9 beste sommer skjerf design for kvinner og menn | Stiler på livet

Skjerf er nødvendig hele året rundt. De er tilbehørene som finnes i hver garderobe, bortsett fra de vanlige smykker, klokker osv. De ble først og fremst brukt kun om vinteren for å holde deg varm. Men tider har forandret seg og skjerf settes til å bli slitt i alle slags vær som stil. Det er skjerf av forskjellige materialer for årstider som sommer og vår som holder deg i stil. I dag skal skjerf ses som favoritttilbehøret. Sommer skjerf design er generelt lett.

Hvordan bruke en sommer skjerf:

Å bruke sommer skjerf er veldig enkelt. Det er forskjellige måter å drape på skjerfene. Komfortable antrekk som jeans og T-skjorte, skjørt og topp kan få ekstra glamour med skjerf. Du kan bære sommerkjerpet på en veldig enkel måte, det er, bare sett det over skuldrene dine eller flett det og pakk det rundt halsen din. Du kan bruke den poncho stil eller cowboy stil avhengig av stedet du vil gå og anledningen. Tie endene på skjerf og ha den i uendelig stil. Pak det over bustlinjen og det blir en bemerkelsesverdig strand-slitasje.

Beste sommer skjerf design:

Her er noen få enkle måter å bære sommerkjøpsstiler på for kvinner og menn.

1. Ruffled Up Summer Scarf:

ruffled Up Summer Scarf

Dette er den beste skjerfstilen om sommeren, som er laget av myk bomull eller tekstil og er også veldig lett. Du kan til og med gjøre dem hjemme som de er veldig enkle. Det er et flott tilbehør for en sommerferie eller til og med en spasertur nedover stranden. Det er mange måter å bære skjerf på. To enkle måter er - bare vikle den rundt halsen eller ta deg rundt halsen med de løse endene på forsiden og knytt en enkel løs knute. Du trenger ikke å ha noen form for smykker rundt halsen med ruffled up skjerf.

2. Knotted Lace Scarf:

knyttede Lace Scarf

Dette er en glimrende måte å knytte halshalsene til sommer. Et polka prikket chiffong skjerf å ha på jeans, T-skjorte og shrug eller til og med en lang skjørt med topp. Draper skjerfet bak halsen din. Ta en løs ende vikle den rundt håndleddet ditt. Lag en løs knute. Den andre enden bør trekkes gjennom knuten - først under og deretter over. Der er din kule sommerutseende klar.

3. Shoulder Duster skjerf:

Skulder Duster Scarf

Dette er et flott lettvekt skjerf for sommeren. Brett silke skjerf i en trekant og ta den foran fra baksiden av nakken. Fest en løs knute som ligner knuten. Du kan para det med tynne bukser og en smart topp. Denne er en herlig stil å ha på seg i løpet av sommeren. Det er både komfortabelt og et perfekt hverdagsutseende. Det legger også til eleganse til antrekket ditt.

4. Funky Men's Checkered Scarf:

funky Men’s Chequered Scarf

Menn er du klar til å legge litt til din hotness kvotient. Her er en stilig måte å bruke menns sommer skjerf på. Bare bruk et skjerf som er i kontrast til antrekket du har på deg. Skjerf kan hjelpe deg å legge til stilkvoten din og få deg til å se helt annerledes ut enn andre. Bare ta skjerf foran nakken og la de løse endene falle tilbake. Ta deretter venstre side over høyre skulder foran og høyre side over venstre skulder foran.

5. Classic Loop Style:

De Classic Loop Style

Dette er en enkel, men klassisk måte å knytte lyse skjerf til sommer. Det er også raskt å knytte og ganske stilig også. Det kan være av chiffong eller silke materiale - trykt eller vanlig. Først brett skjerfet i en trekant og legg trekant foran halsen. Ta deretter begge endene som er på baksiden til forsiden. Du kan justere lengden ved å trekke hver side.

6. Hvit Lace Ladies Sommer Skjerf:

Hvit Lace Summer Scarf

En heklet hvitt sommer skjerf er en stilig sofistikert slitasje for fester og til og med for bryllup. Det er lett og lett å håndtere. Du kan bruke den som en poncho-stil, eller til og med ha et sommerdybde skjerf i hvit farge. Hvit bolero damer sommer skjerf er også ganske trendy å ha på jeans og T-skjorte. De lager også en pen gave til kvinner. De grasiøse skjerfene til kvinnens sommer ser elegant ut fra alle vinkler.

Se mer: Hvordan bruke et langt skjerf

7. Halvbue skjerf:

Halv Bow Scarf

Ser komplisert ut, men det er det ikke! Bruk skjerf rundt halsen din, slik at den ene enden henger langs fronten lenger enn den andre. Ta den lange enden over den korte enden og trekk den gjennom halssløyfen fra bunnen, men ikke helt. Trekk på slik at den lange enden skaper en halv sløyfe på den ene siden av nakken.

8. Svart Skinny Scarf:

Svart Skinny Scarf

Den svarte, lange, lange sommerskjerfene til sport sammen med dine vanlige, slanke jeans og T-skjorte er en trendy måte å dukke opp på college. Bare pakk det tynne skjerfet som er slank og helt uanstrengt å bære. Men dette utseendet er virkelig iøynefallende og smart. Skjerfet kan være av silke, chiffon eller til og med heklet ut av en tynn svart tråd eller ull. Du kan ha din egen stil på hvordan du skal bruke dette skjerf, ettersom enhver stil vil se ut av verden.

Se mer: Beste sorte skjerf

9. Cotton Summer Scarf:

Bomull Summer Scarf

Bomull skjerf til sommer er det beste tilbehøret. Dette er lette skjerf til sommer og veldig lett å håndtere. De kan følge med på noen antrekk, enten det er skjørt av jeans. Dette tilbehøret er veldig trendy blant høgskolen som går tenåringer, og til og med godt å dekke opp i ansiktet mens du sykler. Bomull skjerf kommer i flere farger og utskrifter. Bandana skjerf er de mest populære. Den skal bæres løst rundt nakken, og kjole skal gi en uttalelse hvor du enn går.

Sommer skjerf er i dag et nøkkel tilbehør som er rimelig å legge opp til garderoben din. Du har forskjellige valg å ha på sommermote skjerf. Du kan bære dem på din vanlige T-skjorte og jeans og gi deg et fargerikt, dame-lignende utseende. Hver person har en favoritt måte å knytte skjerfet, spesielt i den varme sesongen. De bærer skjerfene for å beskytte seg mot den brennende varmen og redde seg selv fra økende forurensning også. Du kan bare pakke den rundt halsen din eller bruke den som en choker. Bare legg farge til det gamle antrekket ditt ved å drape et fargerikt skjerf.

Se mer: Skjerf for damer

Leave A Comment

62 − 56 =