9 Effektive Biocare Face Pack Creams For Skin Glow And Stramming | Stiler på livet

Biocare-produkter har blitt utbredt som erstatning for kjemiske skjønnhetsprodukter som er tilgjengelige i markedet. Da de er laget av forskjellige naturlige ingredienser, kommer de med null bivirkninger, og kan også velges etter hudtonen din. De fleste biocare-ansiktspakkremene er tilgjengelige for alle typer hudtoner; men det er noen som fungerer best for de oljeaktige hudfolkene.

Beste Biocare Face Pack Creams For Skin Glow And Stramming:

Her er noen mye kjøpte biocare ansiktspakker du kan velge fra.

1. Bio Glow Pack:

Bio Glow Pack

Denne biocare-ansiktspakken er populær for øyeblikkelig glød og stramming av huden. Det gir ansiktet et sunt lys med ungdommelighet. Pakken er laget av nesten 12 urter som også forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen og gir en naturlig glød til ansiktet ditt.

Pris: Den øyeblikkelige glødelampen er tilgjengelig for Rs. 299 for 500gms.

2. Bio Gold Pack:

Bio Gold Pack

Denne biocare ansiktsmasken kommer med Swarna Bhasma som strammer ansiktshuden. Det gir dyp rengjøring og jevner huden også. Pakken er rik på antiinflammatoriske funksjoner som reduserer de mørke flekkene. Det gir deg dyp rensing av porene også.

Pris: Denne urtepakken er tilgjengelig for bare Rs. 400 for 500gms.

3. Bio-blandet fruktpakke:

Bio Mixed Fruit Pack

En pakke som gir funksjoner som hudstramming, utjevning, rensing og mykning, er bio-blandet fruktpakke. Laget av ulike frukter, pakken fungerer på ansikts vev og gir dem miniaturisering. Pakken fungerer best for kvinner som har tørr hudtone.

Pris: Du kan benytte 500gms av denne pakken med en minimal mengde Rs. 299.

4. Bio Saffron Pack:

Bio Saffron Pack

Som navnet forteller, er denne biotiske ansiktspakken laget av saffron. Pakken fungerer på hudens celler og gir naturlig glød for et friskt utseende. Det endrer dramatisk ansiktets glød.

Pris: Du kan benytte pakken på 500gms for bare Rs. 500.

5. BioCare perle Blå Papaya Mask:

BioCare Gem Blue Papaya Mask

Laget av papaya, fungerer denne masken magisk på kviser og flekker igjen på grunn av akne effektivt. Masken er antatt for det meste av kvinnene med fet hud som den bærer egenskaper for å håndtere overflødig olje.

Pris: Denne biotiske papaya-ansiktspakken er tilgjengelig på bare Rs. 170 for 500gms.

6. BioCare perle Blå agurkmaske:

BioCare Gem Blue Cucumber Mask

Denne masken brukes til å gi ansiktet en viss miniaturisering som forbedrer huden og også hydrater den. Det bekjemper også aldring og anbefales også for alle typer hudtekstur.

Pris: Fornyelsespakken laget av agurk er tilgjengelig for Rs. Bare 160.

Se mer: Multani Mitti Face Pack

7. BioCare Pearl Mask:

BioCare Pearl Mask

Perlemasken er en komplett pakke med alle krav til huden som hydratiserende, forfriskende, avfyring, elastisitet, glatthet, mykhet etc. Pakken er også nyttig for å gjenopprette hudskader.

Pris: Den mirakuløse pakken er tilgjengelig fra begynnelsen på Rs. 179 for 500gms.

8. BioCare Sandal og Turmeric Pack:

BioCare Sandal and Turmeric Pack

Denne biocare ansiktspakken kommer med naturlige ingredienser som sandal og gurkemeie sammen med Aloe Vera. Pakken når den er påført gir deg fantastiske resultater som eksfoliering, endring i hudfarge og lettelse fra akne og hudinfeksjoner, etc..

Pris: Betal Rs. 153 og ta med denne urtepakken i samlingen din.

Se mer: Beste Vlcc Face Packs

9. BioCare Neem Face Pack:

BioCare Neem Face Pack

Et nøtteskall for alle hudtyper, bio care neem pack er en som eliminerer paraben. Masken gir flotte resultater med funksjoner som anti-merker, anti-akne, fjerning av flekker, toning, peeling og mye mer.

Pris: En 500gm pakke med denne ansiktsmasken er tilgjengelig på Rs. 190 bare.

Bortsett fra alle disse inkluderer biocare-ansiktspakker andre eksklusive pakker laget av ingredienser som mineral og leire, druemuddermaske, te-tremaske, mintmaske, trekullmaske av trekull, etc. som gir fantastiske resultater for å skinne huden din.

Se mer: Gurkemeie Face Mask

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 2 =