp av en ansiktsmaskebørste. Når den tørker helt, skal du avkli masken og avslutte med å vaske ansiktet med lunkent vann.

6. Kalk kjemisk peeling:

Kjemisk Peel Face Packs 6

Hell ¼ kopp med lite granulert hvitt rørsukker og tilsett tilstrekkelig sitron- eller limejuice til å danne en jevn pasta. Bland ingrediensene godt og deretter med fingertuppene, bruk blandingen på ansiktet og nakken jevnt og unngår øynene. La skallet hvile i 15 minutter før det vaskes med lunkent vann.

Se mer: Sandeltømpulver til ansikt

7. Ananas kjemisk peeling:

Kjemisk Peel Face Packs 7

Klipp en del av moden papaya og en ananas i små biter. Ta ½ kopp ananas og ¼ kopp papaya i en blender og bland godt sammen for å danne en jevn pasta. Legg ½ spiseskje organisk honning, desto mørkere er det bedre, i pastaen og rør godt for å blande alle ingrediensene grundig. Påfør deretter masken med fingertuppene jevnt på ansikt og nakke. La det stå i 20 minutter og vask deretter av med kaldt vann. Det er den gode hjemmelaget kjemisk peeling for ansikt.

8. Jordbær Kjemisk peeling:

Kjemisk Peel Face Packs 8

I en blender, hell ¼ kopp friske jordbær og sure druer og bland godt for å danne en klumpfri glatt pasta. Varm en spiseskje organisk honning over en bolle nedsenket i varmt vann for å gjøre det rennende. Tilsett honning i jordbær og sure druer lim sammen med spiseskjeer med vanlig yoghurt. Bland alle ingrediensene grundig og bruk det på ansikt og nakke med ansiktsmaskebørste. La den stå på i 20 minutter og skyll deretter av med lunkent vann.

9. Hindbær Kjemisk peeling:

Kjemisk Peel Face Packs 9

Hell ½ kopp bringebær i en blender og bland godt for å danne en klumpfri glatt pasta. Legg til en halv spiseskje organisk honning og to spiseskjeer av rå melk inn i den og bland godt. Deretter med en ansiktsmaske børste, bland blandingen jevnt på huden din og la den hvile i 20 minutter. Skyll deretter av med lunkent vann.

Se mer: Masoor Dal Face Pack for fet hud

Leave A Comment

40 + = 50