9 beste nyanser av rosa armbånd i mote 2018 | Stiler på livet

Bangles har blitt ansett som en av de mest fasjonable og viktige ornamentene som brukes av indiske kvinner. Bangles har vært et uatskillelig ornament siden gamle tider og så pent på hver kvinne. Bangles finnes i mange design og farger, og du kan kle deg i henhold til ditt antrekk. Hvis banglefargen er rosa, som blir vurdert som fargen på kjærlighet og medfølelse, og denne fargebanglen bidrar også til å helbrede sorg og tristhet. De rosa armbåndene anses til og med å øke følelsen av kjærlighet. De rosa fargebåndene ser nådig ut når de blir slitt på noen tur i livet.

Ulike typer Pink Color Bangles:

La oss ta en titt på topp 9 hot pink armbåndsdesign for damer i India:

1. Glass Pink Bangle Set:

rosa bangles

Denne typen glass armbånd har et snev av eleganse når slitt. Som armlene er laget av glass, gir det en beroligende lyd når den berører hverandre. Utsmykket preget på armbåndet øker utseendet på armlene i mange folder.

2. Håndlaget Pink Zardosi Bangles med Kundans:

håndlaget Pink Zardosi Bangles with Kundans

Denne håndlagde mørkerosa armbåndet ser fantastisk ut når den bæres på håndleddet av unge jenter. Bangle har intrikat zardosi kunstnerisk arbeid på det med blendende kundan preget mellom å gi et kongelig og stilig utseende til det. Denne typen armbånd er perfekt for alle slags fester og anledninger.

3. Pink Wide Plastic Bangles for Kids:

Rosa Wide Plastic Bangles for Kids

Denne typen brede plast armbånd ser veldig søt ut på små som de kan til og med virke fasjonable og stilige som de eldste. Som disse armlene er av plast, kan det ikke forårsake skade mens du bærer på håndleddet. Den er tilgjengelig i mange farger og andre geometriske former, og de kan velge den etter smak og mote.

4. Pink Silk Thread Bangles for Girls:

Rosa Silk Thread Bangles for Girls

Bangles er laget av myke silke tråder og gjør håndleddet ser kongelig og stilig ut når den bæres. Strips mønsteret og lyse og mørke kombinasjoner gir et vakkert utseende til armlene, og kan derfor bli nådig til enhver tid du ønsker.

Se mer: Hvite Stone Bangles

5. Dark Pink Floral Design Bangles:

Mørk Pink Floral Design Bangles

Disse typer armbånd er også kjent som "kadas" generelt slitt av middelaldrende kvinner som det får dem til å virke som tradisjonelle og etniske. De små blomstene er dekorert med steiner og speil i senteret gir den rosa bangle et tiltalende utseende når det brukes.

6. Enkel Hot Pink Indian Bangles:

Varmt Pink Simple Bangles

Den varme rosa armlen ser ut til å være veldig enkel, men ser fantastisk ut når den bæres på håndleddet med de matchende apparels. Bæreren på armbåndet kan ikke bli lagt merke til av alle øynene og hjelper deg dermed til å skape din egen personlighet og stil.

Se mer: Grønne farger Bangles

7. Designer Pink Color Bangles:

Designer Pink Bangles

Bangle er designet resham tråd og den gyldne tråden viklet over bangle gir et designer utseende til den. Denne typen armbånd er en av de fineste måtene å pendle verden på din smak og stil.

8. Spesielle Pink Metal Bangles:

Rosa Metal Bangles

Denne typen rosa metall armbånd ser fantastisk ut når de bæres på fester som du kan merke din mote i mengden ved å ha på seg så unike og flotte ting. Bangle er laget med metall og ser bra ut når det bæres med noen slags apparels du har på deg.

Se mer: Svart Bangles

9. Tradisjonell Stone og Glitter Pink Bangles:

Tradisjonell Stone and Glitter Pink Bangles

Denne typen armbånd har et tradisjonelt, men stilig utseende. Den har brede armbånd og tynne armbånd på siden og har glitter over bangle slik at den virker unik og blendende når den bæres. Stenene studded gir settet en sizzling effekt som gjør at du ser unik ut fra andre.

Den rosa fargebanglen er elsket av kvinner i alle aldersgrupper, og til og med tiltrekker de seg lett til andre. De rosa fargebåndene er tilgjengelige i metaller som sølv, kobber og til og med av glass. Du kan velge den etter ditt valg og lommestørrelse og få et elegant utseende.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1