9 beste tips for vakre negler | Stiler på livet

Negler definere en kvinne. Det er like viktig som enhver annen del av en kvinnes kropp og bør derfor holdes ren og hygienisk til enhver tid. Perfekt manikyrte negler reflekterer raffinement og polsk. Negler er ofte et uttrykk for ens indre selv. Vakre negler ser ikke bare attraktive og stilige ut, men er et tegn på god helse. De fleste kvinner ønsker sterke, lange negler, men oftere enn ikke har problemer med å opprettholde dem. Nedenfor 9 beste tips for vakre negler og holde neglene dine sunne:

Tips for vakre negler:

1. Rene og sunne negler:

Tips for beautiful nails

Vask neglene regelmessig, hold dem myke og sunne. Det er alltid tilrådelig å bruke milde rensemidler i stedet for harde såper som striper hendene på sine naturlige oljer.

2. Spikerbeskyttelse:

9 beste tips for vakre negler | Stiler på livet

Ingen kvinne kan unnslippe fra husholdningsarbeid, en av hovedårsakene til skadede og chipped negler. En løsning på dette problemet ville være å ha på seg et par gummihansker når du gjør husholdningsarbeid som forhindrer at hendene og neglene blir slitte.

Se mer: Slik får du vakre negler

3. arkivering av neglene

9 beste tips for vakre negler | Stiler på livet

Du trenger ikke å gå til en skjønnhetssalong for å få glatte, velskapte negler. Alt du trenger er en nagelfil og riktig teknikk for å gi neglene ditt ønskede utseende.

4. Bruk Clear Nail Polish:

9 beste tips for vakre negler | Stiler på livet

Ingenting kan forverre utseendet på neglene dine enn flippet neglelakk fordi vi alle vet at manikyr ikke varer. Ved bruk av klart neglelakk gir neglene en jevnere glød og overflate og gjør det betydelig godt i å gjemme de spisste neglene i en grad hvor ingen vil kunne fortelle forskjellen. Et passende valg er en spikerherdende polsk som styrker naglene hver dag, og holder dem fra å bryte.

5. Fukt neglene:

9 beste tips for vakre negler | Stiler på livet

Negler akkurat som huden er utsatt for dehydrering, spesielt med overdreven bruk av neglelakkfjerner med jevne mellomrom. Så det er alltid godt å holde fingrene og neglene fuktet slik at de ikke tørker ut.

Se mer: Nail Care Tips hjemme

6. Trimming av neglene:

9 beste tips for vakre negler | Stiler på livet

Negler bør trimmes etter et bad eller etter å ha bløt dem for en stund siden de er mer smidige og enkle å trimme. Cuticles bør også presses forsiktig og aldri kutte.

7. Bruk av neglelakk:

9 beste tips for vakre negler | Stiler på livet

Malte negler ser vakre ut og er en fordel for enhver kvinne. Kunsten å bruke neglelakk kan mestres hjemme med noen få enkle trinn som sparer mye tid og penger fra å besøke salonger og pariser. Du må bare sørge for at neglene dine er fri for spor av den tidligere neglelakken. Påfør deretter et underlag for å tørke negler og la det tørke. Du kan starte fra sentrum og arbeide deg mot de ytre hjørnene. Når du har tørket, påfør et annet lag lett og raskt fra bunnen til spissen. Påfør en tredje kappe hvis det er nødvendig å tå neglene som tå neglene skal alltid være en nyanse mørkere enn finger neglene.

Se mer: Piercing Nail Art

8. Fransk Manikyr:

9 beste tips for vakre negler | Stiler på livet

Hvis du ikke er i å eksperimentere med neglelakk eller forskjellige nyanser av neglelakk, så hold det enkelt, men trendy med en fransk manikyr. Franske manikyrpakker er fulle og mange, slik at du kan skjemme deg bort med en fra komforten av ditt eget hjem. Med sin vanlige bleke, men uberørte rosa base og hvite tips, anses fransk manikyr som den mest elegante stilen til å male neglene.

9. Nail Art Designs:

9 beste tips for vakre negler | Stiler på livet

Endelig pynte de neglene opp med noen mye elskede neglelakk. Med en overflod av forskjellige design og farger som er tilgjengelige for å gå med hver sesong, anledning eller fest, er neglelak som glasur på en kake. Jenter elsker det og kvinner er fascinert av det. Det er et løft til immaculately manicured negler. Det gjør det til egen stilisert uttalelse. Så for de som ønsker å gå imot egendefinert og tradisjon, unn deg underverkene til neglelak.

Nesten alle kvinner liker neglene hennes. Her noen tips for vakre negler! Var du enig? vennligst del din mening.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

96 − = 87