9 bilder av Rihanna uten sminke | Stiler på livet

Robyn Rihanna Fenty vet også da Rihanna er en av de mest vellykkede og populære kvinnelige sangere musikkbransjen noensinne har hatt. Sammen med en sanger, er hun en profesjonell skuespiller, modell, motedesigner og mange flere. De fleste av hennes sanger var vellykkede i å bryte reklamebordspostene for godt og ga henne massive verdensomspennende anerkjennelse. Hennes livsopptreden og verdensturneringer krever at hun er i den beste formen og legger en betydelig mengde sminke til sceneklar. Men, Rihanna er ikke bare en annen sanger dekket av sminke. Hennes naturlige skjønnhet er en av de viktigste årsakene bak alle de seirende mascaraene. Nedenfor er noen av de beste bildene av Rihanna som viser at denne kvinnen ikke trenger sminke til å se attraktivt ut.

Usynlige Bilder av Rihanna uten sminke:

1. Queen of The Streets:

rihanna without makeup

Rihanna er en inspirasjon for mange kvinner som forblir deprimert om sin mørke hudtone. Hun er svart og nydelig på samme tid. Rihanna trenger ikke sminke til å se attraktivt ut. Alt hun trenger er å sette på et par hipster klær, og hun kan ganske mye roe miljøet, uansett hvor hun går. Her er Rihanna oppdaget på gatene i New York, med et sminkefritt utseende med tillit.

2. 'Av til sengs' Look:

Rihanna without makeup2

Rihanna sendte en gang et bilde av seg selv da hun bare skulle gå i seng. Hun fjernet all sminken hennes og tok et bilde av hennes mascara-frie utseende der hun bare hadde på seg sine store runde øredobber.

3. Tattoo Show:

Rihanna without makeup3

Gjennom dette bildet forsøker Rihanna å vise frem sin nye tatovering og imponerer vellydende fansen med sin ansiktspåvirkning uten sminke. Denne diamantpiken krever ikke sminke for å se tiltrengende. Rihanna tar heller seg tid til å nyte øyeblikket når hun ikke trenger å bekymre seg for sitt kommersielle liv og sminke.

4. La oss gå Barefaced:

Rihanna without makeup4

Dette er et bilde av Rihanna hvor hun ikke bærer noen form for sminke og legger det samme på Instagram. Hun er ganske nær fansen og holder dem oppdatert om hennes naturlige skjønnhet og skjønnhetstrener uten å benytte noen form for skjønnhetsprodukter.

5. jente med krøller:

Rihanna without makeup5

Rihanna er en jente med fantastisk krøllete hår og er begavet med imponerende naturlig skjønnhet. I dette bildet viser Rihanna sine tatoverte fingre og hennes blonde krøllete frisyre. Hip-hop-dronningen krever smalt sminkeprodukt for å forbedre skjønnheten hennes.

Se mer:  Ariana uten sminke

6. Den hotteste kvinnen:

Rihanna without makeup6

Uten tvil har Rihanna en utmerket dressing følelse. Tross alt er hun en profesjonell motedesigner. På dette bildet klipper hun morgenen med en uformell hvit t-skjorte og et kjølig skjerf. Når hun spiser frokosten, tøver hun ikke med å vise henne sminkefritt, slitent morgen ansikt til kameraet.

7. Global oppvarming:

Rihanna without makeup7

Rihanna er utvilsomt en av de heteste sangene musikkbransjen noen gang har opplevd. I dette bildet er hun sportslig et uformelt antrekk med hennes sminkefri ansikt. Hennes hethet er nok til å forårsake global oppvarming over hele Internett.

Se mer:  Scarlett Johansson Ingen sminke

8. med babyen

Rihanna without makeup8

Dette bildet av Rihanna med hennes baby niese er helt søt. Rihanna tweeted dette bildet med en eneste hensikt å vise henne sminkefri ansikt. Hun er veldig glad i sin gudbegavede naturlige skjønnhet og viser det med jevne mellomrom.

Se mer:  Shakira uten sminke

9. Ved bassenget:

Rihanna without makeup9

Rihanna tok dette bildet av henne ved bassenget der hun viste sitt sminkefri ansikt. Dette bildet viser også hvordan hip-hop-dronningen liker henne tilbringe henne off-time.

Bilder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 69 = 75