9 Beste Olay Eye Creams i India | Stiler på livet

Merket, Olay, som er et kjent navn for hudpleie og hårpleieprodukter, har sitt eget varierte utvalg av øye kremer. La oss ta en titt på 9 av dem.

Populære Olay Eye Creams i India:

1. Olay Regenerist Lysende Mørk Sirkel Korrigere Hydraswirl Eye Cream:

Olay eye creams

Den lysende mørke sirkelen Korrigerer Hydraswirl øyekrem fra Olay's Regenerist-serien er laget av dual-virvelformel som er gel basert på hydrat og kremaktig tekstur reduserer utseendet på mørke sirkler. Øyekrem er beriket med formelen av glyserin, glimmer, vitamin B3 og E og vitamin B5. Denne gelbaserte kremet lyser øynene øyeblikkelig, reduserer mørke sirkler og bringer huden rundt øynene for et yngre utseende.

2. Olay Age Defying Anti-Wrinkle Eye Cream:

Olay Age Defying Anti-Wrinkle Eye Cream

Age Defying Anti-Wrinkle Eye Cream av Olay er kombinert med næringsstoffer som vitamin B3, Pro-Retinol og Beta Hydroxy som bidrar til å redusere utseendet av rynker synlig og reduserer også de fine linjene som vises med alder rundt det delikate øyet. Det tetter ikke porene og hydrerer huden for yngre, friske og lyse hud.

3. Olay Bright-On Schedule Eye Awakening Cream:

Olay Bright-On Schedule Eye Awakening Cream

Denne øyenoppvåkningskrem er en flott løsning for puffy morgen øyne. Den kommer i en tri-roller ball som kjøler huden under øynene og den lette kremete tekstur reduserer utseendet på fine linjer, rynker og puffiness sammen med mørke sirkler. Det er også oljefritt og tetter ikke porene. Øyeoppvåkningskremmet er beriket med blomsterekstrakter bortsett fra kaprifolje, agurk og hvite ekstrakter som gir huden din et klart utseende gjennom dagen.

4. Olay Regenerist Micro-Sculpting Eye Cream And Lash Serum Duo:

Olay Regenerist Micro-Sculpting Eye Cream and Lash Serum Duo

Denne mikro-sculpting eye cream kommer med dual godhet av et lash serum. Dens lash serum egenskaper gir og utseende tykkere visker, glattere lokk, mykner de fine linjene og synlig reduserer utseendet på rynker rundt øynene på bare en uke. Den kombineres med aminopeptid og hydra-firmingskompleks som skulpterer og løfter øyekonturen mens formelen av glycerin nærer seg fra base til tupp.

5. Olay Professional ProX Eye Restoration Complex:

Olay Professional ProX Eye Restoration Complex

Olay Professional ProX Eye Restoration Complex er beriket med anti-aging kompleks som forbedrer utseendet på krage føtter og synlig reduserer tegn på mørke sirkler og rynker med konstant bruk. Den kombineres med glyserin, koffein, melkesyre og sitronsyre som reduserer puffiness og fine linjer og bidrar til å gi fornyet og lyst utseende til øynene.

6. Olay Regenerist Eye Lifting Serum:

Olay Regenerist Eye Lifting Serum

Den Regenerist Eye løfteserum av Olay bidrar til å redusere utseendet på kråkens føtter. Det er beriket med fløyelsaktig formelen av avansert aminopeptidkompleks som fornyer hudens overflatelag. Det synker også synlig utseendet på fine linjer, rynker og gir et forbedret utseende til huden. Det hydrerer også huden rundt øynene og gjør den myk. Det tetter ikke porer heller.

Se mer:  Garnier Eye Creams

7. Olay Regenerist Anti-Aging Eye Roller:

Olay Regenerist Anti-ageing Eye Roller

Denne anti-aging krem ​​i form av en ruller fra Olay's Regenerist-serien er et anti-aldrende mirakel for huden rundt øynene. Det reduserer forsiktigheten av puffiness, fine linjer og rynker forsiktig over konsistent bruk med tiden. Det er beriket med koffein som bidrar til å redusere mørke sirkler bortsett fra hydrating huden og gjør det jevnere og lysere.

Se mer: Beste under øye kremer

8. Olay Total Effects Anti-Aging Eye Treatment:

Olay Total Effects Anti-ageing Eye Treatment

Olay Total Effects Anti-aging Øyebehandling er en alt-i-ett krem ​​beriket med vitaminrik kompleks som bekjemper alle syv tegn på aldring rundt øynene. Det reduserer utseendet på fine linjer, rynker, kråkefødder og mørke sirkler. Det reduserer også dullness, lyser området rundt øynene og reduserer puffiness. Det utjevner hudtonen og jevner hudens konsistens. Det hydrerer og fukter huden også rundt øynene.

9. Olay Total Effects Eye Brightening CC Cream:

Olay Total Effects Eye Brightening CC Cream

Olay Total Effects Eye Brightening CC-krem er kombinert med syv fordeler for å til og med tone i huden og korrigere det nødvendige. Det bidrar også til å redusere rynker, mørke sirkler, fine linjer og kråkefødder. Det synker også synlig utseendet av puffiness sammen med fuktighetsgivende huden rundt øynene.

Se mer: Beste Øyekrem

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

23 − 14 =