9 Beste Orange Lip Gloss i India | Stiler på livet

Oransje er en helbredende farge og sies å øke trangen til mat. Denne fargen stimulerer også entusiasme og kreativitet. Vanligvis sies det at folk som liker fargen oransje, vanligvis er oppriktige og gjennomtenkte. Orange er en farge som viser vitalitet med utholdenhet. Og ved å bruke oransje som en leglans vil du få ut den morsomme og chick-siden av deg.

En leglans brukes vanligvis til å fremheve leppene. Og iført en morsom farge som leppeglans vil du få et friskt utseende av deg. Det eneste formålet med en leppelys er å gi en mild glansig glans til leppene. Tekstilglansens struktur varierer fra jevn, myk til gjennomsiktig væske. En glans kan også være farget med glitrende, glassaktig, metallisk eller matt finish. Og takket være utviklingen av vitenskap og teknologi, nå har leppeplaster med solbeskyttelse og også noen mengder fuktighetskrem for å nære og beskytte dine milde lepper.

Populær Orange Lip Gloss i India:

La oss se på topp 9 oransje lipglans.

1. Konad Niju Glitter Lip Gloss - Orange:

oransje Lip Gloss1

Dette er en av de fineste områdene av lip glosser fra Konad. Det er lett å lagre, bruke og også bære overalt praktisk. Det er en utrolig leppelys som har glitterelementer for å legge til glans og et stjerneklar utseende. Denne leppeplaten gir en skinn og riktig finish til leppene dine.

2. Clinique Chubby Stick Oversized Orange 3G:

oransje Lip Gloss2

Dette er en to i en definerende blyantpinne fra Clinique som effektivt virker som både leppestift og også som en leppeforing. Siden den inneholder antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser, beskytter og fukter det leppene dine.

3. Revlon Color Burst Lip Gloss:

oransje Lip Gloss3

Den Revlon fargebrystet lip gloss er laget med en elastisk-farge og mikro-perle krystall formel som jevnt pigmenterer leppene jevnt med en pop av vektløs farge og levende, speil som glans. Det hydrerer og fukter også leppene på grunn av innholdet av antioksidanter og naturlig duftende med vanilje absolutt.

4. Lipice Gloss Pearly, Pink and Orange:

oransje Lip Gloss4

Denne oransje lipglossen fra Lipice er laget av macadamiaolje, som ikke bare er lett å bruke, men som også holder puckerne sot og glatt. Det holder også leppene dine godt hydrert og fuktet.

5. Maybelline Vann skinner Liquid Diamonds, Coral Sunset:

oransje Lip Gloss5

Denne klisterfrie lipglansen fra Maybelline vannskinnevæske diamanter er en vakker nyanse av oransje som er koralsolnedgang. Denne leppelyset er designet for å gi høy skinnvann for dine vakre lepper.

Se mer:  Victoria Secret Lip Glosses

6. Colorbar True Lip Gloss:

oransje Lip Gloss6

Denne Colorbar True Lip Gloss er en flott leppelys som vil gi leppene fuktighet og vil også hydrere det i svært lang tid.

7. Maybelline Color Sensational Shine Gloss - Captivating Coral:

oransje Lip Gloss7

Denne honey nectar lip gloss fra Maybelline farge sensasjonell glans glans er en voksfri og er også kremaktig. De rene flytende pigmentene bidrar til å gi leppene dine livlige farger.

Se mer:  Beste Lip Plumper

8. Colorbar Perfect Pout Lip Gloss:

oransje Lip Gloss8

Denne fantastiske lipglossen fra Colorbar Perfect Pout Lip Gloss bidrar til å øke volumet og fuktigheten til leppene. Det gir også høy glans og plumping og langvarig fuktighetsgivende handling.

Se mer: Makeup Products List

9. Max Factor Max Effect Lip Gloss:

oransje Lip Gloss9

Stå ut med denne super sexy, skinnende leppen og vis dine sanne farger med denne max-faktor maks effektlipglans. Denne spesielle leglansen gir leppene dine en lekfull glans som er perfekt for enhver anledning. Med et stort antall lip glosser fra å velge mellom, vil du vite hva som er best for deg.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

51 − 43 =