9 beste menns og kvinners tre sandaler i indisk og japansk stil | Stiler på livet

Sandaler er vanligvis lette å ta på seg på type sko som lar foten synlig. Basen og stroppen av sandalen kan produseres av forskjellig type, som i Mexico. Huarache er laget helt av lær, noe som inspirerte sandalindustrien til å komme med en nyskapende ide om å lage tre sandaler, denne artikkelen vil hjelpe folk å få en kort ide om de forskjellige typer tre sandaler.

Stilig og moderne tre sandaler for kvinner og menn:

La oss se på kvinners og herres tre sandaler i forskjellige stiler.

1. Platt Flat Wooden Sandal med Y-stropp for menn:

Vanlig Flat Wooden Sandal with Y Strap for Men

Denne vanlige flate tre sandalen designet for menn er den mest behagelige å ha sandal type som hver mann bør ha en. Basen av sålen er laget av maskinskåret lysebrunt tre i en flatt base som smalker foran og finner sin rip gjennom Y-stroppen.

2. Wooden Block Heel Sandal for Women:

Tre Block Heel Sandal for Women

Denne blokken av trehælens sandal er ganske behagelig å bære sandal design som er laget av en enkelt treblokk for å danne basen og den firkantede blokkhældesignen. Oversålen limes med syntetisk materiale som ligner på toppdeksjonsfunksjonen.

Se mer: Siste Strappy Sandaler for kvinner

3. Wedge Heel Wooden Sandal for Women:

Kile Heel Wooden Sandal for Women

Trehæl sandal for kvinner har tiltrukket øynene til alle kvinnegruppene gjennom sin fascinerende design og komfort som tilbys av den flate, jevne basen med en firkantet blokkhæl. Toppen av sandalen kan være laget av ruskind eller noe syntetisk materiale.

4. Design Heel Slip On Wooden Sandal for Women:

designery Heel Slip On Wooden Sandal for Women

Innovative, kreative ideer som laget denne tresandalen med et unikt sandalmønster som kvinner vil gjerne ha som en sandalsamling. Sålen er laget av tre og hælen er ganske annerledes skåret og viser kunstnerisk arbeid ved hjelp av varmluftteknologi.

5. Håndlaget Slip-On Menns Wooden Sandal:

håndlaget Slip-on Men´s Wooden Sandal

Denne slip-on sandal-designen ligner på Y-stroppdesignet, med unntak av toppdesignet, toppen av sandalen er laget med to plast- eller trestrimler buet inn i en buform og loddet eller spikret på oversiden av sålen.

Se mer: Indian Style Sandals for Men

6. Japansk Geta Unisex Wooden Sandal:

japansk Geta Unisex Wooden Sanda

Den japanske stilen med sandal kalt som Geta slitt under spesiell anledning og også som en utendørs sandal. Denne unike designen har to blokker med hæl festet til den nedre basen av sandalen, og toppen av basen har Y-stroppen som virker som tåforsterkning.

7. Wooden Block Unisex Sandal Design:

Tre Block Unisex Sandal Design

Basen av sålen er laget med en liten, like lengde av polerte trebånd som er koblet til å danne sålen, og tåen har en buetformet trekk laget av mindre polerte trebånd.

8. Lukk tå Wooden Sandal for Women:

Lukk toe Wooden Sandal for Women

Denne lukkede tå-træ sandalen faller under plattformen tre sandal kjennetegnet for kvinner. Basen og hælen er laget av den enkelte treblokken. Fargen på basen og hælen kan endres ved hjelp av en oljeflekk.

9. Tre peket hæl sandal for kvinner:

Tre Pointed Heel Sandal for Women

Kvinner liker å ha minst en spiss hæl sandal i sin sko samling, til den listen, inkludert denne moderne designer tre sandal ville være fantastisk. Den spisse hælen og basen er laget av en enkelt treblokk og topptrekket er også laget av trestrimler.

Disse trendy trehælandaler som ligger i din sandalsamling, viser at han eller hun er oppdatert når vi snakker med hensyn til å modernisere seg sammen med moteblomstrende æra. Bruk av moderne teknologi i skobutikk har begynt å produsere tresandal i forskjellig design.

Se mer: Kvinner designer flat sandaler

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

62 − = 61