9 enkle tips for permed hår | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

9 enkle tips for permed hår | Stiler på livet

Hårpleie er like viktig som hud og kroppspleie. Dette gjelder spesielt for de kvinnene som får håret til å behandles eller styles på en eller annen måte. Blant de mange vanlige typer hår er det permeert hår som trenger riktig oppmerksomhet og omsorg for vedlikehold. Man må følge en liste med tips og forslag hvor permeert hår er bekymret. Denne veiledningen er tilpassbar til hår perms for kort hår også. Den har noen av de beste og mest effektive tipsene for permed hår av eksperter. Følg dem på en rutinemessig basis for å få ønskede resultater.

Tips for permed hair

Typer Permed Hair:

Før du planlegger å få håret ditt til permisjon, anbefales det å forstå de forskjellige typer perms og velge den som passer best for deg:

 • Skånsom bølger: Skaper et mykt og naturlig utseende bølget hår
 • Delvis perm: Bare endene er permed for naturlige krøllede låser og passer langt hår
 • Spot Perm: Det fokuserer på en bestemt del av hår som kronen, midseksjonen eller låsene. Det brukes hovedsakelig til å løfte opp håret og gi det en fin sprette.
 • Spiralkrøller: Leter du etter en piksel som krøller? Opt for spiral krøller kan gi deg de hoppende, stramme krøllene som ligner fjærer.
 • Pin Curls: Denne perm er best for folk som elsker retro utseende. Pin krøller er opprettet ved hjelp av pinner og størrelsen på bølgen kan justeres slik du vil.
 • Root Perm: Flott for folk med kort og tynt hår for å legge til mer volum og gi det en sprett.

Enkle tips for Permed Hair:

Her er en liste over tips for perm hårpleie.

Se mer: Tips for sunt hår

Sjampo-tiden:

Når perming har blitt gjort vellykket, uansett hvilken type perming du velger, bør sjampoen bare brukes etter 1-2 dager. Dette er bare fordi håret har gjennomgått behandling og er derfor skjøre. Derfor må man være gammel til å vaske håret i minst 2 dager.

Spesialisert sjampo:

I dag er det spesialiserte sjampoer tilgjengelig i markedet for permed hår. De milde og naturlige ingrediensene i disse produktene er perfekt for håret ditt akkurat nå. Andre normale sjampoer er fulle av kjemikalier og harde på håret og bør unngås.

Ikke bruk varme:

Varm er en nei når det gjelder permeert hår. Ikke bruk blåsørkere for å tørke håret. I stedet bruker du den naturlige måten og lufttørker dem.

hva is permed hair

Bare berør på Ups når det er nødvendig:

Seksjonene som er urolige er de der du bør få berøringsvinduene og bare når det er nødvendig. Full perm bør ikke gjøres hver gang. Det bruker mye kjemikalier og bør spares så mye som mulig. Regelmessige perms vil bare skade håret permanent.

Se mer: Skjønnhetstips for hår

Krymp håret:

For å lage myke bølger og nye stilarter, er det beste du kan gjøre for å permeere håret å skrumpe dem. Denne skjønnhetsbasen er noe som er sterkt anbefalt.

Konditionering er viktig:

Permed hårpleie bør definitivt inkludere hår conditioning. Bryt stereotypen at bruk av en balsam vil ødelegge krøllene. Prøv og bruk en spesialisert balsam som er laget for å holde krøllene i riktig tilstand. Det finnes ulike balsam tilgjengelig i markedet som er opprettet for kjemisk behandlet hår.

Ikke ta kam:

Håret bør ikke kammeres i minst 24 timer etter at behandlingen er ferdig. Fingre kan brukes i stedet for å fjerne håret i løpet av denne tiden. En bred tannkam er også et godt eksempel her.

hår care for permed hair

Ikke bind:

Å lage ponytails og boller er en streng nei i det minste i 24 timer etter at perm har blitt gjort. Hvis du forlater den for de første 1-2 dagene etter behandlingen, blir det sikret at det ikke er noen deformasjon i håret. Krøllene vil opprettholde riktig form og mykhet også.

Trimming er nødvendig:

Få en trimning ferdig i en periode på 4-5 uker. Dette bør følges rutinemessig. Sammen med å opprettholde helsen til håret, vil dette sørge for at krøllene springer opp og gir deg en fin sprette som du skal elske.

Se mer: Hårpleie tips for kvinner

Badeputer:

Hvis du liker å svømme, er svømmekapene et must. Permed hår trenger å holde seg borte for klorerte vann og velge en god badekåpe er den beste måten å beskytte låser og nyte en flott tid i vann.

Unngå Håndkle Gummi:

Håndkle Rubbing hår kan tørke ut håret og gjøre det frizzy. Det anbefales at du bruker en bomullst-skjorte for å suge overflødig vann og hjelpe til med bedre tørking av hår.

Slik laver du naturlig rett hår hjemme:

Leter du etter en salongfri unna for å la det være naturlig rett hår? Denne prøvde prosessen er flott for å gi deg de vakre ringlets du alltid drømte om, minus de dyre behandlingene.

Ting du trenger:

 • God kvalitet sjampo og conditioner
 • Curling Putty eller Scrunch Cream
 • diffuser

Start med å vaske håret med en sjampo og konditionere den med en kremaktig balsam. Våt hår er det beste for å skape bølger som varer lenge. Del håret ditt i seksjoner og krym håret ved å bruke krøllete kitt. Still blåseren til høy varme og fest diffusoren. Legg håret så nært som mulig til diffusoren og tørk opp. Voila! Du er klar til å flaute de flotte bølgene.

Hvordan velge Perm Hårpleie Produkter:

Permed hår trenger en grundig omsorg for bølgene dine til å vare lenge. Det er viktig å forstå at håret ditt ikke er naturlig lenger og er satt med kjemikalier. Så, før du velger et hårpleieprodukt, må du være veldig forsiktig med å unngå skader.

 • Unngå hårpleieprodukter med alkohol og silikoner. Alkohol kan sterkt dehydrere håret ditt og gjøre det fritt og tørt, mens silikoner kan gjøre det fettete og veie håret ned.
 • Gå for fuktforbedrende sjampo og balsam for å beholde mykheten i krøllene dine.
 • Prøv dypt rensende hårprodukter for å forsiktig fjerne overflødig produktoppbygging i hodebunnen, som kan resultere i hårtap.
 • Se etter proteinrike masker for å nærme håret ditt og sørg for at du bruker det minst en gang til briljant, glanset lås

Topp 5 Hårpleieprodukter for Permed Hair:

Her er de fem beste hårpleieproduktene som er tilgjengelige i markedet for å ta vare på dine saftigkrøller:

 • OGX Marokkansk Curling Perfection Defining Cream
 • Cantu Shea Butter Moisturizing Curl Activator Cream
 • BBLUNT High Definition Curl, Curl Defining Leave-In Cream
 • Shea Moisture Coconut Hibiscus Curl Forbedre smoothie
 • Kinky-Curly Knot Today La i Conditioner / Detangler

Dette er noen av de viktigste tipsene som må holdes hendig når det gjelder permeert hår. En må følge er flittig for best resultat. Også, sørg for å ta skikkelig omsorg en gang til, med mange nærende forsterkere for håret ditt som er lett tilgjengelig i markedet. Velg alltid det beste for håret ditt!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 10 = 12

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map