9 beste strender i Orissa med bilder | Stiler på livet

Odisha er kjent for sine attraktive strender. De lange strøk av gylne sand, det dype blå havet og de kalde vindene er det som gjør dette stedet så unikt og fantastisk. Den har tegnet og fortsetter å trekke oppmerksomheten til mange turister. Severdighetene her er fengslende og livsstilen her er noe du ikke vil gå glipp av. Hvis du er ute etter en avslappet og avslappet ferie, er Orissa-strendene ditt reisemål. Her har vi listet noen flotte strender i orissa for enkelhets skyld.

1. Aryapalli Beach:

strender in orissa

Aryapalli-stranden i Odisha er en av de mest fremtredende og vakre strendene som skal ses her. Det lar sine besøkende å ha en flott tid og nyte det kule og hyggelige været i Orissa. Du kan alltid bade eller bade deg under solen. Dette stedet er flott for en eventyrlig tur.

2. Balaramgadi Beach:

strender-in-odisha_balaramgadi-strand

Balaramgadi-stranden i Odisha gir deg muligheten til å oppleve skjønnheten i de dype, blå havene i Bengalbukta. Det ligger ca 2 kilometer fra stranden i Chandipur, og er full av turister nesten hele året. Å snakke en tur på den kalde sanden er det beste du kan gjøre her.

Se mer: Strender i Andaman og Nikobarøyene India

3. Balighai Beach:

strender-in-odisha_balighai-strand

Balighai-stranden i Orissa ligger omtrent åtte kilometer fra den meget berømte stranden Puri. Stranden her er eksotisk og bølgene til sjøen ser dynamisk ut av en avstand. Stranden er veldig naturlig og lar sine besøkende ta full mulighet til de store fakultetene som tilbys her. Svømming her ville være en god ide som det ville oppdatere sinnet, kroppen og sjelen.

4. Chandipur Beach:

strender-in-odisha_chandipur-strand

Den Chandipur-stranden i Odisha er en av de mest unike strendene noensinne å se. Det er flere interessante steder her for å besøke som Jagannath tempelet, Shivalinga, Simlipal nasjonalpark, Shakti Shrine of Deoband og mange andre. Det er også kjent for sine casuarinas trær og vakkert sollys som stranden en vakker og nydelig sted å besøke.

Se mer: Tamilnadu Strender

5. Baliharachandi Beach:

strender-in-odisha_baliharachandi-strand

Baliharachandi-stranden ligger ca 27 kilometer fra Puri. Det er et flott sted å oppleve den naturlige skjønnheten i Orissa, og er også ganske eventyrlystne. Templer er også her som besøkes av hengivne hvert år og den flotte kystlinjen her er det som gjør stranden til et flott sted for feriemål.

6. Chandrabhaga Beach:

strender-in-odisha_chandrabhaga-strand

Når det gjelder turisme, er Chandrabhaga-stranden i Odisha den største aktiva. Dette stedet er bare fantastisk. Det er kjent for det berømte Sun-tempelet, og har arkitektur og monumenter som gjør at du elsker dette stedet allikevel mer.

Se mer: Strender i Pondicherry-bilder

7. Gopalpur Beach:

strender-in-odisha_gopalpur-strand

Gopalpur-stranden i Orissa er et flott sted å nyte og slappe av. Det er jomfru, uberørt og veldig eksotisk. Atmosfæren her er så god og naturlig at den oppdaterer sinnet og sjelen til de som besøker dette stedet. Å besøke denne stranden er sikker på å være en god opplevelse.

8. Puri Beach:

strender-in-odisha_puri-strand

Puri stranden Odisha er et flott reisemål for ferier og ferier. Det er landet med gylden sand, vakre templer og arkitektur. Det er veldig sjarmerende i henhold til turister og bringer tusen av dem hvert år. Det er også et ideelt sted for unge ektepar.

9. Paradeep Beach:

strender-in-odisha_paradeep-strand

Paradeep Beach of Orissa er veldig rolig, rolig og fredelig. Det har berømte templer og er et flott sted å ta litt frisk luft. Det blå vannet og skinnende sand er det som gjør denne stranden enda mer attraktiv, vakker og behagelig.

Leave A Comment

+ 11 = 16