9 Fantastiske 60-årsdagsgaver og nåværende ideer | Stiler på livet

Hvis noen er 60 år, så har han eller hun definitivt gått en stor milepæl. Og for det trenger du feiringer - feiringer med familien din sammen med spesielle gaver - gaver som alltid vil forbli viktige i livet. Denne kompilerte 60-årsdagen gaver listen dekker alle disse spesielle og også ekstra-spesielle gavealternativer, slik at du kan velge det beste for den ønskede personen.

Beste 60-årsdagsgaver og nåværende ideer:

La oss ta en titt, skal vi?

1. Stemless Glasses:

stemless Glasses

Denne stemless vin glass ville være en av de beste 60th bursdag gave ideer. På grunn av sin vakre, stilige og moderne type design, vil dette være en tidløs, utmerket gave. Dette er en 15 oz. glass, perfekt for røde, hvite eller til og med rose viner. Denne gaven vil aldri bli utdatert.

2. Bøker:

bøker

Bøker vil alltid være en av de fantastiske 60-årsdagen gaver til pappa av deg. Han vil elske å lese, og denne boken er perfekt for ham. Denne boken viser oss de 60 tingene vi burde gjøre når vi fyller 60 år. Denne boken er fylt med tanker, humor og en tankevekkende samling av essays skrevet av folk som alle har opplevd 60 år, noe som gjør dette til en av de mest nyttige 60-årsdagens gaveideer for pappa til deg også.

3. T-skjorter: T-skjorter

Et godt utseende vil alltid være en av de mest unike 60-årsdagskampene for alle. Laget av 100% bomull, med en blanding av polyester, den har en sømløs dobbel nål krage med en tapet nakke og skuldre design. Designet er laget av en miljøvennlig blekk og det er også vannoppløselig. T-skjorten er veldig slitesterk og langvarig. Definitivt en av de mest kreative 60-årene presentasjon ideer.

4. krystallklokke:

Krystall Clock

Leter du etter en fin gave til moren din? Denne krystallklokken ville være en av de vakreste 60-årsdagene til henne. Den består av 75% krystall og 25% av andre materialer. Denne importerte klokken vil se bare vakker på skrivebordet ditt og vil alltid være en fantastisk gave til alle dine kjære.

5. Foto nøkkel kjede:

Bilde Key Chain

Denne nøkkelringen ville være den mest søteste 60-årsdagskampanjen for menn. Det kan holde opptil to bilder, en på hver side. Nøkkelringet er super enkelt å montere med bildene, og sølvrhinestones linje grensene til denne nøkkelringen på forsiden. Laget av akryl av høy kvalitet, vil det legge til litt glitter på nøkkelringen. Perfekt for den 60. årsdagen lykke.

6. Leather Travel Bag:

Lær Travel Bag

Denne vintage brun lærvesken vil fungere som en fin gave til 60-årsdag ideer for pappa av deg. Denne vesken er fullt laget av geitskjul, med justerbart skulderbelte. Det er mange lommer, og to belter dekket for topp sikkerhet. Den har en god størrelse og er laget av håndverkere av Rajasthan, India. Dessuten er det også vær og solbrent. Veldig stilig og stilig bag.

Se mer: Gaver til pappa

7. Sun Dial:

Sol Dial

Hvis du er forvirret om en gave til pappa, så vil denne solcellen muligens være en av de beste 60-årsdagene til ham. Laget av messing i India, har dette et fullt funksjonelt kompass. Dette er egentlig et uvanlig hjem eller kontor dekor element for å si mildt. Det kan også være et flott tillegg til en nautisk samling.

8. Knitting Kit:

strikking Kit

Dette strikkeutstyret er virkelig en av de mest gjennomtenkte 60-årene gave ideene til mor av deg. Dette inneholder totalt 49 stykker verktøy, med sikkerhetskroker, måle linjal, sømholdere og mye mer. Det er også en velkommen guide så vel at de som ikke vet kan være kjent med settet. Virkelig en flott gave likevel.

Se mer: Gaver til mor

9. anheng halskjede:

Anheng Necklace

Planlegger å kjøpe en bursdagsgave til din mor? Dette kjedet vil gjøre kunsten og vil være en av de mest flotte 60-årene gave ideer for henne. Denne kjedet består av sterling sølv, og anhenget er besat med svart og hvitt diamanter. Disse svarte diamanter har forbedret utseende og holdbarhet. Bare den perfekte gave for å gjøre henne glad igjen.

Se mer: Første bursdag Gaver

Denne omfattende listen viser virkelig oss hvor mange forskjellige måter vi kan gi noen på deres 60-årsdag. Noen ganger må du se på ukonvensjonelle slags gaver som vil gjøre dem lykkelige - som solbriller eller strikketøyet. Derfor er det alltid klokt å sørge for at du kjenner preferansen til den nevnte personen, før du gir dem noe.

Leave A Comment

18 − = 16